Results 1 to 3 of 3

Thread: Forum with Chrome

  1. #1
    hexus.zombeh! format's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Strath Uni, Glasgow
    Posts
    2,747
    Thanks
    512
    Thanked
    179 times in 131 posts
    • format's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35 Pro
      • CPU:
      • Core2Duo E6750 @ 3.2ghz
      • Memory:
      • 4GB GSkill PC8000
      • Storage:
      • WD500GB+750GB F1 + 250GB external drive
      • Graphics card(s):
      • Geforce GTX260
      • PSU:
      • Corsair HX520w
      • Case:
      • Antec P182 + 3 x Nexus fans
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 24" DGM
      • Internet:
      • BeThere* Pro

    Forum with Chrome

    When I try to load my hexus bookmark in Chrome, it says
    This web page is not available.

    The web page at null might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
    it loads fine in Chrome when I just visit the homepage, and both pages work fine in FF.

    C'est bizarre non?
    ~'Armaments, universal debt, and planned obsolescence--those are the three pillars of Western prosperity'~ Aldous Huxley




  2. #2
    Registered+
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked
    2 times in 2 posts

    Re: Forum with Chrome

    Delete the bookmark and create a new one within Chrome? Worth a try.

  3. #3
    hexus.zombeh! format's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Strath Uni, Glasgow
    Posts
    2,747
    Thanks
    512
    Thanked
    179 times in 131 posts
    • format's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35 Pro
      • CPU:
      • Core2Duo E6750 @ 3.2ghz
      • Memory:
      • 4GB GSkill PC8000
      • Storage:
      • WD500GB+750GB F1 + 250GB external drive
      • Graphics card(s):
      • Geforce GTX260
      • PSU:
      • Corsair HX520w
      • Case:
      • Antec P182 + 3 x Nexus fans
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 24" DGM
      • Internet:
      • BeThere* Pro

    Re: Forum with Chrome

    Tried that... It's not a big deal, just odd.
    ~'Armaments, universal debt, and planned obsolescence--those are the three pillars of Western prosperity'~ Aldous Huxley




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Forum upgrade completed
    By MD in forum General Discussion
    Replies: 107
    Last Post: 26-06-2007, 05:04 PM
  2. Do we need an MP3/Digital music software/hardware etc forum?
    By autopilot in forum HEXUS Suggestions
    Replies: 0
    Last Post: 16-10-2006, 10:16 PM
  3. How many Forum members
    By Mrs Dak in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2004, 11:39 AM
  4. New Forum Recomendations!
    By Tesla in forum General Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 23-07-2003, 09:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •