Results 1 to 3 of 3

Thread: IBM LUN tool

  1. #1
    Confused...
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    3.2 GHz
    Posts
    396
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • hotpurple's system
      • Motherboard:
      • Asus P5Q Pro
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600
      • Memory:
      • 8Gb Corsair XMS PC6400
      • Storage:
      • 640 GB Samsung Spinpoint F1
      • Graphics card(s):
      • HD 4850 Passive
      • PSU:
      • 580W Hiper
      • Case:
      • Antec P180
      • Operating System:
      • Windows 7 X64
      • Monitor(s):
      • Samsung 223BW
      • Internet:
      • What's the internet?

    IBM LUN tool

    Hi Guys,

    I had a student Licence of CATIA while at uni and I recently wanted to reinstall it and just brush up on my CAD skills. I went to install it but the LUN tool (licenceing file tool) looks for my MAC address but can't find it.

    I've got an ASUS A7N8X Dlx V2 board with integrated NVidia MAC but it appears that Windows has installed the drivers twice as in device manager it comes up as "Nvidia Nforce MCP network adaptor #2". I had a look using the LUN tool and it finds two network adaptors with the same id string (big hexadecimal number), which is why it can't find the MAC address I assume. Possibly the two conflicting. Does anyone know how to get rid of one of these adaptors so I just get the one up?

    Chris
    I own a PC that changes regularly, so I don't bother putting anything in here...

  2. #2
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    Nothing to do with the dual LAN on that board, is it?
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  3. #3
    Confused...
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    3.2 GHz
    Posts
    396
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • hotpurple's system
      • Motherboard:
      • Asus P5Q Pro
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600
      • Memory:
      • 8Gb Corsair XMS PC6400
      • Storage:
      • 640 GB Samsung Spinpoint F1
      • Graphics card(s):
      • HD 4850 Passive
      • PSU:
      • 580W Hiper
      • Case:
      • Antec P180
      • Operating System:
      • Windows 7 X64
      • Monitor(s):
      • Samsung 223BW
      • Internet:
      • What's the internet?
    Don't think so. The other LAN is a 3Com device, and it's disabled in bios.

    Chris
    I own a PC that changes regularly, so I don't bother putting anything in here...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. best disk cloning software?
    By DsW in forum Software
    Replies: 30
    Last Post: 02-07-2008, 09:01 PM
  2. IBM to axe 13,000 jobs worldwide
    By Steve in forum HEXUS News
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2005, 07:14 PM
  3. Price Check: IBM ThinkPad R40e + Dell Axim X30 PAN/LAN
    By Craig in forum PC Hardware and Components
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2005, 09:02 AM
  4. IBM T40 Power Supply
    By psychy in forum PC Hardware and Components
    Replies: 0
    Last Post: 30-11-2004, 01:33 AM
  5. Price Check: IBM Laptop
    By rough_neck in forum PC Hardware and Components
    Replies: 0
    Last Post: 29-07-2004, 07:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •