Results 1 to 2 of 2

Thread: ICS - why will it STILL not work!!

  1. #1
    Senior Member oshta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uttoxeter
    Posts
    1,405
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Unhappy ICS - why will it STILL not work!!

    Ok i have two PC's the host running w2k (so 2 be xp pro) and the old client is Xp pro, i HAD ICS working with my 56k - then i buggerd it up :duh: and i haven ha it woring since

    - also i have since had midband fitted and i cant get it to work with that eather
    - i have zone alarm on the host (but it wont work with out it any way)

    and Im at realy lost i've go thought avery thing it sayes here and it still wont work

    thanks daniel

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UK
    Posts
    224
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts
    if u have zonealarm pro then make sure u choose the correct setting in the advanced section on the firewall>main tab, choose to set if the machine is the ics, or a client connectiong throught ics, if not the pro version then a little more diffecult you should add the ip address of the machcines in to the trusted zones on the advanced page.
    i5 | Antec Sonata 3 | 4 GB | OCZ Vertex | Spinpoint F3 | Windows 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •