Results 1 to 8 of 8

Thread: NF7 Thread

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    10,326
    Thanks
    600
    Thanked
    293 times in 203 posts

    NF7 Thread

    Yup yet another...

    Mine should be here sometime this morning, do we have a list of all the latest BIOS and driver updates so I can get it upto date from the go instead of installing it with the stuff on the CD then trying to find all the bits later?

  2. #2
    Will work for beer... nichomach's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Preston, Lancs
    Posts
    6,133
    Thanks
    527
    Thanked
    137 times in 98 posts
    • nichomach's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-870A-UD3
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1055T 95W
      • Memory:
      • 16GB DR3
      • Storage:
      • 1x250GB Maxtor SATAII, 1x 400GB Hitachi SATAII
      • Graphics card(s):
      • Zotac GTX 1060 3GB
      • PSU:
      • Coolermaster 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 430
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell 20" TFT
      • Internet:
      • Virgin Media Cable
    My advice is to use the Abit Flashmenu software , and grab the latest BIOS that way; works a treat for me. Worry about your memory timings and O/C'ing options after you've done your install and updated via that. Driver wise, the latest nForce2 drivers are v3.13, dated November 3rd from http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 , and those should be all you actually need to get going.
    Last edited by nichomach; 20-11-2003 at 12:33 PM.

  3. #3
    Resident abit mourner BUFF's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sunny Glasgow
    Posts
    8,067
    Thanks
    7
    Thanked
    181 times in 171 posts
    I wouldn't recommend the network driver in 3.13.
    Might want to checkout the remix

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Oxford
    Posts
    245
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    yep.

    I second the use of the remix drivers.

  5. #5
    Drop it like it's hot Howard's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Surrey, South East
    Posts
    11,731
    Thanks
    14
    Thanked
    42 times in 39 posts
    • Howard's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B
      • CPU:
      • Core2Duo E6420 2.13GHz
      • Memory:
      • 2x1gb OCZ DDR2 6400
      • Storage:
      • 250GB & 500GB Seagate
      • Graphics card(s):
      • Inno3d iChill 7900GS
      • PSU:
      • Antec SmartPower 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 330
      • Monitor(s):
      • 2x AG Neovo F419
      • Internet:
      • Virgin Media 20mbit
    Bios N19 or whatever it's called. (And yes use the FlashMenu thing!)
    Latest Nforce drivers from website.

    Enough said.
    Home cinema: Toshiba 42XV555DB Full HD LCD | Onkyo TX-SR705 | NAD C352 | Monitor Audio Bronze B2 | Monitor Audio Bronze C | Monitor Audio Bronze BFX | Yamaha NSC120 | BK Monolith sub | Toshiba HD-EP35 HD-DVD | Samsung BD-P1400 BluRay Player | Pioneer DV-575 | Squeezebox3 | Virgin Media V+ Box
    PC: Asus P5B | Core2duo 2.13GHz | 2GB DDR2 PC6400 | Inno3d iChill 7900GS | Auzentech X-Plosion 7.1 | 250GB | 500GB | NEC DVDRW | Dual AG Neovo 19"
    HTPC: | Core2Duo E6420 2.13GHz | 2GB DDR2 | 250GBx2 | Radeon X1300 | Terratec Aureon 7.1 | Windows MCE 2005
    Laptop: 1.5GHz Centrino | 512MB | 60GB | 15" Wide TFT | Wifi | DVDRW


  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    uk
    Posts
    433
    Thanks
    1
    Thanked
    4 times in 3 posts
    i still use the 2.03's with my NF7 v2.0, 3.13 caused havok

    whats wrong with the 3.13 network driver, uses more resources or summat?

  7. #7
    Drop it like it's hot Howard's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Surrey, South East
    Posts
    11,731
    Thanks
    14
    Thanked
    42 times in 39 posts
    • Howard's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B
      • CPU:
      • Core2Duo E6420 2.13GHz
      • Memory:
      • 2x1gb OCZ DDR2 6400
      • Storage:
      • 250GB & 500GB Seagate
      • Graphics card(s):
      • Inno3d iChill 7900GS
      • PSU:
      • Antec SmartPower 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 330
      • Monitor(s):
      • 2x AG Neovo F419
      • Internet:
      • Virgin Media 20mbit
    There's nothing wrong with it at all.
    Home cinema: Toshiba 42XV555DB Full HD LCD | Onkyo TX-SR705 | NAD C352 | Monitor Audio Bronze B2 | Monitor Audio Bronze C | Monitor Audio Bronze BFX | Yamaha NSC120 | BK Monolith sub | Toshiba HD-EP35 HD-DVD | Samsung BD-P1400 BluRay Player | Pioneer DV-575 | Squeezebox3 | Virgin Media V+ Box
    PC: Asus P5B | Core2duo 2.13GHz | 2GB DDR2 PC6400 | Inno3d iChill 7900GS | Auzentech X-Plosion 7.1 | 250GB | 500GB | NEC DVDRW | Dual AG Neovo 19"
    HTPC: | Core2Duo E6420 2.13GHz | 2GB DDR2 | 250GBx2 | Radeon X1300 | Terratec Aureon 7.1 | Windows MCE 2005
    Laptop: 1.5GHz Centrino | 512MB | 60GB | 15" Wide TFT | Wifi | DVDRW


  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Petersfield, UK
    Posts
    1,755
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I havent found anything wrong with it.....

    /me worries a bit...?

    Will
    | XP1600-m | ASUS AN78X Deluxe | r9700 pro | 2x512mb pc37000 |

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •