Results 1 to 6 of 6

Thread: new build won't post. no beeps and nothing on screen

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    new build won't post. no beeps and nothing on screen

    hi all,
    i have just started building a new system.

    it consists of an A8N-Sli motherboard, a athlon 3000 winchester CPU and a MSI 256MB Nvidia 6600 graphics card, memory is is a DDR 512MB 3200 ocz module.

    i have put the motherbord in the case, put the graphics card, memory and cpu in, attached keyboard and attempted to start it up with no joy.

    the fans all come on, but nothing appears on screen, nor are there any beeps.

    any pointers would be most welcome ...
    cheers
    kev

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    73
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Sounds daft but I had this and all I forgot to do was connect the 4 pin power supply for the cpu...it has its own, a mere oversight but the systems a dead duck with no cpu power....just a thought.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    not too sure what 4 pin power supply your referring to ?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    hey, success, you were right on the money, i thought that connection was only for P4 ... i'm one happy puppy :-) thanks for the help ... cheers kev

  5. #5
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,268
    Thanks
    286
    Thanked
    828 times in 468 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    I've done the same with this board before (also got A8N SLI). The 4pin +12V connector basically powers the CPU, hence the lack of bootage
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    i guess i should have realised, if it was just for a P4 why have it on an athlon board ??? my head was not in gear :-) all working great now though so now i have to see what the puppy can do ... FarCry here i come :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •