Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with my second 9700 pro

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cumbria/Preston Uni
    Posts
    81
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Angry Problem with my second 9700 pro

    hi all
    i recently had my 9700pro replaced because it was faulty

    now i get the replacement and find it wont play nfsu2 on full settings, but my first 9700pro did.
    i put the settings on full and when i come to race the whole screen is complete darkness apart from the cars lights and street lights

    now when i look through the setings i find a can have all the settings on full apart from anti-aliasing

    is there something i havent setup right or can my card not work with this on?

    thanks
    Lee

  2. #2
    "Are you local?" Ravens Nest's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Royston Vasey
    Posts
    1,594
    Thanks
    28
    Thanked
    53 times in 32 posts
    • Ravens Nest's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z270 Gaming K3
      • CPU:
      • Intel i5 6600K
      • Memory:
      • 16gb DDR4 3200mhz
      • Storage:
      • 1tb Crucial 500 SSD, 256GB Micron M550 SSD, 2TB Hitachi HDD.
      • Graphics card(s):
      • Gigabyte NVIDIA GTX 970 G1 Gaming Edition
      • PSU:
      • 550W Corsair
      • Operating System:
      • Windows 10 Home 64bit
    Seems strange, have you tried removing the display drivers and re-installing?

    Perhaps it might start working again.
    "Mmm... I want you for my wife!"
    "Autom...Sprow...Canna...Tik banna...Sandwol...But no sera smee?"
    "Of course you can. We would love for you to join us."

  3. #3
    Gadget Victim zhenboy's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    London/Beijing
    Posts
    733
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    reinstall ur driver...
    try v5.2

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cumbria/Preston Uni
    Posts
    81
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts
    i will have a go at reinstalling the drivers

    didnt know there was newer drivers out

    thanks
    lee

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cumbria/Preston Uni
    Posts
    81
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts
    its ok now, using the v5.2 drivers seemed to have worked

    thanks for your help guys

    Lee

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 9700 Pro Help
    By Axis64 in forum Graphics Cards
    Replies: 8
    Last Post: 27-10-2004, 07:21 PM
  2. 9700 pro or not??
    By kushtibari in forum Graphics Cards
    Replies: 7
    Last Post: 05-02-2004, 12:48 AM
  3. Hercules 9800SE AIW or ATI 9700 Pro AIW?
    By athlon_xp_2800 in forum Graphics Cards
    Replies: 13
    Last Post: 31-01-2004, 12:18 AM
  4. 9700 Pro or 9800 Pro?
    By floppybootstomp in forum Graphics Cards
    Replies: 13
    Last Post: 27-01-2004, 12:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •