Results 1 to 2 of 2

Thread: Corsair H100 No Control Lights

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Forres
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • logie84's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z68-V PRO/Gen3
      • CPU:
      • Intel i7 2600K
      • Memory:
      • 16GB (4x4GB) Corsair DDR3 Vengeance LP 1600Mhz
      • Storage:
      • Multiple Drives = 4TB+
      • Graphics card(s):
      • Asus Gtx 275
      • PSU:
      • Corsair 950w
      • Case:
      • Corsair Obsidian 800D
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • Monitor(s):
      • Asus 24 inch

    Corsair H100 No Control Lights

    Just completed my new system build on friday, my new Corsair H100 was working perfectly then on Saturday afternoon after a system reset the lights on the H100 pump unit did not come back on and 2 of the fans I have connected quickly turn off.

    Please can someone give me a solution or is that it broken, I have all ready tried to reset the H100 and tried different configurations of the fans and power sockets. But all still the same.

  2. #2
    Registered+
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post

    Re: Corsair H100 No Control Lights

    Might be faulty, Ring corsair and speak to them. RMA it?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •