Results 1 to 4 of 4

Thread: 9800 Pro issue...

  1. #1
    Yeah dude! NightshadowUK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bolton
    Posts
    2,165
    Thanks
    130
    Thanked
    59 times in 57 posts
    • NightshadowUK's system
      • Motherboard:
      • MSI Z87M GAMING
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670K [4GHz w/ Macho Rev.B]
      • Memory:
      • 2x8GB Corsair Vengeance LP
      • Storage:
      • 240GB Crucial M500 & 1TB HGST 7K1000
      • Graphics card(s):
      • 4GB Sapphire 290X Vapor-X
      • PSU:
      • 620W Corsair HX
      • Case:
      • Silverstone TJ08B-E [AP181 & NF-S12B]
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium [64bit]
      • Monitor(s):
      • Dell U2412M
      • Internet:
      • Virgin Media 200Mb

    9800 Pro issue...

    Friend o' mine just got a 9800 Pro from Retek but there seems to be some slight problems with playing CSS (other games run perfectly - NFS: Most Wanted / Quake 4). It'll play in 'high' quality and everything will appear fine but then a kind of interval lag/judder sets in. He gets a constant 55/60 fps so it doesn't seem to be directly linked to graphics but then the problem goes away when CSS is set to 'low' quality and I don't think it's his connection as his ping remains the same. Windows is a clean install and we've tried the latest ATi/Omega drivers but it just won't go away.

    Does anyone have any ideas? Many thanks.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    61
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    might be better off posting that on a CS forum, don't play the game or use the card myself

  3. #3
    Senior Member JPreston's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    1,667
    Thanks
    5
    Thanked
    124 times in 74 posts
    I used to play CSS on my old 9800 Pro, lol, but never got exactly that problem. There was a sound-threshing/juddering effect in HL2 that I'm not aware they ever resolved but I never got that in CSS. No help then

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    217
    Thanks
    13
    Thanked
    3 times in 2 posts
    • Zyte's system
      • Motherboard:
      • MSI 770-C45
      • CPU:
      • AMD Phenom II X4 955 Black Edition
      • Memory:
      • 4GB (2x2GB) Corsair XMS3 Classic
      • Storage:
      • 1TB Samsung Spinpoint-F3
      • Graphics card(s):
      • ASUS 1GB HD 5850
      • PSU:
      • 600W Coolermaster Silent Pro
      • Case:
      • Coolermaster Gladiator 600
    this could be down a a command in his config. on low tick servers 33tick and sum 66 tick servers if u have cl_interpolate set to 0 you will experience a juddering effect. try setting cl_interpolate 1 and see if that helps

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Enough power for a rad 9800 pro?
    By Stylez in forum Graphics Cards
    Replies: 11
    Last Post: 04-03-2004, 05:04 PM
  2. 9600 XT or 9800 Pro
    By r1zeek in forum Graphics Cards
    Replies: 16
    Last Post: 03-03-2004, 11:28 AM
  3. 9700 Pro or 9800 Pro?
    By floppybootstomp in forum Graphics Cards
    Replies: 13
    Last Post: 27-01-2004, 12:00 PM
  4. 9800 --> 9800 Pro. How?
    By Karl|Neo in forum Graphics Cards
    Replies: 11
    Last Post: 26-01-2004, 07:05 PM
  5. 9800 non pro or 5900 non ultra - Bargins?
    By TiG in forum Graphics Cards
    Replies: 12
    Last Post: 15-10-2003, 09:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •