Results 1 to 3 of 3

Thread: SN95 Issues and Problems, Please Help

  1. #1
    LWA
    LWA is offline
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,171
    Thanks
    134
    Thanked
    57 times in 41 posts

    SN95 Issues and Problems, Please Help

    Dear Scan,
    This week I purchased a SN95 shuttle from you (order number: 0709051248). However when I opened the box I found that the shuttle had already been used; the heatpipe/heatsink had thermal paste on it, sticky pads used to hold cables in place were already fixed to the case, scratches on the hard drive/cd caddy etc. Have I been given a refurbished shuttle by mistake? The receipt and product description did not say this was a refurbished product. I know Scan is a great company and I am therefore sure there is a reasonable explanation for this.

    Further to this I have had problems with the system after I completed building it. The system will boot correctly if I reset the CMOS before turning the computer on. The RAM, HDD, CPU, DVD drive are all correctly shown and I can install windows. However if I then shutdown the computer and try to boot it, the fans will spin for a second and then stop. The green and red lights will then light up on the motherboard and nothing else happens. According to the manual the right light diagnoses a problem with the graphics card (a 3.3v card being used instead of a 1.5v?).

    The graphics card (Crucial Radeon 9700 Pro) seems to work fine when the CMOS is cleared and is correctly identified by windows. Could it be that I have a faulty BIOS chip? Or is it that the CMOS battery is at fault causing my settings specified in the BIOS not to be saved?

    Any advice and explanation given will be very much appreciated.

    Thanks for your time,
    Leon

  2. #2
    Moderator DavidM's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    8,776
    Thanks
    798
    Thanked
    252 times in 234 posts
    Can you PM me the invoice number (this will start with "E" if its an online order) - or your real name & postcode ... and some contact details - and I'll get someone to contact you further on monday?

    Regards

    M

  3. #3
    LWA
    LWA is offline
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,171
    Thanks
    134
    Thanked
    57 times in 41 posts
    PM sent mate, thanks for looking into this for me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ongoing problems with Shuttle SB95Pv2 - random lockups
    By codice in forum PC Hardware and Components
    Replies: 22
    Last Post: 03-09-2007, 10:59 PM
  2. LO:MAC... issues.
    By Stewart in forum PC
    Replies: 19
    Last Post: 20-09-2005, 11:52 PM
  3. Orange m500 - Sync Issues
    By DaBeeeenster in forum Smartphones and Tablets
    Replies: 2
    Last Post: 17-08-2005, 10:11 PM
  4. asus 9570TD 256 problems
    By ikonia in forum Graphics Cards
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2005, 03:52 PM
  5. audio and video problems, and windows app in linux
    By fedoracore in forum Software
    Replies: 0
    Last Post: 28-01-2004, 05:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •