Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 17 to 24 of 24

Thread: Component problem and Already RMA'd

  1. #17
    Registered+
    Join Date
    May 2007
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I am unable to get any test sounds as the case does not have an internal speaker and the motherboard (ASUS P5WDH Deluxe S775) has onboard speakers.

  2. #18
    Registered+
    Join Date
    May 2007
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Then resent all major components back again.

    ASUS P5WDH Deluxe S775, SStone 750W PFC PSU 80mm Fan, Intel E6600 Core2Duo 2.40GHz
    , 256MB BFG 8600GT O/CLOCK *565M and Corsair TwinX 2GB DDR2 6400 C4.

    Scan retested and said components were fine but some pins on the motherboard were not aligned correctly or something like that.

    Scan were apparently able to get all the components to work but when I received them back again they are not working.

    I have tried resetting the CMOS but am unable to test the components on another machine.

    The motherboard has a green light and the case fans are working.

    Any drives attached also attempt to read but no bios screen appears on the monitor.

    The keyboard attached apprears to be working as the num lock can a toggled for about 10-15 seconds after booting until the system locks again.

    This seems to indicate there is either a problem with the main board or the graphics card.

    At the moment the system is only an expensive door stop and although scan have been helpful it is not working at all.

    Any input would be appreciated.

    Thanks

  3. #19
    Moderator Mick@SCAN's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    585
    Thanks
    35
    Thanked
    79 times in 64 posts
    • Mick@SCAN's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87X-OC
      • CPU:
      • i5 4670k @ 4.7 Ghz
      • Memory:
      • 16GB Corsair Vengeance LP 1600
      • Storage:
      • 120GB Samsung 840 / 2TB Seagate SATA III ST2000DM001 / 120GB Vertex Plus
      • Graphics card(s):
      • 8GB MSI 290X
      • PSU:
      • Enermax Modular Infiniti 650Watt
      • Case:
      • Fractal Design ARC MIDI R2 Tower Case
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • Iiyama ProLite G2773HS-2
      • Internet:
      • Virgin Media 200Mb
    AndyMo,

    If you are able to pm me your invoice number please go ahead, if you still do not have enough posts please go to the support section on our website and log a returns query, I will then get back to you ASAP.

    Regards,

    (link added: http://web6.scan.co.uk/Support/index.asp)
    Last edited by DavidM; 08-08-2007 at 02:03 PM.

  4. #20
    Registered+
    Join Date
    May 2007
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: Component problem and Already RMA'd

    can someone get back to me on this outstanding query. There is an outstanding query ticket that I have just chased that was last updated by me at 13:15 yesterday.

  5. #21
    Registered User
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Bolton
    Posts
    1,478
    Thanks
    168
    Thanked
    90 times in 74 posts

    Re: Component problem and Already RMA'd

    Can you please PM me your OLQ number, you should have access to PM now

    Wesley

  6. #22
    Registered+
    Join Date
    May 2007
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: Component problem and Already RMA'd

    ok I have done that.

    Thanks

  7. #23
    Registered User
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Bolton
    Posts
    1,478
    Thanks
    168
    Thanked
    90 times in 74 posts

    Re: Component problem and Already RMA'd

    I've passed this over to a Technician he's looking into this as we speak.

    Wesley

  8. #24
    Registered+
    Join Date
    May 2007
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Re: Component problem and Already RMA'd

    thankyou just got email from Ian.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •