Results 1 to 5 of 5

Thread: Mouse issues.

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    North West
    Posts
    137
    Thanks
    15
    Thanked
    4 times in 3 posts
    • Obscurity's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77X-D3H
      • CPU:
      • i5 3570K @ 4.6Ghz
      • Memory:
      • 16Gb Corsair Vengeance 1600MHz
      • Storage:
      • 360Gb across 2 SSD's. 2TB HDD
      • Graphics card(s):
      • MSI 7850 2GBDDR5
      • PSU:
      • Corsair CX500
      • Case:
      • Corsair 200R
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64 bit
      • Monitor(s):
      • Iiyama ProLite E2409HDS. Iiyama XB2380HS
      • Internet:
      • 60Mb/s

    Question Mouse issues.

    I have a corsair M90 mouse (MMO gaming mouse, yeah yeah )
    It used to be wonderful, has loads of different buttons that I have a bind for, and they used to be super super responsive. But lately they have become disgustingly unresponsive, only picking up the input sometimes, or having a big delay between button press and actual input. I'm not sure what could be causing it. Everything else about the mouse is absolutely fine.
    Has anyone experienced anything like this before?
    Current specs:
    CPU: Intel i5 3570k Overclocked @ 4.6Ghz GPU: MSI Twin Frozr 7850 @ 1000Mhz Cooler: Arctic Cooling Freezer 13 RAM: 16Gb Corsair Vengeance 1600Mhz
    Motherboard: Gigabyte GA Z77X-D3H

  2. #2
    Registered+
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • rongtw's system
      • Motherboard:
      • ASUS M5A97
      • CPU:
      • AMD FX6300 + coolermaster Hyper 212 Evo cooler
      • Memory:
      • 8 gig corsair vengence LP
      • Storage:
      • 120 gig OCZ agility 3 + 1 TG samsung spinpoint
      • Graphics card(s):
      • Sapphire 7850 2gig OC
      • PSU:
      • Corsair HX 650
      • Case:
      • Phantecks Enthoo pro
      • Operating System:
      • Windows 7 , 64
      • Monitor(s):
      • IIyama GB2488HSU
      • Internet:
      • Fibre 80/20

    Re: Mouse issues.

    i have the M60 & have had similar problems , unfortunately found no answer .
    also i am overall not impressed with the mouse , although it looks & feels great i get a lot of mouse acceleration when trying small movements ,& and trying to update the software is a nightmare .
    after 6 months i am now going to replace it with another CM storm sentinal

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: Mouse issues.

    you had a look to see if there are any firmware updates for your mouse?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Posts
    139
    Thanks
    1
    Thanked
    6 times in 5 posts
    • carvedeye's system
      • Motherboard:
      • AsRock Z69 Extreme4 Gen3
      • CPU:
      • Intel Core i5 3.3ghz @4.8 ghz
      • Memory:
      • 8 gig (2 x 4 gig) Corsair Vengeance 1600mhz
      • Storage:
      • 3 x 1 tb, 1 x 320 gb
      • Graphics card(s):
      • MSI GTX 780 Lightning LE 3GB
      • PSU:
      • Hyper Type R 850 watt
      • Case:
      • Cooler Master HAFX 942
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Monitor(s):
      • 22" samsung SyncMaster 223bw
      • Internet:
      • Virgin Media 100mb

    Re: Mouse issues.

    It sounds to me like its more hardware related than software so a FW update might not fix it, its sounds like it could be just down to wear and tear so unless your good with a soldering iron then maybe a new mouse is on the cards.
    Case:Coolermaster HAF X 942 - Motherboard:AsRock z68 Extreme4 Gen3
    CPU:i5 2500k @ 4.8 ghz - Cooler:Corsair H100
    GFX:MSI GTX 780 Lightning LE 3gb - RAM:8 gig Corsair Vengeance 1600MHZ
    OS: Win7

  5. #5
    Registered+
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked
    3 times in 3 posts
    • T Muffy's system
      • Motherboard:
      • MSI Z87-G45 GAMING
      • CPU:
      • i5 4670k
      • Memory:
      • 8GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 250GB 840 Evo + 2TB External
      • Graphics card(s):
      • Nvidia 560ti(in old pc)
      • PSU:
      • Corsair CX750M
      • Case:
      • Corsair Carbide 500r White
      • Operating System:
      • Windows 7 64
      • Monitor(s):
      • 2x LG 23" IPS
      • Internet:
      • ADSL :( but still 16Mbps

    Re: Mouse issues.

    I've had the same mouse since January but luckily no problems yet. How long did you have your before it started to have flaws?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •