Results 1 to 4 of 4

Thread: Fujitsu laptop needs hotkey combo to enable WLAN, everytime computer is rebooted!!

  1. #1
    john johnnr892's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Stowmarket
    Posts
    791
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Fujitsu laptop needs hotkey combo to enable WLAN, everytime computer is rebooted!!

    Hi, my sister just recently bought a fujitsu laptop, which is great apart from one thing. Whenever the laptop is turned off and on again, it no longer has the WLAN enabled because of some factory default setting which has to be enable upon start up by pressing FN+F12 everytime to make the wireless work. This is not only annoying, but it doesn't always work properly, this must be able to be disabled and make the wireless just work at startup, it only says hwo to enable it in the manual. Any suggestions, thanks, john.
    Cheiftech Matrix/xp 2600@ 2.3ghz/ Abit NF7 v2/1gb GEIL value dual channel pc3200@ 2.5-3-3-6/XFX 6600gt/80gb Western Digital boot disk/80gb maxtor for storage and games/LG cdrw/Nec 3500A

  2. #2
    john johnnr892's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Stowmarket
    Posts
    791
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    anybody had anmything like this, could i access anything ot disable this function??
    Cheiftech Matrix/xp 2600@ 2.3ghz/ Abit NF7 v2/1gb GEIL value dual channel pc3200@ 2.5-3-3-6/XFX 6600gt/80gb Western Digital boot disk/80gb maxtor for storage and games/LG cdrw/Nec 3500A

  3. #3
    Account closed at user request
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Elephant watch camp
    Posts
    2,150
    Thanks
    56
    Thanked
    115 times in 103 posts
    • wasabi's system
      • Motherboard:
      • MSI B85M-G43
      • CPU:
      • i3-4130
      • Memory:
      • 8 gig DDR3 Crucial Rendition 1333 - cheap!
      • Storage:
      • 128 gig Agility 3, 240GB Corsair Force 3
      • Graphics card(s):
      • Zotac GTX 750Ti
      • PSU:
      • Silver Power SP-S460FL
      • Case:
      • Lian Li T60 testbanch
      • Operating System:
      • Win7 64bit
      • Monitor(s):
      • First F301GD Live
      • Internet:
      • Virgin cable 100 meg
    Nothing in the BIOS is there - or there might be a BIOS revision to set it?

  4. #4
    Will work for beer... nichomach's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Preston, Lancs
    Posts
    6,135
    Thanks
    540
    Thanked
    138 times in 99 posts
    • nichomach's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-870A-UD3
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1055T 95W
      • Memory:
      • 16GB DR3
      • Storage:
      • 1x250GB Maxtor SATAII, 1x 400GB Hitachi SATAII
      • Graphics card(s):
      • Zotac GTX 1060 3GB
      • PSU:
      • Coolermaster 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 430
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell 20" TFT
      • Internet:
      • Virgin Media Cable
    If it's something like the Amilo M7400 or L1300 then there is a setting to enable WLAN at startup in the BIOS. I've had a look at both those models here for users who bought them for private use; and yes they are cracking machines for the money.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •