Results 1 to 4 of 4

Thread: audio problems

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    audio problems

    Recently setup an Asus V-M2V890 system and the sound doesnt seem to want to work.

    We've installed the audio drivers from the support cd etc, checked we plugged the speakers in right and even made sure the comp's not on mute!

    Following that, im totally stumped. Any help would be much appreciated, thanks!

  2. #2
    Registered+
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    62
    Thanks
    1
    Thanked
    2 times in 2 posts
    Have you checked all the mixer sliders?

    Device Manager for any devices with problems to make sure the drivers have installed ok?

    What are you using to play the sound? WMP? If so make sure thats not muted (Father in law made that mistake one day, nearly got flattened when I un-muted it)

    Also im assuming WinXP?

  3. #3
    z80
    z80 is offline
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Glasgow
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Do speakers work ok on another machine?

  4. #4
    Old and VERY grumpy. g8ina's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    In a world of pain. Fibromyalgia UK.
    Posts
    6,066
    Thanks
    1,903
    Thanked
    1,246 times in 874 posts
    • g8ina's system
      • Motherboard:
      • ASRock Z75 Pro3
      • CPU:
      • QuadCore Intel Core i5-3570K, 3600 MHz
      • Memory:
      • 16GB Corsair 1600MHz DDR3.
      • Storage:
      • 250GB SSD system + 1TB data, + 6.5TB NAS
      • Graphics card(s):
      • AMD Radeon HD 6800 Series (1 GB)
      • Case:
      • Coolermaster Elite 430
      • Operating System:
      • Win7
      • Monitor(s):
      • Iiyama 22"
      • Internet:
      • Virgin 100MB unlimited
    Have you enabled the sound in BIOS (assuming you're using onboard sound) ??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Geforce 6600GT AGP problems? Try this...
    By Mutley in forum Graphics Cards
    Replies: 33
    Last Post: 09-02-2008, 10:28 AM
  2. Real problems with XFX GeForce 6600GT AGP
    By Mutley in forum Graphics Cards
    Replies: 17
    Last Post: 06-05-2007, 01:15 AM
  3. Odd situational display problems
    By eyros in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 1
    Last Post: 30-01-2007, 11:39 AM
  4. Troubleshooting - Software & Driver problems
    By Steve in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2004, 06:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •