Results 1 to 4 of 4

Thread: XFI Users

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    10,326
    Thanks
    600
    Thanked
    293 times in 203 posts

    XFI Users

    Got a bit of a problem with my XFi Music Extreme.

    When I set it to 4/4.1 when you turn the volume down it only effects the front speakers and the rears carry on playing as normal, bit odd as I didnt have this problem before i reinstalled, even using the same drivers as last time....

  2. #2
    Senior Member roorooroo's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cheshire cat country
    Posts
    1,266
    Thanks
    80
    Thanked
    78 times in 55 posts
    • roorooroo's system
      • Motherboard:
      • ga-z170-Gaming 3
      • CPU:
      • Skylake i7 6700k
      • Memory:
      • 16gb corsair vengeance
      • Storage:
      • 4 TB (3xHD), 3xSSD
      • Graphics card(s):
      • GTX 980ti
      • PSU:
      • tX 850w Corsair
      • Case:
      • cooler master haf92
      • Monitor(s):
      • 32" Panasonic
      • Internet:
      • "up to" 152mb
    I have a weird problem when playing movies..the music plays loudly buy i can hardly hear the voices...that's after trying all modes and I haven't touched the drivers. Worked fine a few days ago and this problem started for no apparent reason.
    Gonna try a driver reinstall later.

  3. #3
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,158
    Thanks
    732
    Thanked
    1,604 times in 1,043 posts
    Quote Originally Posted by roorooroo View Post
    I have a weird problem when playing movies..the music plays loudly buy i can hardly hear the voices...that's after trying all modes and I haven't touched the drivers. Worked fine a few days ago and this problem started for no apparent reason.
    Gonna try a driver reinstall later.
    Whats your speaker setup mate?
    Thats a common issue when people set the speakers to 4.1 / 5.1 / ect.. and dont have a dedicated centre speaker in their setup

    Make sure the speaker setup in the control panel matches the one in the creative labs utility.
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  4. #4
    Senior Member roorooroo's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cheshire cat country
    Posts
    1,266
    Thanks
    80
    Thanked
    78 times in 55 posts
    • roorooroo's system
      • Motherboard:
      • ga-z170-Gaming 3
      • CPU:
      • Skylake i7 6700k
      • Memory:
      • 16gb corsair vengeance
      • Storage:
      • 4 TB (3xHD), 3xSSD
      • Graphics card(s):
      • GTX 980ti
      • PSU:
      • tX 850w Corsair
      • Case:
      • cooler master haf92
      • Monitor(s):
      • 32" Panasonic
      • Internet:
      • "up to" 152mb
    Quote Originally Posted by Agent View Post
    Whats your speaker setup mate?
    Thats a common issue when people set the speakers to 4.1 / 5.1 / ect.. and dont have a dedicated centre speaker in their setup

    Make sure the speaker setup in the control panel matches the one in the creative labs utility.
    Hi Agent, it's a 5.1 setup and it's all setup fine and dandy in XP so I'm not sure why the weirdness has suddenly started. (i have a centre speaker on my zxr-550 speakers). Odd.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. isp users
    By silver99 in forum Networking and Broadband
    Replies: 2
    Last Post: 28-12-2006, 07:33 AM
  2. Nero celebrates 10th birthday AND 200m users
    By Bob Crabtree in forum HEXUS News
    Replies: 2
    Last Post: 28-10-2005, 02:42 PM
  3. Asus A7N8X-E Deluxe / XP3200 Users.... Temps?
    By Speed in forum PC Hardware and Components
    Replies: 6
    Last Post: 09-09-2005, 05:21 PM
  4. Users stop fighting back against spyware
    By Steve in forum HEXUS News
    Replies: 3
    Last Post: 07-12-2004, 06:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •