Results 1 to 4 of 4

Thread: PSU Problem [urgent]

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    6,453
    Thanks
    0
    Thanked
    226 times in 192 posts

    PSU Problem [urgent]

    I just bought a new PSU as the last one died.

    But here's the reading I am getting from it:
    http://www.zen9615.zen.co.uk/PSU.PNG

    The -5V is off the chart! What is going on?

    [Strange though, I've never gone cheap with PSU just to be safe, but I am still having problems with them The PSU that died was an Antec Trueblue 480W and this one a Enermax Noisetaker 600W)

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Petersfield, UK
    Posts
    1,755
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Have you got a multimeter to check that that is an accurate reading?
    | XP1600-m | ASUS AN78X Deluxe | r9700 pro | 2x512mb pc37000 |

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    6,453
    Thanks
    0
    Thanked
    226 times in 192 posts
    I am afraid not.. The machine for over a day (though - no smoke or anything.. what does having positive number in the -5V mean?).

  4. #4
    lazy student nvening's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    London
    Posts
    4,656
    Thanks
    196
    Thanked
    31 times in 30 posts
    i cant help but mabe me posting will get some people looking to try and help (will putu at the top)
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Silverstone 0dB Fanless PSU
    By Carvahlo in forum Reader Reviews
    Replies: 6
    Last Post: 21-10-2004, 09:12 AM
  2. Spot the problem with this fanless PSU
    By ed^chigliak in forum PC Hardware and Components
    Replies: 27
    Last Post: 29-07-2004, 06:40 PM
  3. has my replacement psu got a problem??
    By silent in forum PC Hardware and Components
    Replies: 1
    Last Post: 19-03-2004, 10:21 AM
  4. Possible PSU Problem ??
    By steve threlfall in forum PC Hardware and Components
    Replies: 14
    Last Post: 06-12-2003, 08:57 AM
  5. Suspected PSU problem.
    By blockers in forum PC Hardware and Components
    Replies: 1
    Last Post: 28-09-2003, 10:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •