Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 17 to 19 of 19

Thread: Is it motherboard or ram????????

  1. #17
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alfreton
    Posts
    322
    Thanks
    31
    Thanked
    18 times in 18 posts
    • cub1061's system
      • Motherboard:
      • Asrock B250M Pro
      • CPU:
      • Intel i7 6700k
      • Memory:
      • 16gb ddr4
      • Storage:
      • 240 ssd + 2x1gb Seagate
      • Graphics card(s):
      • EVGA 1060 6gb
      • PSU:
      • BeQuite 630w
      • Case:
      • Fractal Define Mini C
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Monitor(s):
      • AOC 27"
      • Internet:
      • Snail speed

    Re: Is it motherboard or ram????????

    That's it, I am giving up
    tried following the instructions and never got pass part 3, can't create a ms dos boot drive.
    keep getting error message. Error: could not copy file to target drive.

    Told my mate he can have my spare H61 board to get him by until he is ready to upgrade.

  2. #18
    root Member DanceswithUnix's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    In the middle of a core dump
    Posts
    8,939
    Thanks
    408
    Thanked
    885 times in 755 posts
    • DanceswithUnix's system
      • Motherboard:
      • M5A-97 EVO R2.0
      • CPU:
      • FX-8350
      • Memory:
      • 16GB ECC 1333
      • Storage:
      • 500GB Linux, 1TB Games (Win 10)
      • Graphics card(s):
      • Asus Strix RX Vega 56
      • PSU:
      • 650W Corsair TX
      • Case:
      • Antec 300
      • Operating System:
      • Fedora 28 + Win 10 Pro 64 (yuk)
      • Monitor(s):
      • Benq XL2730Z 1440p + Samsung 2343BW 2048x1152
      • Internet:
      • Zen 80Mb/20Mb VDSL

    Re: Is it motherboard or ram????????

    I thought you flashed the BIOS? A BIOS flash is a BIOS flash, doing it by another method won't help.

    You kept going beyond the point I would have given up. No shame there.

  3. #19
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Alfreton
    Posts
    322
    Thanks
    31
    Thanked
    18 times in 18 posts
    • cub1061's system
      • Motherboard:
      • Asrock B250M Pro
      • CPU:
      • Intel i7 6700k
      • Memory:
      • 16gb ddr4
      • Storage:
      • 240 ssd + 2x1gb Seagate
      • Graphics card(s):
      • EVGA 1060 6gb
      • PSU:
      • BeQuite 630w
      • Case:
      • Fractal Define Mini C
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Monitor(s):
      • AOC 27"
      • Internet:
      • Snail speed

    Re: Is it motherboard or ram????????

    quick update: still chasing this.
    Decided to clean and used wd40 on the board. (got mates oked before I did this as I told him he can use by board anyway)
    after cleaning all 4 ram slots are now working.

    New headache. the board will post with my i3 but won't when I try his i5.
    Cpu led will stay on suggesting no cpu or cpu error.
    Bios is lastest from Asus.

    Any thoughts?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •