Results 1 to 2 of 2

Thread: Randomest Computer problem ever.

  1. #1
    Treasure Hunter extraordinaire herulach's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bolton
    Posts
    5,618
    Thanks
    18
    Thanked
    172 times in 159 posts
    • herulach's system
      • Motherboard:
      • MSI Z97 MPower
      • CPU:
      • i7 4790K
      • Memory:
      • 8GB Vengeance LP
      • Storage:
      • 1TB WD Blue + 250GB 840 EVo
      • Graphics card(s):
      • 2* Palit GTX 970 Jetstream
      • PSU:
      • EVGA Supernova G2 850W
      • Case:
      • CM HAF Stacker 935, 2*360 Rad WC Loop w/EK blocks.
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • Monitor(s):
      • Crossover 290HD & LG L1980Q
      • Internet:
      • 120mb Virgin Media

    Question Randomest Computer problem ever.

    So, was putting my stuff together this morning and knocked my bag (with bike lock in) off my bed, landed next to my computer, computer switches off, odd i thought, tried to turn it back on, nothing. Maybe the power switch cable came loose i think, so i pulled it out and shorted it with a screwdriver, still nothing. Had to leave to come into uni so didnt have time to try anything else.
    Anyone got any ideas? There shouldnt be anything to short cos all the spare stuff is neatly tied out of the way but obviously ill have to go over everything later and see if i can see anything.
    Anyone got any ideas?

  2. #2
    The Irish Drunk! neonplanet40's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Stirling
    Posts
    5,014
    Thanks
    759
    Thanked
    228 times in 150 posts
    • neonplanet40's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wi-Fi
      • CPU:
      • Ryzen 7 2700X
      • Memory:
      • Patriot 16 GB DDR4 3200 MHz
      • Storage:
      • 256 Crucial MX100 +Kingston 256GB SSD and 500GB Samsung F3
      • Graphics card(s):
      • Palit nVidia 1070Ti Rockgamer
      • PSU:
      • OCZ 650W
      • Case:
      • Akasa Eclipse-32
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • Dell 27" U2715H & Dell 23" U2311H
      • Internet:
      • 60MB
    Lol thats strage.Mine has crashed before cause the subwoofer on my logitech Z-5500's was too high. Try it again when u go home. Try resitting ram and all the usual power leads etc. As well as the main power lead going into the psu.


    Neo
    Home Entertainment =BenQ W1070, Samsung 65" HDTV, Denon AVRX6300H, Playstation 3 and Monitor Audio Silver RX 5.0, Monitor Audio CT265IDC(x4) Dolby Atmos and XTZ 12.17 Sub
    My System=Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wi-Fi, AMD Ryzen 7 2700X, Patriot 16 GB DDR4 3200MHz, 256GB Crucial SSD, Kingston 256GB SSD and 500GB Samsung F3, Palit GTX1070 GameRock Edition , Enermax Liberty 620W, Akasa Eclipse-32,Dell 2715H & Dell U2311H
    Home Server 2/HTPC - HP Gen 8 with 4GB ram, Windows 7 Pro and Crucial M4 128GB SSD, MSI AMD R7 240 2GB, 2x WD Red 3TB 1x 2TB WD Black running XBMC
    Diskstation/HTPC - Synology DS2415+ with 18TB
    Tablet=Microsoft Surface Pro 4 & Huawei M5 10"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Very stange problem!
    By gobby in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 2
    Last Post: 28-08-2004, 05:20 PM
  2. Troubleshooting - Software & Driver problems
    By Steve in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2004, 06:30 PM
  3. Ghosts in my computer.....
    By pertek in forum Software
    Replies: 7
    Last Post: 17-01-2004, 12:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •