Results 1 to 4 of 4

Thread: SB61G2 V3 Problem

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    SB61G2 V3 Problem

    I have a SB61G2 V3, and I just bought a BFGTech NV 6600GT OC. I installed the card and tried to boot up, but my card's fan won't turn on. There is no VGA output on the screen either. The mobo and the DVDrom both have power, but I don't think the card does. I run a 3.0 GHz P3, 1 GB DDR400 RAM, DVDrom, 2x 80GB HDs, NV ti4200.

  2. #2
    Gordy Gordy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    3,804
    Thanks
    63
    Thanked
    71 times in 49 posts
    Have you tested the card in another system?

    Also try using the onboard graphics with the nvidia card removed to install the nvidia drivers and try again.

    Is it showing the bios or anything? Sounds like a dead card tbh.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I put the card in my older system, and the fan did turn on. I didn't check to see if anything popped on the screen. When I put the card in my shuttle, nothing shows on the screen.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I'm assuming you've connected the molex to the back of the card.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVI problem, pc won't start! help needed.
    By snowwolf in forum Graphics Cards
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2010, 04:11 PM
  2. Ethernet connection problem (cable modem).
    By Dorza in forum Networking and Broadband
    Replies: 11
    Last Post: 14-09-2008, 03:35 PM
  3. XFX 6800GT Problem
    By nvisage in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 45
    Last Post: 07-08-2006, 12:28 AM
  4. shuttle sb61g2 heat problem
    By zim in forum PC Hardware and Components
    Replies: 12
    Last Post: 05-04-2005, 07:14 AM
  5. Wierd Ati driver problem
    By Skii in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 20-01-2004, 06:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •