Results 1 to 11 of 11

Thread: Windows Movie Maker will not import any video?

  1. #1
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    735
    Thanks
    172
    Thanked
    7 times in 6 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asrock P45DE
      • CPU:
      • Intel Core 2 Extreame QX6700
      • Memory:
      • 8GB Corsair XMS2 TWin2x4096-8500c5 G
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • HIS ATI Radeon HD 6950 2048MB GDDR5
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC NINE HUNDRED GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 30MB

    Question Windows Movie Maker will not import any video?

    Hi please help if you can as i could really do with using this software soon to do some simple video editing.

    Problem
    Every time i try to import any video i keep getting the same error and that's with any file format... mpeg,avi,wmv.

    Error
    could not be imported. Unspecified error

  2. #2
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    735
    Thanks
    172
    Thanked
    7 times in 6 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asrock P45DE
      • CPU:
      • Intel Core 2 Extreame QX6700
      • Memory:
      • 8GB Corsair XMS2 TWin2x4096-8500c5 G
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • HIS ATI Radeon HD 6950 2048MB GDDR5
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC NINE HUNDRED GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 30MB
    Or can any one recommend another program that is similar that does the same thing...?

    Cheers

  3. #3
    HEXUS.timelord. Zak33's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    I'm a Jessie
    Posts
    30,232
    Thanks
    1,763
    Thanked
    1,684 times in 1,044 posts
    • Zak33's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-MA77T-UD3
      • CPU:
      • Phenom II 1045 X6
      • Memory:
      • 16gig Ripsaw DDR3 1600@1333
      • Storage:
      • Intel SSD, Kingston HyperX SSD, Hitachi 1Tb
      • Graphics card(s):
      • MSI 6950 Twin Frozer II 2gig
      • PSU:
      • Coolermaster 800w
      • Case:
      • Silverstone Fortress FT01
      • Operating System:
      • Win7
      • Monitor(s):
      • Iiyama ProLite E2201W & Benq 22"
      • Internet:
      • Zen FTC uber speedy
    malice ...dude....not even a WMV file? Somethings wrong there for sure.

    I'll look into mine...hold on.

    setoutyourstall.blogspot.co.uk

    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    Delonghi gave me about 18 inches, which is not really enough

  4. #4
    HEXUS.timelord. Zak33's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    I'm a Jessie
    Posts
    30,232
    Thanks
    1,763
    Thanked
    1,684 times in 1,044 posts
    • Zak33's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-MA77T-UD3
      • CPU:
      • Phenom II 1045 X6
      • Memory:
      • 16gig Ripsaw DDR3 1600@1333
      • Storage:
      • Intel SSD, Kingston HyperX SSD, Hitachi 1Tb
      • Graphics card(s):
      • MSI 6950 Twin Frozer II 2gig
      • PSU:
      • Coolermaster 800w
      • Case:
      • Silverstone Fortress FT01
      • Operating System:
      • Win7
      • Monitor(s):
      • Iiyama ProLite E2201W & Benq 22"
      • Internet:
      • Zen FTC uber speedy
    OK...lots of people have this:

    It's either a codec issue, where a piece of software you've got installed for playing films has over written the windows codecs...or

    you've got Folder Lock installed, to stop people tampering with your files. Turn it off and uninstall it to see.

    Otherwise....you may still be struggling .

    WMM doesnt like MPEGS all the time, though it seems ok on mine once I'd installed a DVD player software pack that came free with my DVD player.

    setoutyourstall.blogspot.co.uk

    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    Delonghi gave me about 18 inches, which is not really enough

  5. #5
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    735
    Thanks
    172
    Thanked
    7 times in 6 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asrock P45DE
      • CPU:
      • Intel Core 2 Extreame QX6700
      • Memory:
      • 8GB Corsair XMS2 TWin2x4096-8500c5 G
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • HIS ATI Radeon HD 6950 2048MB GDDR5
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC NINE HUNDRED GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 30MB
    Quote Originally Posted by Zak33 View Post
    OK...lots of people have this:

    It's either a codec issue, where a piece of software you've got installed for playing films has over written the windows codecs...or

    you've got Folder Lock installed, to stop people tampering with your files. Turn it off and uninstall it to see.

    Otherwise....you may still be struggling .

    WMM doesnt like MPEGS all the time, though it seems ok on mine once I'd installed a DVD player software pack that came free with my DVD player.
    Thanks for the help so far mate.
    Have just noticed that I'm still using the older version WMM 2.0 when there is a 2.1.

    But God Dam Microsoft make it so difficult just to upgrade this program, all i can see is that i need SP2 installed, but already have it installed.

  6. #6
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    735
    Thanks
    172
    Thanked
    7 times in 6 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asrock P45DE
      • CPU:
      • Intel Core 2 Extreame QX6700
      • Memory:
      • 8GB Corsair XMS2 TWin2x4096-8500c5 G
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • HIS ATI Radeon HD 6950 2048MB GDDR5
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC NINE HUNDRED GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 30MB
    Quote Originally Posted by malice19 View Post
    Thanks for the help so far mate.
    Have just noticed that I'm still using the older version WMM 2.0 when there is a 2.1.

    But God Dam Microsoft make it so difficult just to upgrade this program, all i can see is that i need SP2 installed, but already have it installed.
    OK so I've got WMM version 2.1 now installed by reinstalling SP2 but still getting the dam unspecified error!


  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Lightbulb need a codec

    i had the same prolum.

    download the codec from divx.com
    it comes with other stuff but you dont need to install all of it just the codec.
    it helped me

    let me know if it works

  8. #8
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    735
    Thanks
    172
    Thanked
    7 times in 6 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asrock P45DE
      • CPU:
      • Intel Core 2 Extreame QX6700
      • Memory:
      • 8GB Corsair XMS2 TWin2x4096-8500c5 G
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • HIS ATI Radeon HD 6950 2048MB GDDR5
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC NINE HUNDRED GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 30MB
    Quote Originally Posted by lord newbury View Post
    i had the same prolum.

    download the codec from divx.com
    it comes with other stuff but you dont need to install all of it just the codec.
    it helped me

    let me know if it works
    Thanks but no joy

  9. #9
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,029
    Thanks
    722
    Thanked
    1,577 times in 1,025 posts
    you have not installed any 'codec packs' have you?

    And if you use FFDShow - try disabling it, just for testing
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  10. #10
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    735
    Thanks
    172
    Thanked
    7 times in 6 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asrock P45DE
      • CPU:
      • Intel Core 2 Extreame QX6700
      • Memory:
      • 8GB Corsair XMS2 TWin2x4096-8500c5 G
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • HIS ATI Radeon HD 6950 2048MB GDDR5
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC NINE HUNDRED GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 30MB
    Quote Originally Posted by Agent View Post
    you have not installed any 'codec packs' have you?

    And if you use FFDShow - try disabling it, just for testing
    err, well sadly it had been a long time since i last used WMM, so im not sure what could be conflicting? I have DivX v6.4.3 installed.

    Have also tried unselecting all the filters in WMM tools options compatibility but that does not work still getting error.

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: Windows Movie Maker will not import any video?

    HEY!!! ok, i had the same problems for the longest time and i even reinstalled windows, and reinstalled wmm like 5 times tryign to figure this out, buuuuut, it may be a little weird, but i was playing around with(WMM) and i finnally made it work, ....
    1. start up wmm
    2. add title at the beginning of the movie
    3. now upload your vids

    it worked surprisingly, must be a glitch in wmm atm.
    i had to make an account on here just to let you know about it, there ya be ^

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 280
    Last Post: 06-07-2006, 07:54 AM
  2. Windows Movie Maker - But With Better Output?
    By DeludedGuy in forum Graphics Cards
    Replies: 3
    Last Post: 24-10-2004, 06:27 PM
  3. Movie Maker to DVD?
    By midzt in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 4
    Last Post: 14-08-2004, 12:36 AM
  4. Windows Movie Maker....
    By Zak33 in forum Software
    Replies: 15
    Last Post: 21-02-2004, 12:58 PM
  5. Windows Movie Maker Problems...
    By Nick in forum Software
    Replies: 0
    Last Post: 20-02-2004, 12:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •