Results 1 to 5 of 5

Thread: UGuru 3.1.0.9

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    UGuru 3.1.0.9

    Does anyone have a copy of the latest uguru every time i try the abit site i get nothing.

  2. #2
    Resident abit mourner BUFF's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sunny Glasgow
    Posts
    8,067
    Thanks
    7
    Thanked
    181 times in 171 posts

    Re: UGuru 3.1.0.9


    MSI P55-GD80, i5 750
    abit A-S78H, Phenom 9750,

    My HEXUS.trust abit forums

  3. Received thanks from:

    Joanne C (09-06-2009)

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: UGuru 3.1.0.9

    Hi mate,

    Thanks for that.

  5. #4
    Registered+
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: UGuru 3.1.0.9

    Thanks v.much for this.
    I'd tried d/l from Abit last week and today and get nothing but errors.

  6. #5
    Registered+
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    West Midlands
    Posts
    32
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • Joanne C's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35 Pro
      • CPU:
      • Intel E8400
      • Memory:
      • Crucial Ballistix 2GB
      • Graphics card(s):
      • XfX 9600GT
      • PSU:
      • OCZ GameXstream 700w
      • Case:
      • Antec P182
      • Operating System:
      • Windows XP SP3
      • Monitor(s):
      • Samsung 22"
      • Internet:
      • 20mb Vermin Media Cable

    Re: UGuru 3.1.0.9

    Quote Originally Posted by BUFF View Post
    Ty Buff

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. uGuru not working on Abit AN9 32x
    By Random Hero in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2009, 11:27 PM
  2. uguru and video editing problems
    By dexstar in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 0
    Last Post: 24-03-2008, 03:35 PM
  3. UGuru Problems on my X38 Quad GT
    By Derek_dm in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2008, 04:36 PM
  4. Abit IN9 32-max Uguru Utility Freeze
    By Manictwig in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 4
    Last Post: 18-06-2007, 04:05 AM
  5. uGuru Questions
    By EtheAv8r in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 16
    Last Post: 16-05-2007, 02:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •