Results 1 to 5 of 5

Thread: Hanns-G monitor - Blank Screen

  1. #1
    Registered+
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    83
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Hanns-G monitor - Blank Screen

    Hi all!

    I hope there is someone out there that can help me with this as I don't want to have to buy a new monitor.

    The screen is completely blank, The "no signal" message doesn't appear even if the computer is off and the power light is continuously on. The OSD menu doesn't even show up when the menu button is pressed. I know its not the graphics card because another monitor works fine with it.

    Any suggestions?

    Thanks

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Durham
    Posts
    178
    Thanks
    2
    Thanked
    18 times in 16 posts
    • Bitemarks666's system
      • Motherboard:
      • DFI Lanparty DK 790GX-M2RS
      • CPU:
      • AMD Phenom II X3 720BE @ 3.8GHz 4 Cores
      • Memory:
      • 4X2GB G.Skill DDR2-1066 PK (F2-8500CL5D-4GBPK)
      • Storage:
      • 2x320GB 7200.12in RAID 0 + Samsung F1 500GB
      • Graphics card(s):
      • XFX 5850 XXX @ 1050/1250
      • PSU:
      • Corsair HX-520
      • Case:
      • Coolermaster Comsos 1000
      • Operating System:
      • Windows 7 HP 64 Bit
      • Monitor(s):
      • Samsung T240 1920X1200
      • Internet:
      • O2 14Mbps down/ 1Mbps up

    Re: Hanns-G monitor - Blank Screen

    unplug the monitor from the computer including any adaptors, do you get a no signal message? also while the pc is on try turning the monitor off then back on, I know it sounds daft but I have to sometimes with my samsung T240

  3. #3
    Registered+
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    83
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: Hanns-G monitor - Blank Screen

    I have tryed unplugging the monitor and it dosent display the no signal message at all.

    Nothing happens when turning the monitor on and off again. In fact I have to hold the power button for a few seconds before the power LED turns on or off, which is unusal becuase normaly you just have to press it without holding.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Durham
    Posts
    178
    Thanks
    2
    Thanked
    18 times in 16 posts
    • Bitemarks666's system
      • Motherboard:
      • DFI Lanparty DK 790GX-M2RS
      • CPU:
      • AMD Phenom II X3 720BE @ 3.8GHz 4 Cores
      • Memory:
      • 4X2GB G.Skill DDR2-1066 PK (F2-8500CL5D-4GBPK)
      • Storage:
      • 2x320GB 7200.12in RAID 0 + Samsung F1 500GB
      • Graphics card(s):
      • XFX 5850 XXX @ 1050/1250
      • PSU:
      • Corsair HX-520
      • Case:
      • Coolermaster Comsos 1000
      • Operating System:
      • Windows 7 HP 64 Bit
      • Monitor(s):
      • Samsung T240 1920X1200
      • Internet:
      • O2 14Mbps down/ 1Mbps up

    Re: Hanns-G monitor - Blank Screen

    sounds like its dead to me, try and RMA it if you can

  5. #5
    HEXUS.Squirrel Output's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,075
    Thanks
    361
    Thanked
    158 times in 132 posts
    • Output's system
      • Motherboard:
      • Biostar TA970
      • CPU:
      • AMD FX-8350
      • Memory:
      • 8GB (2x4GB) DDR3 Patriot PVI38G186C9K
      • Graphics card(s):
      • Gigabyte R9 270
      • PSU:
      • Corsair VX450
      • Case:
      • Xclio Touch 787
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • Acer G245HQ

    Re: Hanns-G monitor - Blank Screen

    I had that exact same problem with mine last year (there were times that it would work for a while but it would then go blank again), I ended up RMAing it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Acer Travelmate 230 Screen error
    By synstar1000 in forum Welcome to HEXUS!
    Replies: 0
    Last Post: 30-08-2007, 02:36 PM
  2. Strange Tearing Problem on screen pics inside
    By kinkladze10 in forum Graphics Cards
    Replies: 17
    Last Post: 06-08-2007, 09:38 PM
  3. Help! Sony VAIO plus docking station screen issues.
    By badass in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2005, 05:11 PM
  4. Finally got my screen setup yay!!
    By Ady168uk in forum Consumer Electronics
    Replies: 12
    Last Post: 27-02-2005, 04:01 PM
  5. SN41G2 horizontal lines on full screen video playback
    By hxrichard in forum PC Hardware and Components
    Replies: 1
    Last Post: 26-08-2003, 02:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •