Results 1 to 9 of 9

Thread: Change to vBcode?

  1. #1
    Senior Member charleski's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,586
    Thanks
    7
    Thanked
    52 times in 45 posts

    Change to vBcode?

    What did you change in the forum code?

    I've noticed that something is messing up attempts to provide inline hyperlinks in forum messages. This seems to have started a couple of weeks ago. Below, I tried to provide an example of how the code is messed up, but since the 'code' tags don't work either, I can't. Could this be fixed please? It's very irritating.



    For instance, previously I would provide an inline link by typing
    [CODE]
    pasting in the link, then typing
    Code:
    ]<word-to-be-linked>
    E.g.:

    But if I try that now the linked word vanishes, and on editing my message I see that the vbcode has been garbled and converted to something like

  2. #2
    NOT Banned
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    5,905
    Thanks
    412
    Thanked
    278 times in 253 posts

    Re: Change to vBcode?

    you mean the automatic link naming?

    btw you didnt finish your post. I dont see no example of what you mean in your last sentence. I can only guess the vBcode has messed with it
    Madduck had problems posting a Crysis download link the other time and I've had that problem a few times. Just have to edit and put it in again.

  3. #3
    Senior Member charleski's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,586
    Thanks
    7
    Thanked
    52 times in 45 posts

    Re: Change to vBcode?

    Quote Originally Posted by moogle View Post
    you mean the automatic link naming?

    btw you didnt finish your post. I dont see no example of what you mean in your last sentence. I can only guess the vBcode has messed with it
    Yep, I gave up on getting the code tag to work properly.

    For example
    Code:
    [url
    works, but if I add an '=' to the end of the bit inside the code tags it turns into
    [code][url=[/code]

  4. #4
    sneaks quietly away. schmunk's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Wiki Wiki Wild West side... of Sussex
    Posts
    4,424
    Thanks
    40
    Thanked
    163 times in 121 posts
    • schmunk's system
      • Motherboard:
      • Abit NF7-S v2.0
      • CPU:
      • AMD Athlon-M 2500+
      • Memory:
      • 1GB of Corsair BH-5 and 512MB of something else
      • Storage:
      • 160GB Seagate Barracuda
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon X800Pro, flashed to XT
      • PSU:
      • Hiper Type-M ~400W
      • Case:
      • Antec cheapy
      • Monitor(s):
      • AG Neovo F19 LCD
      • Internet:
      • Virgin Media 4MB/s

    Re: Change to vBcode?

    Use [url= XXXX] display name [ /url

  5. #5
    Mostly Me Lucio's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Tring
    Posts
    4,916
    Thanks
    391
    Thanked
    389 times in 316 posts
    • Lucio's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-970A-UD3P
      • CPU:
      • AMD FX-6350 with Cooler Master Seldon 240
      • Memory:
      • 2x4GB Corsair DDR3 Vengeance
      • Storage:
      • 128GB Toshiba, 2.5" SSD, 1TB WD Blue WD10EZEX, 500GB Seagate Baracuda 7200.11
      • Graphics card(s):
      • Sapphire R9 270X 4GB
      • PSU:
      • 600W Silverstone Strider SST-ST60F
      • Case:
      • Cooler Master HAF XB
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64Bit
      • Monitor(s):
      • Samsung 2032BW, 1680 x 1050
      • Internet:
      • 16Mb Plusnet

    Re: Change to vBcode?

    Alternatively, type the word you want, then highlight it and click on the hyperlink button and paste the hyperlink into the popup box. Does the same thing as schmuck posted but is sometimes easier

  6. #6
    Senior Member charleski's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,586
    Thanks
    7
    Thanked
    52 times in 45 posts

    Re: Change to vBcode?

    Ahah, look at this

    The following works:
    test
    But if I change the word to be hyperlinked ('test' in the above) to 'blog' (and that is all that's changed):

    It vanishes, and editing the msg reveals it's been changed to {url=http://blog}{/url} where '{'means a square bracket

    There's a bug in the forum code.

  7. #7
    Does he need a reason? Funkstar's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Aberdeen
    Posts
    19,830
    Thanks
    630
    Thanked
    963 times in 814 posts
    • Funkstar's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte EG45M-DS2H
      • CPU:
      • Intel Core2Quad Q9550 (2.83GHz)
      • Memory:
      • 8GB OCZ PC2-6400C5 800MHz Quad Channel
      • Storage:
      • 650GB Western Digital Caviar Blue
      • Graphics card(s):
      • 512MB ATI Radeon HD4550
      • PSU:
      • Antec 350W 80+ Efficient PSU
      • Case:
      • Antec NSK1480 Slim Mini Desktop Case
      • Operating System:
      • Vista Ultimate 64bit
      • Monitor(s):
      • Dell 2407 + 2408 monitors
      • Internet:
      • Zen 8mb

  8. #8
    Pseudo-Mad Scientist Whiternoise's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Surrey
    Posts
    4,236
    Thanks
    166
    Thanked
    379 times in 228 posts
    • Whiternoise's system
      • Motherboard:
      • DFI LANPARTY JR P45-T2RS
      • CPU:
      • Q6600
      • Memory:
      • 8GB DDR2
      • Storage:
      • 5.6TB Total
      • Graphics card(s):
      • HD4780
      • PSU:
      • 425W Modu82+ Enermax
      • Case:
      • Silverstone TJ08b
      • Operating System:
      • Win7 64
      • Monitor(s):
      • Dell 23" IPS
      • Internet:
      • 1Gbps Fibre Line

    Re: Change to vBcode?

    HEXUS.suggestions - HEXUS.community discussion forums

    Perhaps a better place would be here?

    Interesting point though, i did notice the new hyperlink autonaming, so far no problems..

  9. #9
    explodingdog streetster's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Copenhagen
    Posts
    4,129
    Thanks
    119
    Thanked
    100 times in 82 posts
    • streetster's system
      • Motherboard:
      • Asus P7P55D-E
      • CPU:
      • Intel i5 750 2.67 @ 4.0Ghz
      • Memory:
      • 4GB Corsair XMS DDR3
      • Storage:
      • 2x1TB Drives [RAID0]
      • Graphics card(s):
      • 2xSapphire HD 4870 512MB CrossFireX
      • PSU:
      • Corsair HX520W
      • Case:
      • Coolermaster Black Widow
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • DELL U2311
      • Internet:
      • Virgin 50Mb

    Re: Change to vBcode?

    seems to have been fixed?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Change to wireless setup
    By CountStex in forum Networking and Broadband
    Replies: 4
    Last Post: 05-10-2005, 06:14 PM
  2. Delivery address change on Debit Card order?
    By BlackDwarf in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 4
    Last Post: 30-09-2005, 12:58 PM
  3. Anything I need to change or should change before I order?
    By Trash Man in forum PC Hardware and Components
    Replies: 12
    Last Post: 22-06-2005, 01:35 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 05-04-2005, 01:15 PM
  5. How do i change my CPU in bios to run at 3.2 instead of 2.81?
    By FootballFanatic in forum PC Hardware and Components
    Replies: 16
    Last Post: 15-07-2004, 03:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •