Results 1 to 7 of 7

Thread: problem with xp prof. x64 ed.

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    agra india
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    problem with xp prof. x64 ed.

    i have a c2d e6300 and dp965lt desktop board , recently installed xp 64 bit but most of my app. (which were running properly on 32 bit) are not working properly ...mostly drivers of

    netgear wg311v2

    e6200 series asus graphics card

    my mob. is not working with x64 ed.

    please help...

  2. #2
    Will work for beer... nichomach's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Preston, Lancs
    Posts
    6,133
    Thanks
    523
    Thanked
    137 times in 98 posts
    • nichomach's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-870A-UD3
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1055T 95W
      • Memory:
      • 16GB DR3
      • Storage:
      • 1x250GB Maxtor SATAII, 1x 400GB Hitachi SATAII
      • Graphics card(s):
      • Zotac GTX 1060 3GB
      • PSU:
      • Coolermaster 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 430
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell 20" TFT
      • Internet:
      • Virgin Media Cable
    Your Netgear card I expect you to have ongoing problems with; Netgear's driver support isn't exactly comprehensive for XP 64-bit. Your motherboard drivers are HERE.

    nVidia's own drivers for your graphics card (a GeForce 6200-based card, I think... ) are HERE.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    agra india
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    thank u..
    but main problem is that i am using a wifi conection and my netgear card is not working in x64 ed. is there any way to make it work....
    or i should buy another wireless lan card . pl give some names which work on 64bit .

  4. #4
    Jam Is Teh Win (again)! Splash's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    York
    Posts
    7,677
    Thanks
    215
    Thanked
    701 times in 556 posts
    • Splash's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z68-V Pro/Gen3
      • CPU:
      • 2700K
      • Memory:
      • 32Gb Corsair Vengeance CMZ8GX3M1A1600C10
      • Storage:
      • 120Gb Corsair Force boot, 120Gb Corsair Force games, 1.5Tb Seagate storage
      • Graphics card(s):
      • XFX HD7970 Black Edition
      • PSU:
      • Corsair HX750
      • Case:
      • Lian Li PC-V1000
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • Monitor(s):
      • Dell 2709W
      • Internet:
      • Virgin 120Mbps
    Sadly XP x64 still has issues with drivers. Google tells me that http://www.planetamd64.com/index.php...0&#entry264857 might help
    Quote Originally Posted by OilSheikh View Post
    You do realize that when I say things like that I don't mean it literally or what can be backed by stats.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    agra india
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    thanks for the link i will try...but don't think my problem will resolve..i should buy a new card will d-link work?

  6. #6
    Will work for beer... nichomach's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Preston, Lancs
    Posts
    6,133
    Thanks
    523
    Thanked
    137 times in 98 posts
    • nichomach's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-870A-UD3
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1055T 95W
      • Memory:
      • 16GB DR3
      • Storage:
      • 1x250GB Maxtor SATAII, 1x 400GB Hitachi SATAII
      • Graphics card(s):
      • Zotac GTX 1060 3GB
      • PSU:
      • Coolermaster 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 430
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell 20" TFT
      • Internet:
      • Virgin Media Cable
    Try HERE for a list of supported products. No D-Link wireles adapters are listed.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    agra india
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    thank u ... i will search one of them in market ..
    thnks again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ethernet connection problem (cable modem).
    By Dorza in forum Networking and Broadband
    Replies: 11
    Last Post: 14-09-2008, 03:35 PM
  2. X360 & Samsung SM 930bf Problem
    By JamesD in forum Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2006, 05:52 PM
  3. annoying onboard lan problem
    By uchiha_itachi in forum Networking and Broadband
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2006, 07:12 PM
  4. gf4 ti4200 screen standby problem.
    By Pete in forum Graphics Cards
    Replies: 3
    Last Post: 14-11-2004, 12:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •