Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 16 of 24

Thread: Is there a way to find out way my computer keeps restarting?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    433
    Thanks
    17
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • timtim86's system
      • Motherboard:
      • Shuttle
      • CPU:
      • Athlon X2 5000+
      • Memory:
      • 6GB OCZ Gold 6400
      • Storage:
      • 2 x 250GB Seagates, 1 x 750GB Samsung
      • Graphics card(s):
      • 8800GS 384MB
      • PSU:
      • Shuttle 400W
      • Case:
      • Shuttle SN27P2
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 2007WFP

    Is there a way to find out way my computer keeps restarting?

    This might be in the wrong place, but i guess it's probably hardware related...

    Twice I've gone to bed and left my computer running with only Azureus downloading. Twice I've come back to find that it has restarted itself at some point during the night. Does anyone know how i can find out what's causing it? It's never happened in the day as far as i'm aware so it could be random power cuts?! who knows? Anyway, some help would be appreciated.

    Thanks people.

  2. #2
    radix lecti dave87's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    England
    Posts
    12,806
    Thanks
    657
    Thanked
    931 times in 634 posts
    • dave87's system
      • Motherboard:
      • Asus
      • CPU:
      • i5 3470k under Corsair H80 WC
      • Memory:
      • 8gb DDR3
      • Storage:
      • 240gb SSD + 120gb SSD
      • Graphics card(s):
      • Asus HD7950
      • PSU:
      • XFX 600w Modular
      • Case:
      • Lian Li PC-A05FNB + Acoustipack
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • 2x Dell S2309W (1920x1080)
      • Internet:
      • BT Infinity Option 2
    I had the same last night, it was due to windows updates scheduled at 3 in the morning.

    Otherwise, perhaps try running orthos, stressing the CPU and memory independently, see if either of those causes the same problem.

  3. #3
    Anthropomorphic Personification shaithis's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The Last Aerie
    Posts
    10,830
    Thanks
    645
    Thanked
    870 times in 734 posts
    • shaithis's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77 WS
      • CPU:
      • i7 3770k @ 4.5GHz
      • Memory:
      • 32GB HyperX 1866
      • Storage:
      • Lots!
      • Graphics card(s):
      • Sapphire Fury X
      • PSU:
      • Corsair HX850
      • Case:
      • Corsair 600T (White)
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Monitor(s):
      • 2 x Dell 3007
      • Internet:
      • Zen 80Mb Fibre
    Firstly, check your event logs (My Computer > Manage > Event Viewer > System)....see if there are any pointers there...

    Then check that "Auto Reboot" is disabled. (My Computer > Properties > Startup and recovery)

    Now, if you find it on a BSOD you can probably rule-out hardware and concentrate on drivers but if you are still finding it at the os select or login screen you know its probably a hardware issue.......and PSU would be top of the check list.
    Main PC: Asus Rampage IV Extreme / 3960X@4.5GHz / Antec H1200 Pro / 32GB DDR3-1866 Quad Channel / Sapphire Fury X / Areca 1680 / 850W EVGA SuperNOVA Gold 2 / Corsair 600T / 2x Dell 3007 / 4 x 250GB SSD + 2 x 80GB SSD / 4 x 1TB HDD (RAID 10) / Windows 10 Pro, Yosemite & Ubuntu
    HTPC: AsRock Z77 Pro 4 / 3770K@4.2GHz / 24GB / GTX 1080 / SST-LC20 / Antec TP-550 / Hisense 65k5510 4K TV / HTC Vive / 2 x 240GB SSD + 12TB HDD Space / Race Seat / Logitech G29 / Win 10 Pro
    HTPC2: Asus AM1I-A / 5150 / 4GB / Corsair Force 3 240GB / Silverstone SST-ML05B + ST30SF / Samsung UE60H6200 TV / Windows 10 Pro
    Spare/Loaner: Gigabyte EX58-UD5 / i950 / 12GB / HD7870 / Corsair 300R / Silverpower 700W modular
    NAS 1: HP N40L / 12GB ECC RAM / 2 x 3TB Arrays || NAS 2: Dell PowerEdge T110 II / 24GB ECC RAM / 2 x 3TB Hybrid arrays || Network:Buffalo WZR-1166DHP w/DD-WRT + HP ProCurve 1800-24G
    Laptop: Lenovo Flex 2 / 12GB RAM / 240GB Corsair Force 3 Printer: HP CP1515n || Phone: HTC One U11 || Other: Samsung Galaxy Tab 4 Pro 10.1 CM12.1 / Playstation 4 + G29 + 2TB Hybrid drive

  4. #4
    A shadowy flight. MSIC's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    London/Herts
    Posts
    3,413
    Thanks
    394
    Thanked
    229 times in 168 posts
    • MSIC's system
      • Motherboard:
      • ASRock H170M-ITX
      • CPU:
      • Core i5 6500
      • Memory:
      • 2 x 4GB Corsair Veng DDR4 2666
      • Storage:
      • 240GB SSD (boot) +1TB Samsung F3
      • Graphics card(s):
      • ASUS GeForce 750Ti
      • PSU:
      • Silverstone 450W ST455F
      • Case:
      • Silverstone SG06-450
      • Operating System:
      • Win10
      • Monitor(s):
      • Dell S2309W
      • Internet:
      • PlusNet FiberTTC
    I agree with Shaithis. It could, of course, be almost anything but we need more info about your machine.
    Specifically, is it overclocked? I was going to ask about age, but I just had a look at your 'my system' specs and can see that you have an X2 and an 8800GTX, running from a 400W PSU.
    Are there any stability problems when you are playing games?
    400W in itself is fairly close to the mark and probably doesnt meet nvidias recommended spec, however adequate power supplied should show itself when you are straining the machine, not at night.
    I'm commenting on an internet forum. Your facts hold no sway over me.
    - Another poster, from another forum.

    System as shown, plus: Microsoft Wireless mobile 4000 mouse and Logitech Illuminated keyboard.
    Sennheiser RS160 wireless headphones. Creative Gigaworks T40 SII. My wife.
    My Hexus Trust

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    433
    Thanks
    17
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • timtim86's system
      • Motherboard:
      • Shuttle
      • CPU:
      • Athlon X2 5000+
      • Memory:
      • 6GB OCZ Gold 6400
      • Storage:
      • 2 x 250GB Seagates, 1 x 750GB Samsung
      • Graphics card(s):
      • 8800GS 384MB
      • PSU:
      • Shuttle 400W
      • Case:
      • Shuttle SN27P2
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 2007WFP
    Dave, why would windows update restart it?I didn't think it shut down the computer automatically?

    Shaithis, thank you for that, I'll give it a try...one thing, I'm running Vista, found the autorestart check box, do you know where the event viewer might be? Couldn't see it there.

    Thanks for the fast replies.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    433
    Thanks
    17
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • timtim86's system
      • Motherboard:
      • Shuttle
      • CPU:
      • Athlon X2 5000+
      • Memory:
      • 6GB OCZ Gold 6400
      • Storage:
      • 2 x 250GB Seagates, 1 x 750GB Samsung
      • Graphics card(s):
      • 8800GS 384MB
      • PSU:
      • Shuttle 400W
      • Case:
      • Shuttle SN27P2
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 2007WFP
    Quote Originally Posted by MSIC View Post
    I agree with Shaithis. It could, of course, be almost anything but we need more info about your machine.
    Specifically, is it overclocked? I was going to ask about age, but I just had a look at your 'my system' specs and can see that you have an X2 and an 8800GTX, running from a 400W PSU.
    Are there any stability problems when you are playing games?
    400W in itself is fairly close to the mark and probably doesnt meet nvidias recommended spec, however adequate power supplied should show itself when you are straining the machine, not at night.
    Nope, it's not overclocked at all, just the X2 running at 2.6GHz. The 8800 has never ever crashed in a game, I think shuttle PSUs are super-duper and can power them just fine, has for me so far anyways.

    P.s. Found event viewer, there are errors in there at the time that the computer probably shutdown. I have no idea what they mean though :/
    Last edited by timtim86; 04-04-2007 at 10:59 AM.

  7. #7
    radix lecti dave87's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    England
    Posts
    12,806
    Thanks
    657
    Thanked
    931 times in 634 posts
    • dave87's system
      • Motherboard:
      • Asus
      • CPU:
      • i5 3470k under Corsair H80 WC
      • Memory:
      • 8gb DDR3
      • Storage:
      • 240gb SSD + 120gb SSD
      • Graphics card(s):
      • Asus HD7950
      • PSU:
      • XFX 600w Modular
      • Case:
      • Lian Li PC-A05FNB + Acoustipack
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • 2x Dell S2309W (1920x1080)
      • Internet:
      • BT Infinity Option 2
    Quote Originally Posted by timtim86 View Post
    Dave, why would windows update restart it?I didn't think it shut down the computer automatically?
    Don't know, but all 3 of my rigs restarted last night, and all three popped up 'Your Computer has recently been updated' box.

  8. #8
    Anthropomorphic Personification shaithis's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The Last Aerie
    Posts
    10,830
    Thanks
    645
    Thanked
    870 times in 734 posts
    • shaithis's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77 WS
      • CPU:
      • i7 3770k @ 4.5GHz
      • Memory:
      • 32GB HyperX 1866
      • Storage:
      • Lots!
      • Graphics card(s):
      • Sapphire Fury X
      • PSU:
      • Corsair HX850
      • Case:
      • Corsair 600T (White)
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Monitor(s):
      • 2 x Dell 3007
      • Internet:
      • Zen 80Mb Fibre
    Can you copy/paste the details of the errors in this thread?

    Look for the entries that appear directly before an Event ID 6009.
    Main PC: Asus Rampage IV Extreme / 3960X@4.5GHz / Antec H1200 Pro / 32GB DDR3-1866 Quad Channel / Sapphire Fury X / Areca 1680 / 850W EVGA SuperNOVA Gold 2 / Corsair 600T / 2x Dell 3007 / 4 x 250GB SSD + 2 x 80GB SSD / 4 x 1TB HDD (RAID 10) / Windows 10 Pro, Yosemite & Ubuntu
    HTPC: AsRock Z77 Pro 4 / 3770K@4.2GHz / 24GB / GTX 1080 / SST-LC20 / Antec TP-550 / Hisense 65k5510 4K TV / HTC Vive / 2 x 240GB SSD + 12TB HDD Space / Race Seat / Logitech G29 / Win 10 Pro
    HTPC2: Asus AM1I-A / 5150 / 4GB / Corsair Force 3 240GB / Silverstone SST-ML05B + ST30SF / Samsung UE60H6200 TV / Windows 10 Pro
    Spare/Loaner: Gigabyte EX58-UD5 / i950 / 12GB / HD7870 / Corsair 300R / Silverpower 700W modular
    NAS 1: HP N40L / 12GB ECC RAM / 2 x 3TB Arrays || NAS 2: Dell PowerEdge T110 II / 24GB ECC RAM / 2 x 3TB Hybrid arrays || Network:Buffalo WZR-1166DHP w/DD-WRT + HP ProCurve 1800-24G
    Laptop: Lenovo Flex 2 / 12GB RAM / 240GB Corsair Force 3 Printer: HP CP1515n || Phone: HTC One U11 || Other: Samsung Galaxy Tab 4 Pro 10.1 CM12.1 / Playstation 4 + G29 + 2TB Hybrid drive

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    433
    Thanks
    17
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • timtim86's system
      • Motherboard:
      • Shuttle
      • CPU:
      • Athlon X2 5000+
      • Memory:
      • 6GB OCZ Gold 6400
      • Storage:
      • 2 x 250GB Seagates, 1 x 750GB Samsung
      • Graphics card(s):
      • 8800GS 384MB
      • PSU:
      • Shuttle 400W
      • Case:
      • Shuttle SN27P2
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 2007WFP
    This lot?
    EventData

    BootTsVersion 2
    BootStartTime 2007-04-04T02:06:47.687Z
    BootEndTime 2007-04-04T02:09:09.620Z
    SystemBootInstance 111
    UserBootInstance 106
    BootTime 84601
    MainPathBootTime 49501
    BootKernelInitTime 16
    BootDriverInitTime 508
    BootDevicesInitTime 9904
    BootPrefetchInitTime 32518
    BootPrefetchBytes 467103744
    BootAutoChkTime 0
    BootSmssInitTime 12085
    BootCriticalServicesInitTime 882
    BootUserProfileProcessingTime 351
    BootMachineProfileProcessingTime 11
    BootExplorerInitTime 1418
    BootNumStartupApps 20
    BootPostBootTime 35100
    BootIsRebootAfterInstall false
    BootRootCauseStepImprovementBits 0
    BootRootCauseGradualImprovementBits 0
    BootRootCauseStepDegradationBits 0
    BootRootCauseGradualDegradationBits 0
    BootIsDegradation false
    BootIsStepDegradation false
    BootIsGradualDegradation false
    BootImprovementDelta 0
    BootDegradationDelta 0
    BootIsRootCauseIdentified false

    or this:
    Windows has started up:
    Boot Duration : 84601ms
    IsDegradation : false
    Incident Time (UTC) : 04/04/2007 02:06:47

  10. #10
    Anthropomorphic Personification shaithis's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The Last Aerie
    Posts
    10,830
    Thanks
    645
    Thanked
    870 times in 734 posts
    • shaithis's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77 WS
      • CPU:
      • i7 3770k @ 4.5GHz
      • Memory:
      • 32GB HyperX 1866
      • Storage:
      • Lots!
      • Graphics card(s):
      • Sapphire Fury X
      • PSU:
      • Corsair HX850
      • Case:
      • Corsair 600T (White)
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Monitor(s):
      • 2 x Dell 3007
      • Internet:
      • Zen 80Mb Fibre
    No, look for entries that report errors within a minute or 2 of the 6009 event.

    There may not be any if its hardware related and you may just have an entry which states "The previous shutdown was unexpected"
    Main PC: Asus Rampage IV Extreme / 3960X@4.5GHz / Antec H1200 Pro / 32GB DDR3-1866 Quad Channel / Sapphire Fury X / Areca 1680 / 850W EVGA SuperNOVA Gold 2 / Corsair 600T / 2x Dell 3007 / 4 x 250GB SSD + 2 x 80GB SSD / 4 x 1TB HDD (RAID 10) / Windows 10 Pro, Yosemite & Ubuntu
    HTPC: AsRock Z77 Pro 4 / 3770K@4.2GHz / 24GB / GTX 1080 / SST-LC20 / Antec TP-550 / Hisense 65k5510 4K TV / HTC Vive / 2 x 240GB SSD + 12TB HDD Space / Race Seat / Logitech G29 / Win 10 Pro
    HTPC2: Asus AM1I-A / 5150 / 4GB / Corsair Force 3 240GB / Silverstone SST-ML05B + ST30SF / Samsung UE60H6200 TV / Windows 10 Pro
    Spare/Loaner: Gigabyte EX58-UD5 / i950 / 12GB / HD7870 / Corsair 300R / Silverpower 700W modular
    NAS 1: HP N40L / 12GB ECC RAM / 2 x 3TB Arrays || NAS 2: Dell PowerEdge T110 II / 24GB ECC RAM / 2 x 3TB Hybrid arrays || Network:Buffalo WZR-1166DHP w/DD-WRT + HP ProCurve 1800-24G
    Laptop: Lenovo Flex 2 / 12GB RAM / 240GB Corsair Force 3 Printer: HP CP1515n || Phone: HTC One U11 || Other: Samsung Galaxy Tab 4 Pro 10.1 CM12.1 / Playstation 4 + G29 + 2TB Hybrid drive

  11. #11
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU
    Windows Update if set to automatically download AND install updates will eventually decide to reboot your machine for you if you're not there to say 'not now' when those annoying dialogs pop up. The best way to avoid this is to allow it to download updates but not install them without your permission.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    433
    Thanks
    17
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • timtim86's system
      • Motherboard:
      • Shuttle
      • CPU:
      • Athlon X2 5000+
      • Memory:
      • 6GB OCZ Gold 6400
      • Storage:
      • 2 x 250GB Seagates, 1 x 750GB Samsung
      • Graphics card(s):
      • 8800GS 384MB
      • PSU:
      • Shuttle 400W
      • Case:
      • Shuttle SN27P2
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 2007WFP
    That's one:

    EventData

    DisplayDeviceFriendlyNameLength 24
    DisplayDeviceFriendlyName NVIDIA GeForce 8800 GTX
    MemoryBandwidth 30589500
    MemorySize 768081920
    Scenario 2

    Here's another:

    - EventData

    StartTime 2007-04-04T00:20:10.656Z
    NameLength 76
    Name HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0882&SUBSYS_10ECA201&REV_1001\4&e6323fe&0&0001
    FriendlyNameLength 29
    FriendlyName High Definition Audio Device
    VersionLength 0
    Version
    TotalTime 760
    DegradationTime 433
    PathLength 0
    Path
    ProductNameLength 0
    ProductName
    CompanyNameLength 0
    CompanyName

  13. #13
    Efficiency freak Queelis's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Vilnius, Lithuania
    Posts
    846
    Thanks
    129
    Thanked
    78 times in 72 posts
    • Queelis's system
      • Motherboard:
      • Asus H81M-A
      • CPU:
      • Intel i5 4670K
      • Memory:
      • Corsair 2x4 GB 1333MHz DDR3
      • Storage:
      • Crucial MX200 250GB, Toshiba E300 3TB, WD Green 1TB
      • Graphics card(s):
      • MSI GeForce 1060 ITX OC 3GB
      • PSU:
      • BeQuiet PurePower 10 600W
      • Case:
      • Antec Sonata Plus (oldie but goodie!)
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional
      • Monitor(s):
      • Dell P2414H
      • Internet:
      • 300 mbit
    Yet still, a 5000+ with an 8800GTX on a 400W PSU seems risky at least.

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    433
    Thanks
    17
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • timtim86's system
      • Motherboard:
      • Shuttle
      • CPU:
      • Athlon X2 5000+
      • Memory:
      • 6GB OCZ Gold 6400
      • Storage:
      • 2 x 250GB Seagates, 1 x 750GB Samsung
      • Graphics card(s):
      • 8800GS 384MB
      • PSU:
      • Shuttle 400W
      • Case:
      • Shuttle SN27P2
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 2007WFP
    Hey, so i just found my computer blue screen of deathing on me again, but i couldn't read the writing. I swapped the 8800 with an X800GTO2 to rule power issues out, but as i said it happened again. The event viewer tells me there was an "unexpected shutdown". and directly under that something about the cd rom not loading. Any idea what could be the problem? Thanks.

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London
    Posts
    433
    Thanks
    17
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • timtim86's system
      • Motherboard:
      • Shuttle
      • CPU:
      • Athlon X2 5000+
      • Memory:
      • 6GB OCZ Gold 6400
      • Storage:
      • 2 x 250GB Seagates, 1 x 750GB Samsung
      • Graphics card(s):
      • 8800GS 384MB
      • PSU:
      • Shuttle 400W
      • Case:
      • Shuttle SN27P2
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 2007WFP
    Gentlemen, I need your help! Just ran orthos, and it stopped after 2mins 58secs, hardware failure. Where do I go from here? What do I do? It says consult stress.txt file, but I can't find that...just splog.txt which tells me exactly the same thing. Help me!!!

  16. #16
    Anthropomorphic Personification shaithis's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The Last Aerie
    Posts
    10,830
    Thanks
    645
    Thanked
    870 times in 734 posts
    • shaithis's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77 WS
      • CPU:
      • i7 3770k @ 4.5GHz
      • Memory:
      • 32GB HyperX 1866
      • Storage:
      • Lots!
      • Graphics card(s):
      • Sapphire Fury X
      • PSU:
      • Corsair HX850
      • Case:
      • Corsair 600T (White)
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Monitor(s):
      • 2 x Dell 3007
      • Internet:
      • Zen 80Mb Fibre
    Your being way too vague.....either post the proper event errors and/or the complete BSOD, else we are all clutching at straws.
    Main PC: Asus Rampage IV Extreme / 3960X@4.5GHz / Antec H1200 Pro / 32GB DDR3-1866 Quad Channel / Sapphire Fury X / Areca 1680 / 850W EVGA SuperNOVA Gold 2 / Corsair 600T / 2x Dell 3007 / 4 x 250GB SSD + 2 x 80GB SSD / 4 x 1TB HDD (RAID 10) / Windows 10 Pro, Yosemite & Ubuntu
    HTPC: AsRock Z77 Pro 4 / 3770K@4.2GHz / 24GB / GTX 1080 / SST-LC20 / Antec TP-550 / Hisense 65k5510 4K TV / HTC Vive / 2 x 240GB SSD + 12TB HDD Space / Race Seat / Logitech G29 / Win 10 Pro
    HTPC2: Asus AM1I-A / 5150 / 4GB / Corsair Force 3 240GB / Silverstone SST-ML05B + ST30SF / Samsung UE60H6200 TV / Windows 10 Pro
    Spare/Loaner: Gigabyte EX58-UD5 / i950 / 12GB / HD7870 / Corsair 300R / Silverpower 700W modular
    NAS 1: HP N40L / 12GB ECC RAM / 2 x 3TB Arrays || NAS 2: Dell PowerEdge T110 II / 24GB ECC RAM / 2 x 3TB Hybrid arrays || Network:Buffalo WZR-1166DHP w/DD-WRT + HP ProCurve 1800-24G
    Laptop: Lenovo Flex 2 / 12GB RAM / 240GB Corsair Force 3 Printer: HP CP1515n || Phone: HTC One U11 || Other: Samsung Galaxy Tab 4 Pro 10.1 CM12.1 / Playstation 4 + G29 + 2TB Hybrid drive

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mysterious noise coming from computer
    By Lunacy in forum PC Hardware and Components
    Replies: 8
    Last Post: 30-08-2007, 06:56 PM
  2. Computer Shutting off for no reason
    By scratched in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 10
    Last Post: 15-03-2006, 04:18 PM
  3. I'm about to strap a bomb to my computer. Please Help!
    By catattack in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 15
    Last Post: 22-12-2004, 09:06 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 07-12-2004, 11:45 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-12-2004, 10:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •