Results 1 to 6 of 6

Thread: Xp machine wont boot (Properly)

  1. #1
    Senior Member oshta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uttoxeter
    Posts
    1,405
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Xp machine wont boot (Properly)

    ok - it has worked fine for months, but i what just pulling it out the clean the air filter (antec sonata case) when i got the power button :S - so i switched it on a hit the power button as per normal

    - and it got to the end of the black XP screen (with the blue progres bar at the bottom) - and the just went to a totaly black screen.

    so i reset - and the same

    and that where we are now

    - although i boot fine in safe mode


    HELP!! daniel

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    77
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by oshta
    ok - it has worked fine for months, but i what just pulling it out the clean the air filter (antec sonata case) when i got the power button :S - so i switched it on a hit the power button as per normal

    - and it got to the end of the black XP screen (with the blue progres bar at the bottom) - and the just went to a totaly black screen.

    so i reset - and the same

    and that where we are now

    - although i boot fine in safe mode


    HELP!! daniel
    You will probably have to reinstall windows
    AMD Athlon XP 2000+ @ 2.4GHz
    Shuttle AN35N Ultra
    1.5GB DDR SD-RAM
    ATI Radeon 9200 128MB
    20GB Seagate Barracuda
    52X CD-ROM

    Total SETI@Home CPU time: 856 hr 50 min

  3. #3
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,268
    Thanks
    286
    Thanked
    828 times in 468 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    Tried system restore?
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  4. #4
    Senior Member oshta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uttoxeter
    Posts
    1,405
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    yeah- system restore comes up with an error - so i think I'll have to reinstall!!

    - is there ne way i can take a clone on the machines set-up so make future rebuilds easyer??

  5. #5
    MD
    MD is offline
    Ex-HEXUS.net Staff MD's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    6,366
    Thanks
    18
    Thanked
    137 times in 60 posts
    • MD's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-M PRO
      • CPU:
      • i5 - i3570k
      • Memory:
      • 32GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 2 x 256GB SSD's (Samsung and Crucial)
      • Graphics card(s):
      • NVidia 640
      • PSU:
      • Corsair 600W
      • Case:
      • Silverstone TJ08e MATX
      • Operating System:
      • Win 8
      • Monitor(s):
      • 24" Dell Flat Panel
      • Internet:
      • 60mb Virgin Media
    remove all card except the graphics card and remove all external devices you may have like modems, USB devices etc etc......

    Then try and boot, does the same thing happen?

    m@
    Please do not message me about Scan Free shipping, I no longer work for HEXUS.net

  6. #6
    Senior Member oshta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uttoxeter
    Posts
    1,405
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by m@ttz
    remove all cards except the graphics card
    yeah - except the only card is the grfix card (on-board lAn/ sound etc) and no modem etc

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how to change boot order sata -> ide on a asus a7n8x?
    By dgr in forum PC Hardware and Components
    Replies: 8
    Last Post: 13-07-2010, 08:18 PM
  2. Boot disk's... don't boot :/
    By acidrainy in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 25-08-2004, 07:46 PM
  3. Please check your HSF is installed properly :o
    By Ravens Nest in forum PC Hardware and Components
    Replies: 19
    Last Post: 22-11-2003, 12:17 PM
  4. What to do with this naughty machine
    By megah0 in forum General Discussion
    Replies: 24
    Last Post: 20-11-2003, 06:47 PM
  5. and NOW....my PC takes ages to boot DOWN
    By Zak33 in forum Software
    Replies: 23
    Last Post: 10-09-2003, 10:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •