Results 1 to 9 of 9

Thread: Odd site showing up in my webstats

  1. #1
    Gordy Gordy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    3,804
    Thanks
    63
    Thanked
    71 times in 49 posts

    Odd site showing up in my webstats

    Ok I've just been looking at my webstats for my website and I've noticed the following site/user has been visiting my site

    zeus.sitehostingusa.net
    With stats as follows
    Hits 14170
    Files 14170
    KBytes 112313
    Visits 0

    He/She/It has appear as the number one user of my bandwidth over the last two months. Yet if I try to load their site www.sitehostingusa.net I get

    "There is no website configured at this address.


    You are seeing this page because there is nothing configured for the site you have requested. If you think you are seeing this page in error, please contact the site administrator or datacenter responsible for this site."

    Any ideas how this person can not visit my site yet download 112mb of stuff??

    Something looks odd

  2. #2
    Gordy Gordy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    3,804
    Thanks
    63
    Thanked
    71 times in 49 posts
    Found this site on google

    http://uzix.sourceforge.net/uzix1.0/...ge=www&lang=us

    Looks like its some kind of wierd browser??

  3. #3
    You're god damn right Barry's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,484
    Thanks
    70
    Thanked
    75 times in 59 posts
    • Barry's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z270M-D3H
      • CPU:
      • Intel i7 7700
      • Memory:
      • 16GB (2x8GB) Avexir 2400
      • Storage:
      • Samsung 860 256GB SSD, Sandisk Ultra 3D 500GB, LG BR Writer
      • Graphics card(s):
      • Evga GeForce GTX Titan X 12GB
      • PSU:
      • Corsair RM750I
      • Case:
      • Fractal Design Focus G
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional
      • Monitor(s):
      • 28" Acer UHD 4K2K
      • Internet:
      • Sky Fibre
    http://www.whois.sc/sitehostingusa.net

    www.sitehostingusa.net = https://www.sitehosting.com.br

    The 'There is no website configured at this address' is normaly when a account has had its DNS removed in WHM (web host manager)

    Have you checked what files it has been downloading?
    Someone left a note on a piece of cake in the fridge that said, "Do not eat!". I ate the cake and left a note saying, "Yuck, who the hell eats paper ?

  4. #4
    Gordy Gordy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    3,804
    Thanks
    63
    Thanked
    71 times in 49 posts
    The stats program doesnt show that unfortunatly Without looking at the raw logs that is.

    Its bizzare that a site can show in the stats like that. The fact the owner is based in brazil makes me suspicious

  5. #5
    You're god damn right Barry's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,484
    Thanks
    70
    Thanked
    75 times in 59 posts
    • Barry's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z270M-D3H
      • CPU:
      • Intel i7 7700
      • Memory:
      • 16GB (2x8GB) Avexir 2400
      • Storage:
      • Samsung 860 256GB SSD, Sandisk Ultra 3D 500GB, LG BR Writer
      • Graphics card(s):
      • Evga GeForce GTX Titan X 12GB
      • PSU:
      • Corsair RM750I
      • Case:
      • Fractal Design Focus G
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional
      • Monitor(s):
      • 28" Acer UHD 4K2K
      • Internet:
      • Sky Fibre
    It is very confusing, bandwidth being used and the recever being a website would point towards some sort of proxy or online download manager.

    Don't 34sp have cpanel with webalizer or awstats?, maybe a idea to install webalizer http://www.webalizer.com incase it happens again
    Someone left a note on a piece of cake in the fridge that said, "Do not eat!". I ate the cake and left a note saying, "Yuck, who the hell eats paper ?

  6. #6
    Gordy Gordy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    3,804
    Thanks
    63
    Thanked
    71 times in 49 posts
    Yeah the stats program they have is poor , its been on my to do list to sort for a while. The main problem is that it includes your own site in the stats so the refferer stuffs is always out.

    Looking at the link on google I posted above it appears that server could be used as part of a browser which has servers doing the processing of content and taking it from the end user which could explain it. However I can't imagine why someone would view my site with such a browser particularly so much and two months running.

    I was only look at the stats in such detail as I'm 3 gig over my 3 gig data transfer limit hehe

  7. #7
    Gordy Gordy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    3,804
    Thanks
    63
    Thanked
    71 times in 49 posts
    Ah might have discovered what is going on

    I did a whois on the domain and founds its ip address
    http://whois.webhosting.info/sitehostingusa.net

    Doing a whois on the ip I get 50 odd sites http://whois.webhosting.info/63.246.153.24
    A couple of which I post on, it looks like its just the stats program playing up.

  8. #8
    You're god damn right Barry's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,484
    Thanks
    70
    Thanked
    75 times in 59 posts
    • Barry's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z270M-D3H
      • CPU:
      • Intel i7 7700
      • Memory:
      • 16GB (2x8GB) Avexir 2400
      • Storage:
      • Samsung 860 256GB SSD, Sandisk Ultra 3D 500GB, LG BR Writer
      • Graphics card(s):
      • Evga GeForce GTX Titan X 12GB
      • PSU:
      • Corsair RM750I
      • Case:
      • Fractal Design Focus G
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional
      • Monitor(s):
      • 28" Acer UHD 4K2K
      • Internet:
      • Sky Fibre
    So it could be images ect you posted yourself using the bandwidth
    Someone left a note on a piece of cake in the fridge that said, "Do not eat!". I ate the cake and left a note saying, "Yuck, who the hell eats paper ?

  9. #9
    Gordy Gordy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    3,804
    Thanks
    63
    Thanked
    71 times in 49 posts
    Well yeah I knew that I just wondering who used 112mb of my bandwidth

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Op-out Spam Site?
    By ajbrun in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2005, 11:56 PM
  2. Strange inabilty to connect with one box and one site
    By RocketmanX in forum Networking and Broadband
    Replies: 9
    Last Post: 29-09-2003, 09:48 PM
  3. Anyone know good gadget site etc?
    By BoB_DoG in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 22-08-2003, 12:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •