Results 1 to 3 of 3

Thread: SATA Problem!!! Wont detect!!!

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    USA baby!
    Posts
    224
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    SATA Problem!!! Wont detect!!!

    I have a shuttle SB61G2 and I unplugged my Western Digital 36GB raptor, and plugged the SATA cable back in, when I boot up, bios will NOT detect it. I restored the optimum bios stuff and STILL NOTHING. Could anyone please help me how I get this hard drive working so I can have my computer back?!?(Preferably within the next few hours!) Its connected at the SATA1 port btw.
    Shuttle SB61G2 - P4 3.2ghz - GeForce FX 5950 - 512mb Corsair XMS Pc3700 - WD Raptor 36.7GB 10KRPM SATA - WD Raptor 74GB 10KRPM SATA - DVD/CDRW Combo Drive - External DVD-RW Drive - Klipsch ProMedia 5.1 GMX - Stealthed DVD

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    437
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    You are running the latest .47 bios correct co-existing with the .47 drivers?

    Infact if it worked, you unplugged it and on plugging it back in it doesn't that really isn't a good sign lol.

  3. #3
    Registered+
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Cork, Ireland
    Posts
    45
    Thanks
    3
    Thanked
    1 time in 1 post
    • robbiec's system
      • Motherboard:
      • Asus Prime X470Pro
      • CPU:
      • AMD Ryzen 7 2700X
      • Memory:
      • TridentZ 16GB DDR4 @ 3200C14
      • Storage:
      • 500GB Samsung 950Pro ||StoreMI - 250GB Samsung 960EVO & Toshiba X300 4TB |
      • Graphics card(s):
      • AMD RX Vega 64 - EK FC Block
      • PSU:
      • be quiet Dark Power 11 850W
      • Case:
      • Phanteks Enthoo Primo
      • Operating System:
      • Win 10 Pro (64-Bit), Kali Linux, Ecomstation 2.1
      • Monitor(s):
      • Dell U2518D
    Is SATA enabled in PCI Devices?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVI problem, pc won't start! help needed.
    By snowwolf in forum Graphics Cards
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2010, 04:11 PM
  2. Possible SATA drive?
    By Nick in forum PC Hardware and Components
    Replies: 9
    Last Post: 22-03-2004, 03:51 PM
  3. Very annoying SATA Problem
    By BoB_DoG in forum PC Hardware and Components
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2004, 07:51 PM
  4. Samsung SATA drives: True SATA?
    By eldren in forum PC Hardware and Components
    Replies: 12
    Last Post: 23-12-2003, 02:39 PM
  5. SATA Problem
    By Furton in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 12-10-2003, 07:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •