Results 1 to 2 of 2

Thread: Sound only from one program at a time.

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    115
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post

    Sound only from one program at a time.

    I am using onboard sound of my Gigabyte DS3p.

    On my old NF7-s onboard soundd, and even budget c-media card, I could play 2 separate video files/audio/programs and have both of them play the audio. so i get 2 sounds coming out at the same time.

    At the moment, only one program at a time can play audio.

    So for example if I'm playing a video file on windows media player to look at a youtube video i'd get no sound, even if I pause the media player.

    anyone have any ideas?

  2. #2
    Gentoo Ricer
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Galway
    Posts
    11,038
    Thanks
    1,013
    Thanked
    944 times in 704 posts
    • aidanjt's system
      • Motherboard:
      • Asus Strix Z370-G
      • CPU:
      • Intel i7-8700K
      • Memory:
      • 2x8GB Corsiar LPX 3000C15
      • Storage:
      • 500GB Samsung 960 EVO
      • Graphics card(s):
      • EVGA GTX 970 SC ACX 2.0
      • PSU:
      • EVGA G3 750W
      • Case:
      • Fractal Design Define C Mini
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • Asus MG279Q
      • Internet:
      • 240mbps Virgin Cable
    Sounds like a directsound problem, try running the 'dxdiag' program, if it shows a problem with directsound, a DX update might sort it out.
    Quote Originally Posted by Agent View Post
    ...every time Creative bring out a new card range their advertising makes it sound like they have discovered a way to insert a thousand Chuck Norris super dwarfs in your ears...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PalTalk sound problem
    By Jeanne d'Arc in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 1
    Last Post: 14-03-2007, 02:21 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 16-10-2006, 09:23 AM
  3. Did I kill my 5.1 system and a sound card by turning on a light?
    By Skinleech in forum Consumer Electronics
    Replies: 5
    Last Post: 30-08-2006, 09:52 AM
  4. Mobo sound or extra sound card
    By 2800CC in forum PC Hardware and Components
    Replies: 0
    Last Post: 19-01-2004, 05:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •