Page 37 of 41 FirstFirst ... 7172734353637383940 ... LastLast
Results 577 to 592 of 646

Thread: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

  1. #577
    Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Walsall, West Midlands
    Posts
    174
    Thanks
    4
    Thanked
    6 times in 6 posts
    • RRRuss's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B-Premium Vista Edition
      • CPU:
      • Intel Core2Duo E6600 @ 2.7GHz
      • Memory:
      • 4GB Geil (4x1GB Modules)
      • Storage:
      • Seagate 7200.11 500GB & Seagate 7200.10 320GB
      • Graphics card(s):
      • nVidia 8800 GTS 512MB (G92)
      • PSU:
      • Corsair HX620
      • Case:
      • Antec 900
      • Monitor(s):
      • 32" LG7000 LCD TV @ 1080P
      • Internet:
      • Virgin Media 20MB
    I got 11,000 with an E6600 @ 3GHz and a GTS.... must try harder

  2. #578
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    423
    Thanks
    1
    Thanked
    2 times in 2 posts
    holy cow, 11000 3d06 marks with a GTS - that must be well overclocked, as i hear that most gtx's barely hit 11500.
    Intel q6600 3.6ghz
    Asus P5K-Deluxe WiFi
    4Gb OCZ ReaperX at 1000Mhz
    768Mb BFG 8800GTX
    2xWD1001FALS in RAID0
    Dtek Fuzion / 2xPA120.2 / DDC01Ultra+PetrasTech top / EK 8800GTX FC Block
    Audigy 2ZS
    Thermaltake Mozart TX

  3. #579
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    247
    Thanks
    11
    Thanked
    8 times in 8 posts
    • xAmritx's system
      • Motherboard:
      • Asus P5K Deluxe Wifi
      • CPU:
      • E6600 Core2Duo
      • Memory:
      • 2x1GB Crucial Ballistix PC-6400 DDR2
      • Storage:
      • 750GB Western Digital WD7500AAKS | 750GB Seagate Barricuda 7200.11 ST3750330AS
      • Graphics card(s):
      • BFG 8800GTX OC2
      • PSU:
      • Corsair HX620W
      • Case:
      • Antec P182 Windowed
      • Monitor(s):
      • 22" LG L226WTQ
      • Internet:
      • 24mb O2 sync'd @ 10mb for £5/month (suck on that virgin!)
    ahh im not oc btw not yet.

    My GFX is a BFG factory overclocked from scan but my e6600 is stock. Will overclock soon but not just yet


    So what you think of my score with the information i just gave ya now?

    EDIT:Also is it better for me to go 1:1 with FSB and Dram even when not overclocking, or keep it as FSB=266 and Ram=800 (according to manufacturer specs)?
    Last edited by xAmritx; 16-07-2007 at 01:36 PM.

  4. #580
    Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    82
    Thanks
    9
    Thanked
    7 times in 4 posts
    • gLk*zaP's system
      • Motherboard:
      • Asus P5K Deluxe WiFi P35
      • CPU:
      • Intel E6850, Noctua 2x 120mm Air
      • Memory:
      • 2x1GB OCZ Platinum Rev2 DDR2-800 CL4
      • Storage:
      • Samsung SP2504C 3x 250GB
      • Graphics card(s):
      • Asus GeForce 7950GT 512MB PCIe
      • PSU:
      • Seasonic SS12-650HT
      • Case:
      • Chieftec CS-101
      • Monitor(s):
      • Hyundai L90D+
      • Internet:
      • 1.5 MBit/s DSL
    xAmritx: 11k 3DMark06 is sure not bad Congrats! But imho 3dmark's score is almost only based on graphics card performance, cpu doesnt have so much influence there. If you want to compare you overclocking success, and general cpu/ram speed, try SuperPI. Do a 1M run, see how long it takes.

    http://www.xtremesystems.com/pi/
    Mainboard: Asus P5K Deluxe WiFi, Bios 0501 CPU: Intel Core 2 Duo E6850 @ 3.3 GHz 8x415 1.35v C1E/PECI
    Heatsink: Noctua NH-U12F, Noctua 120mm Fan, AS5 RAM: 2x1GB OCZ Platinum DDR2 @ 1067 MHz 5-5-5-15
    PSU: Seasonic SS12-650HT 4x 18A/12v Graphics: Asus GeForce 7950GT 512MB passive cooled with Accelero S1
    Case: Antec P182-SE Chrome Edition OS: XP x86
    SuperPI 1M: 13.187 sec (@3.92GHz) 3DMark06: 5.564, CPU 2.646 (@3.0GHz)

  5. #581
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts
    3dmark06 is very CPU intensive, there is a CPU score as well A CPU overclock can make a large difference to the 3dmark06 scores.
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  6. #582
    Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    82
    Thanks
    9
    Thanked
    7 times in 4 posts
    • gLk*zaP's system
      • Motherboard:
      • Asus P5K Deluxe WiFi P35
      • CPU:
      • Intel E6850, Noctua 2x 120mm Air
      • Memory:
      • 2x1GB OCZ Platinum Rev2 DDR2-800 CL4
      • Storage:
      • Samsung SP2504C 3x 250GB
      • Graphics card(s):
      • Asus GeForce 7950GT 512MB PCIe
      • PSU:
      • Seasonic SS12-650HT
      • Case:
      • Chieftec CS-101
      • Monitor(s):
      • Hyundai L90D+
      • Internet:
      • 1.5 MBit/s DSL
    Yeah i know there is a CPU Score in 3DM06, but he didnt post that
    Imho things like SuperPI or Everest/Sandra are much better to compare cpu/ram performance, than 3dmark.
    Last edited by gLk*zaP; 17-07-2007 at 02:44 PM.
    Mainboard: Asus P5K Deluxe WiFi, Bios 0501 CPU: Intel Core 2 Duo E6850 @ 3.3 GHz 8x415 1.35v C1E/PECI
    Heatsink: Noctua NH-U12F, Noctua 120mm Fan, AS5 RAM: 2x1GB OCZ Platinum DDR2 @ 1067 MHz 5-5-5-15
    PSU: Seasonic SS12-650HT 4x 18A/12v Graphics: Asus GeForce 7950GT 512MB passive cooled with Accelero S1
    Case: Antec P182-SE Chrome Edition OS: XP x86
    SuperPI 1M: 13.187 sec (@3.92GHz) 3DMark06: 5.564, CPU 2.646 (@3.0GHz)

  7. #583
    Not mad just max with a long beard Mad-Max's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    On my own island somewhere
    Posts
    849
    Thanks
    30
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • Mad-Max's system
      • Motherboard:
      • Asus or Gigabyte
      • CPU:
      • Intel
      • Memory:
      • Corsair
      • Storage:
      • Western Digital
      • Graphics card(s):
      • EVGA all the way
      • PSU:
      • Corsair or Seasonic are good
      • Case:
      • Any that looks nice and has great cooling
      • Operating System:
      • XP/7 and any thing else
      • Monitor(s):
      • Big widescreen will do
      • Internet:
      • Some thing nice and fast with no cap
    The only good thing about 3Dmark 06 is, it can push graphic cards until they break or show any artifacts

  8. #584
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU
    Can I ask a (possibly) daft question - can this motherboard act as a switch for LAN for another PC?

    I've currently got:

    Code:
    PK5 PC --------->100mbit switch<--------second pc (gb lan card)
                              |
                              |
                             \/
                    100mbit Router (Internet)
    I was wondering if it's possible to:

    Code:
    second pc -------gblan----->PK5 PC ----->100mbit switch
                                                 |
                                                 |
                                                \/
                              100mbit Router (Internet)
    So as to get gb lan between the two PCs, whilst retaining 100mbit LAN down to the router (internet). If it's possible, does the P5K have to be switched on in order for the second PC to get to the internet?

    Just a weird thought
    Last edited by dangel; 18-07-2007 at 10:45 AM.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  9. #585
    Gentoo Ricer
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Galway
    Posts
    11,041
    Thanks
    1,014
    Thanked
    944 times in 704 posts
    • aidanjt's system
      • Motherboard:
      • Asus Strix Z370-G
      • CPU:
      • Intel i7-8700K
      • Memory:
      • 2x8GB Corsiar LPX 3000C15
      • Storage:
      • 500GB Samsung 960 EVO
      • Graphics card(s):
      • EVGA GTX 970 SC ACX 2.0
      • PSU:
      • EVGA G3 750W
      • Case:
      • Fractal Design Define C Mini
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • Asus MG279Q
      • Internet:
      • 240mbps Virgin Cable
    Quote Originally Posted by dangel View Post
    Can I ask a (possibly) daft question - can this motherboard act as a switch for LAN for another PC?

    I've currently got:

    Code:
    PK5 PC --------->100mbit switch<--------second pc (gb lan card)
                              |
                              |
                             \/
                    100mbit Router (Internet)
    I was wondering if it's possible to:

    Code:
    second pc -------gblan----->PK5 PC ----->100mbit switch
                                                 |
                                                 |
                                                \/
                              100mbit Router (Internet)
    So as to get gb lan between the two PCs, whilst retaining 100mbit LAN down to the router (internet). If it's possible, does the P5K have to be switched on in order for the second PC to get to the internet?

    Just a weird thought
    Not in hardware, but you can bridge the two interfaces (or even route between the two with some routing software), which would be as effective as a switch.
    Quote Originally Posted by Agent View Post
    ...every time Creative bring out a new card range their advertising makes it sound like they have discovered a way to insert a thousand Chuck Norris super dwarfs in your ears...

  10. Received thanks from:

    dangel (18-07-2007)

  11. #586
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU
    Quote Originally Posted by aidanjt View Post
    Not in hardware, but you can bridge the two interfaces (or even route between the two with some routing software), which would be as effective as a switch.
    Ah - thanks for that - I was hoping (randomly) I could avoid a gb switch between them to get file transfers up to max speed but I'd need it to work when the P5K was orf.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  12. #587
    Not mad just max with a long beard Mad-Max's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    On my own island somewhere
    Posts
    849
    Thanks
    30
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • Mad-Max's system
      • Motherboard:
      • Asus or Gigabyte
      • CPU:
      • Intel
      • Memory:
      • Corsair
      • Storage:
      • Western Digital
      • Graphics card(s):
      • EVGA all the way
      • PSU:
      • Corsair or Seasonic are good
      • Case:
      • Any that looks nice and has great cooling
      • Operating System:
      • XP/7 and any thing else
      • Monitor(s):
      • Big widescreen will do
      • Internet:
      • Some thing nice and fast with no cap
    Whats the latest BIOS for the board then, I mean beta and on asus site ?

  13. #588
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts
    0501 looks to be the latest on the FTP site. There may be some beta versions around, but I'm not sure.
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  14. Received thanks from:

    Mad-Max (21-07-2007)

  15. #589
    Not mad just max with a long beard Mad-Max's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    On my own island somewhere
    Posts
    849
    Thanks
    30
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • Mad-Max's system
      • Motherboard:
      • Asus or Gigabyte
      • CPU:
      • Intel
      • Memory:
      • Corsair
      • Storage:
      • Western Digital
      • Graphics card(s):
      • EVGA all the way
      • PSU:
      • Corsair or Seasonic are good
      • Case:
      • Any that looks nice and has great cooling
      • Operating System:
      • XP/7 and any thing else
      • Monitor(s):
      • Big widescreen will do
      • Internet:
      • Some thing nice and fast with no cap
    Thanks Clunk

    OI your orangutan looks weird now

    Try http://www.african-safari-journals.c...n-pictures.jpg

  16. #590
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  17. #591
    Not mad just max with a long beard Mad-Max's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    On my own island somewhere
    Posts
    849
    Thanks
    30
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • Mad-Max's system
      • Motherboard:
      • Asus or Gigabyte
      • CPU:
      • Intel
      • Memory:
      • Corsair
      • Storage:
      • Western Digital
      • Graphics card(s):
      • EVGA all the way
      • PSU:
      • Corsair or Seasonic are good
      • Case:
      • Any that looks nice and has great cooling
      • Operating System:
      • XP/7 and any thing else
      • Monitor(s):
      • Big widescreen will do
      • Internet:
      • Some thing nice and fast with no cap
    now thats pretty weird

    Me going to try the 0501 in a bit.

  18. #592
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • Gruff's system
      • Motherboard:
      • P5K Deluxe WiFi AP
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6700 with Tuniq Tower Cooler
      • Memory:
      • 2x1GB Corsair TwinX DDR2 8500
      • Storage:
      • 2x 500GB Western Digital SATAII WD5000YS in a Matrix RAID
      • Graphics card(s):
      • XFX 8800GTS 640MB XXX
      • PSU:
      • 600W Seasonic M12-600 Modular
      • Case:
      • SilverStone TJ09
      • Monitor(s):
      • Dell 2407WFP and Dell 2100FP

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Hi all, I've been lurking for a while now. I firstly wanted to thank clunk and you others fora very informative thread(s).

    I used to have P5B deluxe, not overclocked as i never got chance, because it was rather problematic. I had 4 of those 'boards die on me, which seemed to be related to the onboard sound. 1st board had the onboard sound and HD bus disappeard after a update. the second board died after a couple of days when l changed the sound drivers, it would no longer post and would sit there with power to fans and hdds but would give no video or start to boot and so it contiued. The 3rd and 4th (after 2months) board crashed during normal use and upon reseting it failed like the 2nd board.

    Finally i swapped to this 'board i hope things go a little better, so far all is well though

    I've never really overclocked before and i shall with this i was just wondering how well i would do with the tuniq tower for a cpu cooler and if anyone here has any experiance with it?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Asus P5B DeLuxe WiFi AP
    By billbruen in forum PC Hardware and Components
    Replies: 89
    Last Post: 19-04-2008, 07:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •