Results 1 to 5 of 5

Thread: MS Access installing mail mege

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Petersfield, UK
    Posts
    1,755
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    MS Access installing mail mege

    Hi.

    I have been making a database and have come to making some mail merges. However my access (in office xp [Access 2002] i believe..) has seemed to not installed the mail merge function.

    Does anyone know how to install this function?

    cheers
    will
    | XP1600-m | ASUS AN78X Deluxe | r9700 pro | 2x512mb pc37000 |

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Wimbledon
    Posts
    141
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I've never heard of doing mail merges in Access. I have in the past used Word do to a mail merge using an Access DB as the source of names+addresses.

  3. #3
    Senior Member joshwa's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sheffield, UK
    Posts
    4,828
    Thanks
    100
    Thanked
    66 times in 61 posts
    • joshwa's system
      • Motherboard:
      • PC Chips M577 AT/ATX
      • CPU:
      • AMD K6-2 500Mhz
      • Memory:
      • 128mb PC100 SDRAM
      • Storage:
      • 8GB Fujitsu
      • Graphics card(s):
      • 3dfx Voodoo 3 3000 AGP (16mb)
      • PSU:
      • ATX 500watt
      • Case:
      • Midi Tower AT
      • Operating System:
      • Windows 98 SE
      • Monitor(s):
      • 22" TFT Widescreen
    software forum?

  4. #4
    Spider pig, spider pig
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Cardiff
    Posts
    1,781
    Thanks
    18
    Thanked
    34 times in 20 posts
    Whenever I install office or similar programs, I just find it easier to go for the "run all from my computer" option (or whatever the similar option is) so this kind of thing doesn't happen. Is it a standard access function?

  5. #5
    Senior Member joshwa's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sheffield, UK
    Posts
    4,828
    Thanks
    100
    Thanked
    66 times in 61 posts
    • joshwa's system
      • Motherboard:
      • PC Chips M577 AT/ATX
      • CPU:
      • AMD K6-2 500Mhz
      • Memory:
      • 128mb PC100 SDRAM
      • Storage:
      • 8GB Fujitsu
      • Graphics card(s):
      • 3dfx Voodoo 3 3000 AGP (16mb)
      • PSU:
      • ATX 500watt
      • Case:
      • Midi Tower AT
      • Operating System:
      • Windows 98 SE
      • Monitor(s):
      • 22" TFT Widescreen
    moved to software forum

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. The Royal Mail sucks.....
    By aeonf242 in forum General Discussion
    Replies: 67
    Last Post: 17-09-2009, 09:04 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-12-2003, 09:37 PM
  3. Can't access folders or printers from my laptop on network
    By TomWilko in forum Networking and Broadband
    Replies: 15
    Last Post: 02-12-2003, 09:44 AM
  4. Access Reports - help....
    By Lead_Head in forum Software
    Replies: 5
    Last Post: 22-10-2003, 12:19 PM
  5. NT4 Domain - A: drive access
    By joshwa in forum Software
    Replies: 1
    Last Post: 27-08-2003, 09:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •