Results 1 to 7 of 7

Thread: simple problem

  1. #1
    Destroyer of worlds Destroyer^'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Kingston
    Posts
    969
    Thanks
    13
    Thanked
    7 times in 4 posts
    • Destroyer^'s system
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6750 @ 2.6ghz
      • Memory:
      • 2 X 1gb geil low latence 800 mhz and 2x2Gb Black Dragon
      • Storage:
      • 250 gb WD 7,200 rpm, 60gb raptor
      • Graphics card(s):
      • BFG GTX 260 maxcore 216 core
      • PSU:
      • Tagan 530W
      • Case:
      • Antec p182
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 22" Neovo and 24" LG HD
      • Internet:
      • 50 mb Virgin

    simple problem

    trying to format my pc but i put the disk in change boot priority to cd yet it just starts loading into windows as usual... any ideas?

    btw i have 2 hdd dunno if that was the problem
    I5 sandybridge (stock speed atm) - Titan Fehnrir Evo Cooler - 4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz - Asus P8P67 Mobo - ASUS GTX480 - 2 x 24" Dual Monitor - NZXT Phantom Case (Sexy as!!) - Coolmaster 700w PSU



  2. #2
    boop, got your nose stevie lee's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    southport
    Posts
    2,568
    Thanks
    400
    Thanked
    389 times in 296 posts
    • stevie lee's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-870A-USB3
      • CPU:
      • Phenom II X6 1090T 6core 3.2ghz
      • Memory:
      • 8GB Corsair DDR3 1600 MHZ
      • Storage:
      • Hitachi 500, 640GB + 1TB. WDblue 2TB, Crucial M500 240GB
      • Graphics card(s):
      • Nvidia Palit 750 Ti
      • PSU:
      • Enermax Naxn 350 W
      • Case:
      • Xigmatech Midgard
      • Operating System:
      • Win 10 Home
      • Monitor(s):
      • 22" Samsung SM2233BW
      • Internet:
      • 20mb plusnet unlimited!

    Re: simple problem

    try changing the first boot device to CD, and set the second,third to 'none' or 'disable'.. and i'm pretty sure you need to press a key to boot from the cd.. do you get the message

    'press any key to boot from cd.....'

    if not then are you sure the cd you are using is actually a 'boot cd'?
    (i don't know how to check)

  3. #3
    Destroyer of worlds Destroyer^'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Kingston
    Posts
    969
    Thanks
    13
    Thanked
    7 times in 4 posts
    • Destroyer^'s system
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6750 @ 2.6ghz
      • Memory:
      • 2 X 1gb geil low latence 800 mhz and 2x2Gb Black Dragon
      • Storage:
      • 250 gb WD 7,200 rpm, 60gb raptor
      • Graphics card(s):
      • BFG GTX 260 maxcore 216 core
      • PSU:
      • Tagan 530W
      • Case:
      • Antec p182
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 22" Neovo and 24" LG HD
      • Internet:
      • 50 mb Virgin

    Re: simple problem

    yeah comes up with press any key ... but i cant find the any key


    joke ... i press any key and it just boots into windows still!! =(
    I5 sandybridge (stock speed atm) - Titan Fehnrir Evo Cooler - 4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz - Asus P8P67 Mobo - ASUS GTX480 - 2 x 24" Dual Monitor - NZXT Phantom Case (Sexy as!!) - Coolmaster 700w PSU



  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    2,597
    Thanks
    80
    Thanked
    106 times in 94 posts

    Re: simple problem

    Sounds like your keyboard isn't being recognised....Its not an Abit board is it?

  5. #5
    boop, got your nose stevie lee's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    southport
    Posts
    2,568
    Thanks
    400
    Thanked
    389 times in 296 posts
    • stevie lee's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-870A-USB3
      • CPU:
      • Phenom II X6 1090T 6core 3.2ghz
      • Memory:
      • 8GB Corsair DDR3 1600 MHZ
      • Storage:
      • Hitachi 500, 640GB + 1TB. WDblue 2TB, Crucial M500 240GB
      • Graphics card(s):
      • Nvidia Palit 750 Ti
      • PSU:
      • Enermax Naxn 350 W
      • Case:
      • Xigmatech Midgard
      • Operating System:
      • Win 10 Home
      • Monitor(s):
      • 22" Samsung SM2233BW
      • Internet:
      • 20mb plusnet unlimited!

    Re: simple problem

    thanks s kinton you gave me an idea for something else to check...

    if its a usb keyboard - have you got legacy usb enabled in the bios? i didn't have this enabled and was wondering why my 'any key' presses were not working..

    and i would still change the boot devices to all cd. and disable 'boot from other devices' (just remembered that one)

  6. #6
    Destroyer of worlds Destroyer^'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Kingston
    Posts
    969
    Thanks
    13
    Thanked
    7 times in 4 posts
    • Destroyer^'s system
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6750 @ 2.6ghz
      • Memory:
      • 2 X 1gb geil low latence 800 mhz and 2x2Gb Black Dragon
      • Storage:
      • 250 gb WD 7,200 rpm, 60gb raptor
      • Graphics card(s):
      • BFG GTX 260 maxcore 216 core
      • PSU:
      • Tagan 530W
      • Case:
      • Antec p182
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 22" Neovo and 24" LG HD
      • Internet:
      • 50 mb Virgin

    Re: simple problem

    ok cheers will try it
    I5 sandybridge (stock speed atm) - Titan Fehnrir Evo Cooler - 4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz - Asus P8P67 Mobo - ASUS GTX480 - 2 x 24" Dual Monitor - NZXT Phantom Case (Sexy as!!) - Coolmaster 700w PSU



  7. #7
    Destroyer of worlds Destroyer^'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Kingston
    Posts
    969
    Thanks
    13
    Thanked
    7 times in 4 posts
    • Destroyer^'s system
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6750 @ 2.6ghz
      • Memory:
      • 2 X 1gb geil low latence 800 mhz and 2x2Gb Black Dragon
      • Storage:
      • 250 gb WD 7,200 rpm, 60gb raptor
      • Graphics card(s):
      • BFG GTX 260 maxcore 216 core
      • PSU:
      • Tagan 530W
      • Case:
      • Antec p182
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 22" Neovo and 24" LG HD
      • Internet:
      • 50 mb Virgin

    Re: simple problem

    haha found the problem it was usb keyboard was disabled in bios :S muppet.. thanks for help
    I5 sandybridge (stock speed atm) - Titan Fehnrir Evo Cooler - 4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz - Asus P8P67 Mobo - ASUS GTX480 - 2 x 24" Dual Monitor - NZXT Phantom Case (Sexy as!!) - Coolmaster 700w PSU



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 01-02-2008, 10:52 AM
  2. I have a very odd problem with my new build
    By Andaho in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 17
    Last Post: 22-11-2007, 10:53 AM
  3. IE7 problem - please help?
    By SkyNetworks in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 5
    Last Post: 20-06-2007, 09:36 PM
  4. ECS 910 / Advent 7080 White Screen and no VGA problem Notebook Laptop
    By David R in forum PC Hardware and Components
    Replies: 0
    Last Post: 18-06-2007, 05:52 AM
  5. SN25P PSU or PCI-E problem!?
    By SilverFern in forum PC Hardware and Components
    Replies: 1
    Last Post: 19-01-2006, 10:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •