Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 16 of 40

Thread: Can someone in Hexus admin sort this out??

  1. #1
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Can someone in Hexus admin sort this out??

    I cannot access the forums without going through a proxy!!

    If I don't use a proxy I get the following error message:

    "Database error
    The HEXUS.community discussion forums database has encountered a problem."

    This has been happening since yesterday and is quite annoying TBH!!


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Carlisle
    Posts
    4,121
    Thanks
    504
    Thanked
    368 times in 278 posts
    • matty-hodgson's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Q6600 @ 4GHz (59'C Under a TRUE Black)
      • Memory:
      • 4GB OCZ DDR2 890MHz (5-4-4-15)
      • Storage:
      • Intel 80GB - Games. Intel 80GB - OS. 1TB Samsung - Storage.
      • Graphics card(s):
      • NVIDIA Zotac GTX 275: 728 Core, 1614 Shader, 1340 Memory
      • PSU:
      • Enermax MODU82+ 625w
      • Case:
      • Antec 300
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • Samsung SM2343BW (2048x1152)
      • Internet:
      • Smallworld 4Mbps

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    and can i make one last appeal to be allowed into the 'bargains' section of Hexus? i don't ever remember getting banned from there, but i am.. and i've tried PM'ing several admins/mods about this problem but they always say they'll get back to me.

  3. Received thanks from:

    CAT-THE-FIFTH (09-11-2009)

  4. #3
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    I have e-mailed the Hexus webmaster and forum people and have received no replay.

    Also I keep getting logged out after around 30 minutes or so when I could access the forums.


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

  5. #4
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    If this goes on for another day I might as well leave this forum. I can't be arsed posting if I have to go though all this rigmarole!!

    I am also on the Sudhian forums if anyone is bothered.

    See ya!


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

  6. #5
    hexus.zombeh! format's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Strath Uni, Glasgow
    Posts
    2,747
    Thanks
    512
    Thanked
    179 times in 131 posts
    • format's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35 Pro
      • CPU:
      • Core2Duo E6750 @ 3.2ghz
      • Memory:
      • 4GB GSkill PC8000
      • Storage:
      • WD500GB+750GB F1 + 250GB external drive
      • Graphics card(s):
      • Geforce GTX260
      • PSU:
      • Corsair HX520w
      • Case:
      • Antec P182 + 3 x Nexus fans
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 24" DGM
      • Internet:
      • BeThere* Pro

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    Don't go mooseman
    ~'Armaments, universal debt, and planned obsolescence--those are the three pillars of Western prosperity'~ Aldous Huxley




  7. #6
    Administrator Moby-Dick's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    There's no place like ::1 (IPv6 version)
    Posts
    10,664
    Thanks
    53
    Thanked
    385 times in 314 posts

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    It seems strange that its broken just for you.

    have you cleared any temp files from your browser ? also try a different browser.

    fyi: ejecting entertainment devices from your corral when you don't get a response in 30 minutes is unlikely to endear you towards the (volunteer) administrators....
    my Virtualisation Blog http://jfvi.co.uk Virtualisation Podcast http://vsoup.net

  8. Received thanks from:

    CAT-THE-FIFTH (09-11-2009)

  9. #7
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    Quote Originally Posted by Moby-Dick View Post
    It seems strange that its broken just for you.

    have you cleared any temp files from your browser ? also try a different browser.

    fyi: ejecting entertainment devices from your corral when you don't get a response in 30 minutes is unlikely to endear you towards the (volunteer) administrators....
    I e-mailed one in the morning and another a few hours ago. Also I have tried three different browsers and two different computers. I have disabled all security software and cleared everything I can thinkoff.


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

  10. #8
    Administrator Moby-Dick's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    There's no place like ::1 (IPv6 version)
    Posts
    10,664
    Thanks
    53
    Thanked
    385 times in 314 posts

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    your currently browsing via a US proxy from what I can see, so its not your account. I've not had any stability issues and have been online all day. If changing your web connection ( by using the proxy ) seems to resolve the issue , thats where I'd be tempted to start looking. Do you run many browser plugins? if you havn't done so can you try and disable those too ?
    my Virtualisation Blog http://jfvi.co.uk Virtualisation Podcast http://vsoup.net

  11. Received thanks from:

    CAT-THE-FIFTH (09-11-2009)

  12. #9
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    Quote Originally Posted by Moby-Dick View Post
    your currently browsing via a US proxy from what I can see, so its not your account. I've not had any stability issues and have been online all day. If changing your web connection ( by using the proxy ) seems to resolve the issue , thats where I'd be tempted to start looking. Do you run many browser plugins? if you havn't done so can you try and disable those too ?

    I am browsing via a US proxy since if I try to even access the forums normally via any web browser it throws up the error message in the first post. I tried this as a last resort. I can acesss the non forum part of Hexus and even log in there but cannot access the forum part unless I use a proxy!!

    It is only http://forums.hexus.net/ which seems to throwing a hissy fit, In the other thread Clunk said he had the same issue sometime (unless it was in jest).

    Using a proxy is the only way I can log in. I have disabled all my plugins in firefox to no avail. I have used Firefox 3.5 and 3.6,IE7,IE8 and Opera 9. The last three have no plugins at all and I tried different computers.


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

  13. #10
    Banned
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Carlisle
    Posts
    4,121
    Thanks
    504
    Thanked
    368 times in 278 posts
    • matty-hodgson's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Q6600 @ 4GHz (59'C Under a TRUE Black)
      • Memory:
      • 4GB OCZ DDR2 890MHz (5-4-4-15)
      • Storage:
      • Intel 80GB - Games. Intel 80GB - OS. 1TB Samsung - Storage.
      • Graphics card(s):
      • NVIDIA Zotac GTX 275: 728 Core, 1614 Shader, 1340 Memory
      • PSU:
      • Enermax MODU82+ 625w
      • Case:
      • Antec 300
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • Samsung SM2343BW (2048x1152)
      • Internet:
      • Smallworld 4Mbps

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    i had some trouble yesterday getting onto the forums part of Hexus.. maybe there is some kind of issue at Hexus' end?

  14. Received thanks from:

    CAT-THE-FIFTH (09-11-2009)

  15. #11
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    If anyone has got any ideas(even obvious ones) please tell me??


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

  16. #12
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    I can log in too both the Sudhian an OcUK forums fine if this will help.

    BTW,I cannot edit any of my posts or thank anyone when using the proxy.


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

  17. #13
    Banned
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Carlisle
    Posts
    4,121
    Thanks
    504
    Thanked
    368 times in 278 posts
    • matty-hodgson's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Q6600 @ 4GHz (59'C Under a TRUE Black)
      • Memory:
      • 4GB OCZ DDR2 890MHz (5-4-4-15)
      • Storage:
      • Intel 80GB - Games. Intel 80GB - OS. 1TB Samsung - Storage.
      • Graphics card(s):
      • NVIDIA Zotac GTX 275: 728 Core, 1614 Shader, 1340 Memory
      • PSU:
      • Enermax MODU82+ 625w
      • Case:
      • Antec 300
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • Samsung SM2343BW (2048x1152)
      • Internet:
      • Smallworld 4Mbps

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    Quote Originally Posted by CAT-THE-FIFTH View Post
    If anyone has got any ideas(even obvious ones) please tell me??
    "have you tried turning it off and turning it back on again?"


  18. Received thanks from:

    CAT-THE-FIFTH (09-11-2009)

  19. #14
    fold fold fold!
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    510
    Thanks
    25
    Thanked
    32 times in 25 posts
    • shbris's system
      • CPU:
      • Q8200
      • Memory:
      • 8GB
      • Storage:
      • 320GB and 640GB Caviar Blue WD
      • Graphics card(s):
      • 5850
      • Case:
      • Antec 900
      • Operating System:
      • Windows 7 64
      • Monitor(s):
      • 22" Dell Ultra
      • Internet:
      • 60Mbps / 3Mbps

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    +1 to that

    also, ISP problems recently?

  20. #15
    radix lecti dave87's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    England
    Posts
    12,806
    Thanks
    657
    Thanked
    931 times in 634 posts
    • dave87's system
      • Motherboard:
      • Asus
      • CPU:
      • i5 3470k under Corsair H80 WC
      • Memory:
      • 8gb DDR3
      • Storage:
      • 240gb SSD + 120gb SSD
      • Graphics card(s):
      • Asus HD7950
      • PSU:
      • XFX 600w Modular
      • Case:
      • Lian Li PC-A05FNB + Acoustipack
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • 2x Dell S2309W (1920x1080)
      • Internet:
      • BT Infinity Option 2

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    Quote Originally Posted by matty-hodgson View Post
    i had some trouble yesterday getting onto the forums part of Hexus.. maybe there is some kind of issue at Hexus' end?
    Routing issues I believe, but they have now been resolved afaik.

    Cat-The-Fifth - absolutely no idea on your problems though chap

  21. Received thanks from:

    CAT-THE-FIFTH (09-11-2009)

  22. #16
    Moosekateer CAT-THE-FIFTH's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Not here
    Posts
    29,357
    Thanks
    3,298
    Thanked
    4,608 times in 3,554 posts
    • CAT-THE-FIFTH's system
      • Motherboard:
      • Less E-PEEN
      • CPU:
      • Massive E-PEEN
      • Memory:
      • RGB E-PEEN
      • Storage:
      • Not in any order
      • Graphics card(s):
      • EVEN BIGGER E-PEEN
      • PSU:
      • OVERSIZED
      • Case:
      • UNDERSIZED
      • Operating System:
      • DOS 6.22
      • Monitor(s):
      • NOT USUALLY ON....WHEN I POST
      • Internet:
      • FUNCTIONAL

    Re: Can someone in Hexus admin sort this out??

    I tried cycling through the things I did before for the second time(including rebooting the router and The computers) and I can access the forum section again.

    OTH, it still doesn't explain why I could log-in to other forums. When I looked on other forums about the error message most replied were suggesting an issue with the websites in question so this is why I made the post(s).

    Regarding the ISP it was a speed issue and they sorted it out. I could access any website but at pedestrian rate. Now I get much faster internets.

    I don't understand what the heck happened especially since I had tried he same things earlier. Thanks to everyone and sorry to the people who I may have annoyed.

    OTH,don't call me a spammer especially since other forums members(londoner being one) have repeated the same questions in different parts of the forum and also when you have people like rollo who have been banned on multiple forums too.
    Last edited by CAT-THE-FIFTH; 09-11-2009 at 10:33 PM.


    Those despicable Elk,stealing the pond weed!

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Appalling service from Scan
    By sutt359 in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 48
    Last Post: 06-10-2008, 03:53 PM
  2. AGENT: Come on Down, the Time iiiiiis right :)
    By Zak33 in forum General Discussion
    Replies: 136
    Last Post: 26-08-2008, 01:02 AM
  3. HEXUS looking to go one better
    By Steve in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-01-2006, 08:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •