Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 16 of 25

Thread: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

  1. #1
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    I've finally cracked it - my X-FI gave me 5 channels of glorious static the first time I tried creative's awful drivers but now.. it works.

    So, in the hope that this is useful to someone else here's how to do it:

    Download these modded auzentech drivers - they'll install on your X-FI. This will cure the 4gb issue and should resolve popping too. Uninstall previous drivers first (and reboot).

    http://files.filefront.com/Drivers+X...rar/;8661284;/
    http://files.filefront.com/SBXF+AudC...rar/;8619338;/

    Now, you'll have one more problem - you'll only get sound from some of your speakers in 5.1 (just the fronts) - set them to 7.1. Yes I know it's crazy but just do it.

    Now download (if you haven't) the X-FI Vista CD (it contains all of the creative apps - you probably got an XP with your card).

    http://files.filefront.com/SBXF+SIVI.../fileinfo.html

    Start the installtation but ONLY INSTALL the THX utility. Run this up and you'll be able to remap your speakers - you need to do this because in 7.1 mode your rears will be configured as the side speakers (so they don't work) but remapping them will get the rears working.

    Sit back and enjoy

    Hope that's some help - it's been driving me nuts for a while. Backing up your system is always wise and i can't be responsible for any damages. This worked very well for me
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  2. Received thanks from:

    0iD (03-11-2007),med2003 (08-11-2007)

  3. #2
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Just an update: Creative finally released a new set of drivers (5th of Nov) which may also cure this problem - please post if tested
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  4. #3
    0iD
    0iD is offline
    M*I*A 0iD's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Happy Llama Land
    Posts
    13,247
    Thanks
    1,435
    Thanked
    1,209 times in 757 posts
    • 0iD's system
      • Motherboard:
      • Leave my mother out of it!
      • CPU:
      • If I knew what it meant?
      • Memory:
      • Wah?
      • Storage:
      • Cupboards and drawers
      • Graphics card(s):
      • Slate & chalk
      • PSU:
      • meh
      • Case:
      • Suit or Brief?
      • Operating System:
      • Brain
      • Monitor(s):
      • I was 1 at skool
      • Internet:
      • 28k Dialup

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Yeah, beacuse we're to chicken to do it If it works...
    [
    Quote Originally Posted by Blitzen
    When I say go, both walk in the opposite direction for 10 paces, draw handbags, then bitch-slap each other!

  5. #4
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    lol indeed
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  6. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    236
    Thanks
    19
    Thanked
    17 times in 14 posts

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Nice HOW TO: dangel.

    I'll be updating to the new Creative drivers tonight, probably, so will update if I have any success getting 5.1 sound working.

  7. #6
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Cool - let us know how you get on. I suspect (or hope) that this indeed does fix the 4gb problem and with a little luck you won't need to do the speaker remapping fudge.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    236
    Thanks
    19
    Thanked
    17 times in 14 posts

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Success!

    Though not fully tested, sorry, didn't get the time.

    So following Creatives instructions I de-installed the old drivers and installed the new (5th November) drivers. I then used the Creative Console to set everything up and ran the brief test you can run to test the speaker set up to get every speaker making a noise. Got a distinct sound from each speaker, and also noticed that the rear speakers were now discernably louder than peviously.

    I'll update again next time I get to have a play with the system.

  9. Received thanks from:

    0iD (07-11-2007),dangel (07-11-2007)

  10. #8
    0iD
    0iD is offline
    M*I*A 0iD's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Happy Llama Land
    Posts
    13,247
    Thanks
    1,435
    Thanked
    1,209 times in 757 posts
    • 0iD's system
      • Motherboard:
      • Leave my mother out of it!
      • CPU:
      • If I knew what it meant?
      • Memory:
      • Wah?
      • Storage:
      • Cupboards and drawers
      • Graphics card(s):
      • Slate & chalk
      • PSU:
      • meh
      • Case:
      • Suit or Brief?
      • Operating System:
      • Brain
      • Monitor(s):
      • I was 1 at skool
      • Internet:
      • 28k Dialup

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Nice one chap
    [
    Quote Originally Posted by Blitzen
    When I say go, both walk in the opposite direction for 10 paces, draw handbags, then bitch-slap each other!

  11. #9
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Cheers - that's good news. Hopefully they've finally got a handle on how Vista's new sound system works (at long last)
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  12. #10
    Agent of the System ikonia's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    South West UK (Bath)
    Posts
    3,736
    Thanks
    39
    Thanked
    75 times in 56 posts

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    could someone post a link to these new creative drivers.

    the creative site only shows the XFi cards drivers as of the 4th October.

    I'm I have an X-Fi XtremeGamer card and I can't find the link to the drivers you mention, only old ones.
    It is Inevitable.....


  13. #11
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Here ya go:

    "http://uk.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?DriverLang=1033&searchString=SBXF_PCDVT_LB_2_15_0004.exe&x=20&y=10"

    Weird how you can't find it through their main page though! Your card is listed as supported. This is for 32bit and 64bit Vista - all XFI cards.

    EDIT: sorry about the link but the board is screwing it up for some reason but that'll take you to the page!
    Last edited by dangel; 14-11-2007 at 09:46 AM.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  14. Received thanks from:

    ikonia (14-11-2007)

  15. #12
    0iD
    0iD is offline
    M*I*A 0iD's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Happy Llama Land
    Posts
    13,247
    Thanks
    1,435
    Thanked
    1,209 times in 757 posts
    • 0iD's system
      • Motherboard:
      • Leave my mother out of it!
      • CPU:
      • If I knew what it meant?
      • Memory:
      • Wah?
      • Storage:
      • Cupboards and drawers
      • Graphics card(s):
      • Slate & chalk
      • PSU:
      • meh
      • Case:
      • Suit or Brief?
      • Operating System:
      • Brain
      • Monitor(s):
      • I was 1 at skool
      • Internet:
      • 28k Dialup

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    http://uk.europe.creative.com/suppor....exe&x=20&y=10

    Should do it

    need to 'go advanced' & untick the 'Automatically retrieve titles from external links box'. A pain in da butt tbh.
    [
    Quote Originally Posted by Blitzen
    When I say go, both walk in the opposite direction for 10 paces, draw handbags, then bitch-slap each other!

  16. Received thanks from:

    dangel (14-11-2007)

  17. #13
    Agent of the System ikonia's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    South West UK (Bath)
    Posts
    3,736
    Thanks
    39
    Thanked
    75 times in 56 posts

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    thank you both.

    If you can't find it through the main page, I did look, how did you find it ?
    It is Inevitable.....


  18. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    236
    Thanks
    19
    Thanked
    17 times in 14 posts

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    I found it via the Creative main page, then:

    ->Support
    ->Downloads
    ->X-Fi
    ->Sound Blaster
    -><Pick your Card>
    ->Next
    -><Pick your OS>
    ->Next
    -><Pick the drivers/software you want to download>

    Edit: Hang on I think I see your issue. It doesn't list the Xtreme Gamer as a product. If you pick the Xtreme Music then that should do, as the driver is the same for all X-Fi Sound Blaster products, except the Xtreme Audio, which has it's own driver.
    Last edited by med2003; 14-11-2007 at 02:22 PM.

  19. #15
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Quote Originally Posted by ikonia View Post
    thank you both.

    If you can't find it through the main page, I did look, how did you find it ?
    Found out the filename from the forums (on the creative site) then did a search for it in the downloads section. Creative er.. suck
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  20. #16
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: HOWTO: get Vista 64, 4gb(+) of RAM and an X-FI to play nicely

    Quote Originally Posted by 0iD View Post

    Should do it

    need to 'go advanced' & untick the 'Automatically retrieve titles from external links box'. A pain in da butt tbh.
    aha! Well we live and learn (but why?) thanks for that - i'll (of course) instantly forget this and have the same problem again
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •