Results 1 to 8 of 8

Thread: Good and Bad News about My System and Xbox Live profiles

  1. #1
    MD
    MD is offline
    Ex-HEXUS.net Staff MD's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    6,366
    Thanks
    18
    Thanked
    137 times in 60 posts
    • MD's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-M PRO
      • CPU:
      • i5 - i3570k
      • Memory:
      • 32GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 2 x 256GB SSD's (Samsung and Crucial)
      • Graphics card(s):
      • NVidia 640
      • PSU:
      • Corsair 600W
      • Case:
      • Silverstone TJ08e MATX
      • Operating System:
      • Win 8
      • Monitor(s):
      • 24" Dell Flat Panel
      • Internet:
      • 60mb Virgin Media

    Good and Bad News about My System and Xbox Live profiles

    The good news is I have fixed the My system functionality on the forums.

    The bad news is you will need to re-enter your information if you want to include it in your profile. It should also now remain off and not in a user's info area if it isn't filled in.

    As a result of fixing that though, the Xbox Live profile broke as well. So I am afraid you will need to re-enter this again.

    Apologies for the issues caused, I hope you can appreciate I only did it because parts of the profile broke in the upgrade

    Matt.
    Please do not message me about Scan Free shipping, I no longer work for HEXUS.net

  2. #2
    Does he need a reason? Funkstar's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Aberdeen
    Posts
    19,874
    Thanks
    630
    Thanked
    965 times in 816 posts
    • Funkstar's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte EG45M-DS2H
      • CPU:
      • Intel Core2Quad Q9550 (2.83GHz)
      • Memory:
      • 8GB OCZ PC2-6400C5 800MHz Quad Channel
      • Storage:
      • 650GB Western Digital Caviar Blue
      • Graphics card(s):
      • 512MB ATI Radeon HD4550
      • PSU:
      • Antec 350W 80+ Efficient PSU
      • Case:
      • Antec NSK1480 Slim Mini Desktop Case
      • Operating System:
      • Vista Ultimate 64bit
      • Monitor(s):
      • Dell 2407 + 2408 monitors
      • Internet:
      • Zen 8mb
    weird. mine is back. i removed my MSN details and my system returned.

  3. #3
    WEEEEEEEEEEEEE! MadduckUK's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lytham St. Annes
    Posts
    17,293
    Thanks
    649
    Thanked
    1,580 times in 1,006 posts
    • MadduckUK's system
      • Motherboard:
      • Asus A88XM-PLUS
      • CPU:
      • AMD 860K @4.45
      • Memory:
      • 16GB (4x4GB) PC3-12800
      • Storage:
      • 1x240GB Sandisk Extreme / 3x500GB RAID0 / 3GB Backup
      • Graphics card(s):
      • Radeon 7870XT
      • PSU:
      • Corsair TX750w
      • Case:
      • Cooler Master Galdiator 600
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Monitor(s):
      • DELL S2409W
      • Internet:
      • 3 One Plan
    its empty tho funkstar?
    Quote Originally Posted by Ephesians
    Do not be drunk with wine, which will ruin you, but be filled with the Spirit
    Vodka

  4. #4
    Does he need a reason? Funkstar's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Aberdeen
    Posts
    19,874
    Thanks
    630
    Thanked
    965 times in 816 posts
    • Funkstar's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte EG45M-DS2H
      • CPU:
      • Intel Core2Quad Q9550 (2.83GHz)
      • Memory:
      • 8GB OCZ PC2-6400C5 800MHz Quad Channel
      • Storage:
      • 650GB Western Digital Caviar Blue
      • Graphics card(s):
      • 512MB ATI Radeon HD4550
      • PSU:
      • Antec 350W 80+ Efficient PSU
      • Case:
      • Antec NSK1480 Slim Mini Desktop Case
      • Operating System:
      • Vista Ultimate 64bit
      • Monitor(s):
      • Dell 2407 + 2408 monitors
      • Internet:
      • Zen 8mb
    i know. never had anything in my system. Pretty sure it vanished after i read MDs post, then removed my MSN details and it is back.

    weird that it has a larger font that yours and MDs. also doesn't always have the arrow next to it when i view a page.

    EDIT: the arrow appears when a page is loaded, but not when a post is inserted using the Quick Reply.

    EDIT2: or indeed when you edit a post, the arrow dissapears. don't know if this is just me or for everyone else as well.

  5. #5
    MD
    MD is offline
    Ex-HEXUS.net Staff MD's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    6,366
    Thanks
    18
    Thanked
    137 times in 60 posts
    • MD's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-M PRO
      • CPU:
      • i5 - i3570k
      • Memory:
      • 32GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 2 x 256GB SSD's (Samsung and Crucial)
      • Graphics card(s):
      • NVidia 640
      • PSU:
      • Corsair 600W
      • Case:
      • Silverstone TJ08e MATX
      • Operating System:
      • Win 8
      • Monitor(s):
      • 24" Dell Flat Panel
      • Internet:
      • 60mb Virgin Media
    thats a restriction of the AJAX, its always been like that unfortunately.

    I'm also trying to figure out the font size issue, I think I know where it is but it'll be a bugger to find.
    Please do not message me about Scan Free shipping, I no longer work for HEXUS.net

  6. #6
    Does he need a reason? Funkstar's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Aberdeen
    Posts
    19,874
    Thanks
    630
    Thanked
    965 times in 816 posts
    • Funkstar's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte EG45M-DS2H
      • CPU:
      • Intel Core2Quad Q9550 (2.83GHz)
      • Memory:
      • 8GB OCZ PC2-6400C5 800MHz Quad Channel
      • Storage:
      • 650GB Western Digital Caviar Blue
      • Graphics card(s):
      • 512MB ATI Radeon HD4550
      • PSU:
      • Antec 350W 80+ Efficient PSU
      • Case:
      • Antec NSK1480 Slim Mini Desktop Case
      • Operating System:
      • Vista Ultimate 64bit
      • Monitor(s):
      • Dell 2407 + 2408 monitors
      • Internet:
      • Zen 8mb
    font size and the AJAX doesn't bother me, but just letting you know of the quirks. If you want to do anything about them, that your call

    (still got nothing in my system profile, yet it still appears)

  7. #7
    MD
    MD is offline
    Ex-HEXUS.net Staff MD's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    6,366
    Thanks
    18
    Thanked
    137 times in 60 posts
    • MD's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-M PRO
      • CPU:
      • i5 - i3570k
      • Memory:
      • 32GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 2 x 256GB SSD's (Samsung and Crucial)
      • Graphics card(s):
      • NVidia 640
      • PSU:
      • Corsair 600W
      • Case:
      • Silverstone TJ08e MATX
      • Operating System:
      • Win 8
      • Monitor(s):
      • 24" Dell Flat Panel
      • Internet:
      • 60mb Virgin Media
    doh the lightbulb just came on in my head why the font is smaller...I think.

    ill check it out later.
    Please do not message me about Scan Free shipping, I no longer work for HEXUS.net

  8. #8
    Squirrely tigerboyce's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oxfordshire or Hertfordshire(uni)
    Posts
    2,013
    Thanks
    88
    Thanked
    110 times in 77 posts
    • tigerboyce's system
      • Motherboard:
      • Asus P6T Deluxe/OC Palm
      • CPU:
      • Intel i7 920 D0 @3.8Ghz + Titan Fenrir
      • Memory:
      • 6gb (3x2) OCZ Reapers DDR3
      • Storage:
      • 690gb total WD caviars
      • Graphics card(s):
      • BFG 8800GTS 320mb
      • PSU:
      • Corsair HX 520w
      • Case:
      • Antec 900
      • Operating System:
      • Win7 x64
      • Monitor(s):
      • Dell E228WFP 22"
      • Internet:
      • aol :/
    np sorted now

    any chance of getting an Xfire support tab that could link to the users userpage? like you fill in the URL into a box and a little logo shows that is the link to the page?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •