Results 1 to 6 of 6

Thread: ABIT uGuru 3.1.1.2

  1. #1
    Registered+
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • Drlawgr's system
      • Motherboard:
      • ABIT IX48 GT3
      • CPU:
      • Intel Q9550
      • Memory:
      • 4Gb
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4670
      • Operating System:
      • Vista Business 64-bit
      • Monitor(s):
      • LG L1980Q Ultra Slim

    Exclamation ABIT uGuru 3.1.1.2

    Does anyone have uGuru 3.1.1.2 ?

    That's what I had and it was the only one working with Windows Vista... I uninstalled it by accident, and cannot find the installation file now.

    Tried v.3.1.0.9, but as I had tried it before... not working... now my pc is too loud! Need something to slow the fans down...

    Hope someone will have it!

    Waiting yours guys...

  2. #2
    007
    007 is offline
    Registered+
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    GLASGOW
    Posts
    99
    Thanks
    28
    Thanked
    7 times in 6 posts
    • 007's system
      • Motherboard:
      • MSI Z68A-G43
      • CPU:
      • i7-2600
      • Memory:
      • Crucial Ballistix 4 x 4GB
      • Storage:
      • SAMSUNG F3
      • Graphics card(s):
      • MSI GTX 670 OC
      • PSU:
      • OCZ SXS II 600W
      • Case:
      • XCLIO
      • Operating System:
      • Windows 7 X64
      • Monitor(s):
      • SAMSUNG T220
      • Internet:
      • BT

    Re: ABIT uGuru 3.1.1.2

    I know that uGuru is preferred (and it's really,really good) but if the fan speed is the only problem, you can always try speedfan http://www.almico.com/speedfan.php , worked for me.

  3. #3
    Registered+
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • Drlawgr's system
      • Motherboard:
      • ABIT IX48 GT3
      • CPU:
      • Intel Q9550
      • Memory:
      • 4Gb
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4670
      • Operating System:
      • Vista Business 64-bit
      • Monitor(s):
      • LG L1980Q Ultra Slim

    Re: ABIT uGuru 3.1.1.2

    Yes, basically that's my only problem... the external box/screen still works and shows all info, but I don't use it almost never (apart from watching the time LOL)...
    But without uGuru my PC sounds like a factory (I have some 6 fans), and they all work on full now! I want to be able to control them...
    Well, I will try the software you propose, and let you know.
    Thanks.

  4. #4
    Registered+
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • Drlawgr's system
      • Motherboard:
      • ABIT IX48 GT3
      • CPU:
      • Intel Q9550
      • Memory:
      • 4Gb
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4670
      • Operating System:
      • Vista Business 64-bit
      • Monitor(s):
      • LG L1980Q Ultra Slim

    Re: ABIT uGuru 3.1.1.2

    I just run the program... I get all info (Temp, Volt, etc) but no fan speeds at all... why?

    And for Temp1 (at "Readings" tab) I get some crazy number LOL
    Last edited by Drlawgr; 29-08-2011 at 04:50 PM.

  5. #5
    Registered+
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • Drlawgr's system
      • Motherboard:
      • ABIT IX48 GT3
      • CPU:
      • Intel Q9550
      • Memory:
      • 4Gb
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4670
      • Operating System:
      • Vista Business 64-bit
      • Monitor(s):
      • LG L1980Q Ultra Slim

    Re: ABIT uGuru 3.1.1.2

    Here is a pic...
    (how can I upload a pic in here? can't do it...)

  6. #6
    ***** Lurker
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    714
    Thanks
    2
    Thanked
    15 times in 15 posts
    • d3fiant's system
      • Motherboard:
      • GB X58A-UDR3 FB11
      • CPU:
      • Core i7 950
      • Memory:
      • Corsair 12GB DDR3 1600
      • Storage:
      • 2x 120GB OCZ Agility SSD + 500GB SP F3
      • Graphics card(s):
      • GB Windforce GTX670 2GB
      • PSU:
      • 850W Akasa
      • Case:
      • Fractal R3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 HP Retail
      • Monitor(s):
      • 24" 1920x1080 Iiyama LED
      • Internet:
      • 60MB VM

    Re: ABIT uGuru 3.1.1.2

    can you not set the uguru directly in the bios, I can on my old ab9-pro. Ill dig around when I get home, I have a version that works with W7/Vista

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. uGuru not working on Abit AN9 32x
    By Random Hero in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2009, 11:27 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 01-08-2009, 02:00 AM
  3. ABIT IP35 PRO Bearlake REVIEW
    By gilgamesh in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 18
    Last Post: 08-07-2009, 01:45 AM
  4. Abit IX38 QuadGT and uGuru Utility
    By Myrmeleon in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 9
    Last Post: 14-03-2008, 01:09 PM
  5. Abit IN9 32-max Uguru Utility Freeze
    By Manictwig in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 4
    Last Post: 18-06-2007, 04:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •