Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with Virgin Internet and Netgear Routers disconnecting

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    123
    Thanks
    9
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Problem with Virgin Internet and Netgear Routers disconnecting

    I've had a problem with my Virgin cable internet for a while where I've had to turn off and then on the wireless router, a Netgear WGR614 v9. I then worked out that I could log onto the router, go to the setup page then Connection Status, click release and then renew the IP. Then it works fine.
    I've now noticed the same problem at another person's house, same router but version 6 and virgin internet (cable). Is this a general problem with Virgin's internet? or a common fault with the router? or something completely different....

    It is quite quickly fixable by making a shortcut to the specific router page e.g. http://192.168.1.1/RST_st_dhcp.htm , but thats not ideal!

    Help much appreciated,
    Dan Gent

  2. #2
    Senior Member r_j_k_p's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Ashford, Kent
    Posts
    1,065
    Thanks
    107
    Thanked
    85 times in 68 posts
    • r_j_k_p's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte ga-ep35-ds3
      • CPU:
      • q6600 @ 3.6 Ghz
      • Memory:
      • 4gb (1066mhz)
      • Storage:
      • 2tb internal
      • Graphics card(s):
      • 4870x2
      • PSU:
      • Corsair HX620
      • Case:
      • Antec p182
      • Operating System:
      • Windows 7 home premium (64 bit)
      • Monitor(s):
      • Samsung 2333SW @ 1080p
      • Internet:
      • 10mb virgin

    Re: Problem with Virgin Internet and Netgear Routers disconnecting

    i have virgin cable internet + netgear router as well.

    I personally don't have any problems at all.
    Dentist, and general teeth lover.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    123
    Thanks
    9
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: Problem with Virgin Internet and Netgear Routers disconnecting

    The same router? The WGR614? This other house is very near mine so it might even be the same exchange (only about a five minute bike ride).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 04-03-2009, 11:33 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 04-03-2009, 10:52 PM
  3. Wireless Internet Problem
    By smashing_chainz in forum Networking and Broadband
    Replies: 19
    Last Post: 20-09-2007, 10:27 PM
  4. sKy Broadband - Their Router + My Router
    By EvilMunky in forum Networking and Broadband
    Replies: 4
    Last Post: 20-09-2007, 12:26 PM
  5. NETGEAR Internet Access Problem
    By wbell in forum Networking and Broadband
    Replies: 2
    Last Post: 25-11-2004, 01:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •