Results 1 to 2 of 2

Thread: Chassis & Mods - Thread Display Option issue

  1. #1
    Senior Member AGTDenton's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bracknell
    Posts
    2,742
    Thanks
    1,021
    Thanked
    841 times in 547 posts
    • AGTDenton's system
      • Motherboard:
      • MSI MEG X570S ACE MAX
      • CPU:
      • AMD 5950x
      • Memory:
      • 32GB Corsair something or the other
      • Storage:
      • 1x 512GB nvme, 1x 2TB nvme, 2x 8TB HDD
      • Graphics card(s):
      • ASUS 3080 Ti TuF
      • PSU:
      • Corsair RM850x
      • Case:
      • Fractal Design Torrent White
      • Operating System:
      • 11 Pro x64
      • Internet:
      • Fibre

    Chassis & Mods - Thread Display Option issue

    Wondered if anyone else has noticed this but when you go into the Chassis and Mods sub forum, it appears there's never been a post (except a sticky). https://forums.hexus.net/chassis-mods/

    I finally realised the default 'Thread Display Options' is set to 'Last Month' rather than 'Beginning' like all the other forums & sub forums.

    I double checked that it isn't my caching or a user setting by trying a logged out Browser I rarely use and in Private mode.


    Don't know if someone has the power to change it

  2. #2
    RIP Peterb ik9000's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7,710
    Thanks
    1,841
    Thanked
    1,431 times in 1,055 posts
    • ik9000's system
      • Motherboard:
      • Asus P7H55-M/USB3
      • CPU:
      • i7-870, Prolimatech Megahalems, 2x Akasa Apache 120mm
      • Memory:
      • 4x4GB Corsair Vengeance 2133 11-11-11-27
      • Storage:
      • 2x256GB Samsung 840-Pro, 1TB Seagate 7200.12, 1TB Seagate ES.2
      • Graphics card(s):
      • Gigabyte GTX 460 1GB SuperOverClocked
      • PSU:
      • NZXT Hale 90 750w
      • Case:
      • BitFenix Survivor + Bitfenix spectre LED fans, LG BluRay R/W optical drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Professional
      • Monitor(s):
      • Dell U2414h, U2311h 1920x1080
      • Internet:
      • 200Mb/s Fibre and 4G wifi

    Re: Chassis & Mods - Thread Display Option issue

    Quote Originally Posted by AGTDenton View Post
    Wondered if anyone else has noticed this but when you go into the Chassis and Mods sub forum, it appears there's never been a post (except a sticky). https://forums.hexus.net/chassis-mods/

    I finally realised the default 'Thread Display Options' is set to 'Last Month' rather than 'Beginning' like all the other forums & sub forums.

    I double checked that it isn't my caching or a user setting by trying a logged out Browser I rarely use and in Private mode.


    Don't know if someone has the power to change it
    This may be indirectly my fault. We were getting a lot of ancient thread necro resurrections by new joiners trying to up their post count so I got a bit fed up and asked the mods if anything could be done. My suggestion was stopping new joiners posting on anything older than X months. They said this was too difficult but I think tweaked the forum settings to try to limit default viewing of ancient threads. So while this is annoying I think it's the lesser of two evils IMO.

  3. Received thanks from:

    AGTDenton (09-06-2022)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •