Results 1 to 15 of 15

Thread: Arathor down?

  1. #1
    HEXUS.social member Allen's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Brighton
    Posts
    8,536
    Thanks
    363
    Thanked
    262 times in 168 posts
    • Allen's system
      • Motherboard:
      • ASUS Maximus VIII Gene
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600K
      • Memory:
      • 2 x 8GB Kingston HyperX Predator DDR4-3000
      • Storage:
      • 256GB Samsung 950 PRO NVMe M.2 (OS) + 2 x 512GB Samsung 960 EVO in RAID 0 (Games)
      • Graphics card(s):
      • ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC
      • PSU:
      • XFX P1-650X-NLG9 XXX 650W Modular
      • Case:
      • Fractal Design Node 804
      • Operating System:
      • Windows 10 Home 64-bit
      • Monitor(s):
      • 27" BenQ XL2730Z + 23" Dell U2311H
      • Internet:
      • Virgin Media 200Mbps

    Arathor down?

    Or just me?

    Rebooted the PC, can't log back in again!

  2. #2
    I took the road less traveled by Scientist's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    536
    Thanks
    0
    Thanked
    3 times in 3 posts
    Im in atm
    Had I the heavens' embroidered cloths,
    Enwrought with golden and silver light,
    The blue and the dim and the dark cloths
    Of night and light and the half-light,
    I would spread the cloths under your feet:
    But I, being poor, have only my dreams;
    I have spread my dreams under your feet;
    Tread softly, because you tread on my dreams.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    459
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    me and slarys cant get in

  4. #4
    HEXUS.social member Allen's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Brighton
    Posts
    8,536
    Thanks
    363
    Thanked
    262 times in 168 posts
    • Allen's system
      • Motherboard:
      • ASUS Maximus VIII Gene
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600K
      • Memory:
      • 2 x 8GB Kingston HyperX Predator DDR4-3000
      • Storage:
      • 256GB Samsung 950 PRO NVMe M.2 (OS) + 2 x 512GB Samsung 960 EVO in RAID 0 (Games)
      • Graphics card(s):
      • ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC
      • PSU:
      • XFX P1-650X-NLG9 XXX 650W Modular
      • Case:
      • Fractal Design Node 804
      • Operating System:
      • Windows 10 Home 64-bit
      • Monitor(s):
      • 27" BenQ XL2730Z + 23" Dell U2311H
      • Internet:
      • Virgin Media 200Mbps
    OK, just got back in. Flipping thing, so tempremental!!

    And ALWAYS after a patch too. I wish they'd sort it out once and for bloody all!!

  5. #5
    Sublime HEXUS.net
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    The Void.. Floating
    Posts
    11,819
    Thanks
    213
    Thanked
    233 times in 160 posts
    • Stoo's system
      • Motherboard:
      • Mac Pro
      • CPU:
      • 2*Xeon 5450 @ 2.8GHz, 12MB Cache
      • Memory:
      • 32GB 1600MHz FBDIMM
      • Storage:
      • ~ 2.5TB + 4TB external array
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4870
      • Case:
      • Mac Pro
      • Operating System:
      • OS X 10.7
      • Monitor(s):
      • 24" Samsung 244T Black
      • Internet:
      • Zen Max Pro
    Can't get past authenticating here
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  6. #6
    Rcb
    Rcb is offline
    F0rum Lurker
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Midlands.
    Posts
    253
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by Stoo
    Can't get past authenticating here
    Same but on BB.
    GA-7N400 Pro2
    XP 2800+
    2 X 512MB Kingston PC3200 ram
    Nvidia 6600GT

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Milton Keynes
    Posts
    1,452
    Thanks
    56
    Thanked
    47 times in 45 posts
    Got in twice. Twice i've been kicked out after a minute.

  8. #8
    Sublime HEXUS.net
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    The Void.. Floating
    Posts
    11,819
    Thanks
    213
    Thanked
    233 times in 160 posts
    • Stoo's system
      • Motherboard:
      • Mac Pro
      • CPU:
      • 2*Xeon 5450 @ 2.8GHz, 12MB Cache
      • Memory:
      • 32GB 1600MHz FBDIMM
      • Storage:
      • ~ 2.5TB + 4TB external array
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4870
      • Case:
      • Mac Pro
      • Operating System:
      • OS X 10.7
      • Monitor(s):
      • 24" Samsung 244T Black
      • Internet:
      • Zen Max Pro
    the wow europe site is stupily slow as well, forums haven't even loaded yet either
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  9. #9
    HEXUS.social member Allen's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Brighton
    Posts
    8,536
    Thanks
    363
    Thanked
    262 times in 168 posts
    • Allen's system
      • Motherboard:
      • ASUS Maximus VIII Gene
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600K
      • Memory:
      • 2 x 8GB Kingston HyperX Predator DDR4-3000
      • Storage:
      • 256GB Samsung 950 PRO NVMe M.2 (OS) + 2 x 512GB Samsung 960 EVO in RAID 0 (Games)
      • Graphics card(s):
      • ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC
      • PSU:
      • XFX P1-650X-NLG9 XXX 650W Modular
      • Case:
      • Fractal Design Node 804
      • Operating System:
      • Windows 10 Home 64-bit
      • Monitor(s):
      • 27" BenQ XL2730Z + 23" Dell U2311H
      • Internet:
      • Virgin Media 200Mbps
    People moaning on the forums again I presume. TBH, it's getting pretty stupid!

  10. #10
    Sublime HEXUS.net
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    The Void.. Floating
    Posts
    11,819
    Thanks
    213
    Thanked
    233 times in 160 posts
    • Stoo's system
      • Motherboard:
      • Mac Pro
      • CPU:
      • 2*Xeon 5450 @ 2.8GHz, 12MB Cache
      • Memory:
      • 32GB 1600MHz FBDIMM
      • Storage:
      • ~ 2.5TB + 4TB external array
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4870
      • Case:
      • Mac Pro
      • Operating System:
      • OS X 10.7
      • Monitor(s):
      • 24" Samsung 244T Black
      • Internet:
      • Zen Max Pro
    TBH, I dunno how much more of Blizzards frankly appauling "service" I can stand, this happens *every* patch without fail, there are still lots of large bugs from alpha/beta they've never bothered to fix, and the whole support/GM system is pretty much useless..

    Why do I keep shelling out a tenner a month for this?
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  11. #11
    Cute & Fluffy GreenPiggy's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff
    Posts
    1,196
    Thanks
    5
    Thanked
    9 times in 8 posts
    RP is in
    Knight 1: We are now no longer the Knights who say Ni.
    Knight 2: NI.
    Other Knights: Shh...
    Knight 1: We are now the Knights who say..."Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    437
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I can get into the game but I've lost Cosmos (again) currently dl'ing update from the Cosmos site but due to traffic my 1mb connection is dl'ing at 7kb a second!!!

  13. #13
    ERU
    ERU is offline
    Who in Arda is Il├║vatar ERU's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Caerdydd
    Posts
    1,878
    Thanks
    104
    Thanked
    9 times in 8 posts
    The forums are down from the complaints about it too

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    London
    Posts
    2,456
    Thanks
    100
    Thanked
    75 times in 51 posts
    • Mblaster's system
      • Motherboard:
      • ASUS PK5 Premium
      • CPU:
      • Intel i5 2500K
      • Memory:
      • 8gb DDR3
      • Storage:
      • Intel X25 SSD + WD 2TB HDD
      • Graphics card(s):
      • Nvidia GeForce GTX 570
      • PSU:
      • Corsair HX520
      • Case:
      • Antec P180
      • Operating System:
      • Windows 7 Professional x64
      • Monitor(s):
      • HP w2207 (22" wide)
      • Internet:
      • Rubbish ADSL
    People complained so much that they broke the forums
    I don't mean to sound cold, or cruel, or vicious, but I am so that's the way it comes out.

  15. #15
    TiG
    TiG is offline
    Walk a mile in other peoples shoes...
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Questioning it all
    Posts
    6,213
    Thanks
    45
    Thanked
    48 times in 43 posts
    Sorry to hear that guys, i got the patch down in under 10 mins with blizzard installer, got straight onto the server and have spent the last 5 hours killing alliance in one of the battlegrounds.

    I'm amazed how cool it all is, alterac is a good few hours worth of learning which i'm saving for the weekend, but Warsong gulch is simple yet awesome effective for having some fun.

    Simply capture the flag for WoW and it works an absolute treat.

    one game lasted 2hrs.... I capped the flag easy twice in succession, only for the alliance 9 out of the 10 to sit in the flag room, making it impossible to do anything without organisation, even then lots of alliance in one room is hard to do over.

    The last flag attempt took 29 attempts at least (those are the ones that made it to the flag heh)

    Glad all lvl 20+ ppl can play it as it was awesome fun.

    TiG
    -- Hexus Meets Rock! --

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •