Results 1 to 3 of 3

Thread: I've been asleep - new A8N SLI Deluxe BIOS

  1. #1
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10

    I've been asleep - new A8N SLI Deluxe BIOS

    http://www.asus.it/support/download/...eluxe&Type=All

    1006 is the new stable version

    1.Fixed after resuming from S3, the CPU multiplier and CPU clock will be restored to default value if user overclock.
    2.Fixed show wrong device (ZIP) on summary screen when PATA controller was disabled. It should show None.
    3.Change the CHIP fan fail threshold RPM to fix sometimes POST will wrong show CHIP Fan fail Msg.
    4.Update A8N-SLI Deluxe Logo.
    5.Add Memory Re-map function SETUP Item.

    Come on ASUS, give us some DFI style features, like chipset voltage control! I fear they can't implement it for hardware reasons.
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  2. #2
    RDL
    RDL is offline
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Near Aberdeen, Scotland
    Posts
    861
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Is this fine to install as first BIOS on my new Asus board?
    AMD 64 3500+ | Asus A32 SLi Deluxe | 2 x Corsair 512MB PC4400 Overclockers RAM| 1 x XFX 6800GT | Nexus Vantec Fan Controller | 1 x 74GB Western Digital Raptor )Boot + backup & 2x 200gb Seagate Barracuda 7200.7 (RAID 0) | Plextor 716A Black 16 x16±,x4+ Dual Layer DVD | Tagan 480W | ThermalRight XP-120 with Delta Screamer | 2x120mm YS TECH| Black Akasa Eclipse 62 | L1980U 19" TFT 12ms 500:1 DVI Ultra Slim Black & Silver | Phillips 5.1 Surround Sound| Razer Diamondback Mouse | ExactMat mousemat | Black Cherry Keyboard | WinXP Pro

  3. #3
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    Well 1007 beta works OK for me - just make sure you set the CMOS checksum to reset.
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. BSOD message on A8n Sli Deluxe
    By Pete the Painter in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 10
    Last Post: 25-04-2006, 05:02 PM
  2. No BIOS setup or POST screen on ASUS P4C800-E Deluxe!
    By --Lorien-- in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 5
    Last Post: 16-09-2005, 07:22 AM
  3. Lack of display using A8N SLi Deluxe 2 x XFX 6600Gt's
    By Pete the Painter in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2005, 07:57 PM
  4. A8N SLI New Beta Bios (1003-008)
    By nur5ey in forum PC Hardware and Components
    Replies: 4
    Last Post: 24-01-2005, 03:49 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 26-11-2004, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •