Results 1 to 3 of 3

Thread: please help me with Azureus/Belkin!

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    please help me with Azureus/Belkin!

    hi all - i have been using Azureus @ work for over a year with fantastic results. I just got net @ my new home and all is fine, except for Azureus - after following all instructions re: portforwarding (all done and fine), firewalls (off and when on Az is in exceptions with all ports) etc

    i get green smiles as NAT is fine but its stupidly slow - not even 1kbps!

    (i have the same connection/ISP @ home but get 80-200kbps there)

    i have:

    WinXP (firewall off)
    Belkin F5D7230-4 Wireless Router
    Motorola Wireless Modem
    All green smiles on torrents
    Currently 150bps (not Kbps)
    Have set up Static IP/DNS settings as directed on
    Port Forwarding for the Belkin F5D7230-4

    please help! i have been at this for 7hrs!

    many thanks

  2. #2
    Fried Chip Extremist alsenior's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Stafford
    Posts
    2,948
    Thanks
    102
    Thanked
    191 times in 145 posts
    • alsenior's system
      • Motherboard:
      • DFI Lanparty Jr x58-T3H6
      • CPU:
      • Core i7 920
      • Memory:
      • 6 x 2GB ocz Gold
      • Storage:
      • 1 TB Samsung F3
      • Graphics card(s):
      • 1gb 4890 vapor-x xfire
      • PSU:
      • xfx 850W
      • Case:
      • Lian-li Pc7
      • Operating System:
      • Windows 7 X64
      • Monitor(s):
      • Dell 2208WFP
      • Internet:
      • 30mb Virgin media
    are you sure your isp has not put on traffic shaping for your area?
    Quote Originally Posted by Jay View Post
    What kind of emergency would need Windows 95? I think you are already in a bad state of emergency when your backup plan is Windows 95.
    Beginners guide to raid Beginners guide to raid post edition Hexus.Social - FAQ

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    London
    Posts
    1,013
    Thanks
    2
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • excalibur2's system
      • Motherboard:
      • Z77-d3h
      • CPU:
      • Intel 2500k @4.4ghz
      • Memory:
      • 2X4gb Corsair Vengeance
      • Storage:
      • WD 2tb
      • Graphics card(s):
      • R290
      • PSU:
      • Coolermaster 750
      • Case:
      • Haf-x tower
      • Monitor(s):
      • Dell u2410
      • Internet:
      • broadband with Plusnet
    Quote Originally Posted by caynick View Post
    hi all - i have been using Azureus @ work for over a year with fantastic results. I just got net @ my new home and all is fine, except for Azureus - after following all instructions re: portforwarding (all done and fine), firewalls (off and when on Az is in exceptions with all ports) etc

    i get green smiles as NAT is fine but its stupidly slow - not even 1kbps!

    (i have the same connection/ISP @ home but get 80-200kbps there)

    i have:

    WinXP (firewall off)
    Belkin F5D7230-4 Wireless Router
    Motorola Wireless Modem
    All green smiles on torrents
    Currently 150bps (not Kbps)
    Have set up Static IP/DNS settings as directed on
    Port Forwarding for the Belkin F5D7230-4

    please help! i have been at this for 7hrs!

    many thanks
    If you can download faster in the middle of the night then your ISP is "throttling you" i.e traffic management.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •