Results 1 to 7 of 7

Thread: Help RMA with these speakers.

  1. #1
    See you space cowboy!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Unhappy Help RMA with these speakers.

    Hi guys. I want to send these speakers w/one sub back because of a weird noise problem. I want a new pair of them and I was wondering. Do I need the box they came in? Because I dont have it! Do you think shops except new boxes or what not? This is gona be my first RMA.


    Thanks for your help.

  2. #2
    Wats ur tale mothergoose?
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Glasgow
    Posts
    882
    Thanks
    1
    Thanked
    3 times in 3 posts
    • Korky's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35-Pro
      • CPU:
      • Intel Q6600
      • Memory:
      • 4GB Crucial Ballistix DDR2
      • Storage:
      • 2 x 160GB WD RE2 RAID0
      • Graphics card(s):
      • HD 4870x2
      • PSU:
      • XFX 850W
      • Case:
      • Cheapo
      • Operating System:
      • Windows Vista 32bit
      • Monitor(s):
      • 18" Hanns.G / 42" Panasonic G20
      • Internet:
      • 10Mbit Cable
    Depends who ur dealing with but i think not having the box might complicate things a bit with them.
    3D Mark 2k1 - 20661

    If you get a customer, or an employee, who thinks he's Charles Bronson, take the butt of your gun and smash their nose in.

  3. #3
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,159
    Thanks
    733
    Thanked
    1,605 times in 1,044 posts
    I had the same problem with some creatives 5200's i brought for a mate.
    Was a RMA to Ebuyer, they didnt care, and even paid for postage back to them as they were heavy
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  4. #4
    DsW
    DsW is offline
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Glasgow
    Posts
    292
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I had a faulty sub for my 6700s recently. I emailed the company who I bought it from (Simply) for details of their returns process, but didn't get a reply for about 4 or 5 days.

    In the meantime, I emailed Creative, who asked for proof of purchase then couriered a brand new sub out to me within a couple of days - no questions asked.

    Moral: It might be less hassle to contact the manufacturer and have them send you out the appropriate bits under the warranty.

    cheers,
    dave

  5. #5
    See you space cowboy!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Wilkied... Did you have to send your old one's back?

  6. #6
    DsW
    DsW is offline
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Glasgow
    Posts
    292
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Originally posted by catattack
    Wilkied... Did you have to send your old one's back?
    Sorry, forgot to mention that... no I didn't. They just sent me a new sub and said I can do what I wanted with the faulty one.

    A lot less hassle than sending the entire package back to where I got it from, wouldn't you agree?

    cheers,
    dave

  7. #7
    See you space cowboy!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    372
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    oh yea...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •