Results 1 to 8 of 8

Thread: G15 problem

  1. #1
    dobeedobeedodo ahhhh
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Portsmouth
    Posts
    559
    Thanks
    8
    Thanked
    11 times in 8 posts
    • HoldenBurn1000's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68XP-UD3P
      • CPU:
      • i5 2500k @ 4.7Ghz
      • Memory:
      • 8GB Corsair DDR3 1600
      • Storage:
      • 120GB OCZ SSD
      • Graphics card(s):
      • GTX 970
      • PSU:
      • Corsair ZT 750W Modular
      • Case:
      • Corsair 800D
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 3 x 28" ASUS

    G15 problem

    Ok strange one. I have just bought the logitech G15 keyboard, plugged it in and it would not work. tried in all usb's in front and back and they all work with other things. rebooted one more time and it worked no problem.

    the rebooted for something unrelated and the keyboard worked but my normal ps2 mouse would not. Had to plug in my old ps2 keyboard to use mouse.

    Why would a usb keyboard kill my mouse? Its very strange. Also G15 would not light up and work untill I hit windows. Surley it should work from the off? for BIOS etc.

    Any ideas about what I could be missing?

  2. #2
    dobeedobeedodo ahhhh
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Portsmouth
    Posts
    559
    Thanks
    8
    Thanked
    11 times in 8 posts
    • HoldenBurn1000's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68XP-UD3P
      • CPU:
      • i5 2500k @ 4.7Ghz
      • Memory:
      • 8GB Corsair DDR3 1600
      • Storage:
      • 120GB OCZ SSD
      • Graphics card(s):
      • GTX 970
      • PSU:
      • Corsair ZT 750W Modular
      • Case:
      • Corsair 800D
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 3 x 28" ASUS
    Anyone? sorry but is annoying me

  3. #3
    Big Member BlindMelon7's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    UK
    Posts
    1,190
    Thanks
    12
    Thanked
    1 time in 1 post
    I'm not sure how to fix your problem but my fromt USB ports fry anything that I plug into them. Its strange, like the voltages are too high on it.
    With love and many thanks,

    Melons

  4. #4
    I eats food da_ging's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    2,256
    Thanks
    10
    Thanked
    29 times in 24 posts
    • da_ging's system
      • CPU:
      • E5200 @ 3.75Ghz
      • Memory:
      • 4GB kingston HyperX 8500
      • Storage:
      • 2*WD640gb in Raid 0 +500gb 32mb seagate
      • Graphics card(s):
      • BFG GTX 260 Maxcore OC2
      • PSU:
      • Corsair 650w TX
      • Case:
      • Stacker 831 black
      • Operating System:
      • XP Pro
      • Monitor(s):
      • 23" fujitsu 3230t LCD 1920*1080
      • Internet:
      • 8mb
    Quote Originally Posted by HoldenBurn1000 View Post
    Also G15 would not light up and work untill I hit windows. Surley it should work from the off? for BIOS etc.
    don't know about your first problem but it's normal that it only lights up when windows has loaded it should however work in the bios even tho it doesnt light up unless you have got to enable an option in the bios first for usb keyboards?

  5. #5
    dobeedobeedodo ahhhh
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Portsmouth
    Posts
    559
    Thanks
    8
    Thanked
    11 times in 8 posts
    • HoldenBurn1000's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68XP-UD3P
      • CPU:
      • i5 2500k @ 4.7Ghz
      • Memory:
      • 8GB Corsair DDR3 1600
      • Storage:
      • 120GB OCZ SSD
      • Graphics card(s):
      • GTX 970
      • PSU:
      • Corsair ZT 750W Modular
      • Case:
      • Corsair 800D
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • 3 x 28" ASUS
    Hmmm it seems ton have settled down. its still buggy but I will try and iron that out lol

  6. #6
    Senior Member this_is_gav's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Alnwick, Northumberland
    Posts
    4,835
    Thanks
    175
    Thanked
    246 times in 213 posts
    • this_is_gav's system
      • Motherboard:
      • DFI DK X58-T3eH6
      • CPU:
      • Intel i7 920
      • Memory:
      • 12GB Corsair 1333MHz C9
      • Storage:
      • 2xRaptor 150GB (RAID0 300GB), 2.5TB permanent storage
      • Graphics card(s):
      • Nvidia GTX 560 Ti 1GB
      • PSU:
      • Seasonic X-series
      • Case:
      • Lian-Li A70B
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • Dell 2408WFP
      • Internet:
      • 8M ADSL24
    Is the BIOS set to disallow USB keyboards and/or mice?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    328
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    my mouse was all over the place aswell when i got it!

    i downloaded the update for the mouse and its fine

  8. #8
    Moderator chuckskull's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Frozen North
    Posts
    7,713
    Thanks
    951
    Thanked
    690 times in 463 posts
    • chuckskull's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-D3H
      • CPU:
      • 3570k @ 4.7 - H100i
      • Memory:
      • 32GB XMS3 1600mhz
      • Storage:
      • 256GB Samsung 850 Pro + 3TB Seagate
      • Graphics card(s):
      • EVGA GTX 980Ti Classified
      • PSU:
      • Seasonic M12 700W
      • Case:
      • Corsair 500R
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • Asus VG278HE
      • Internet:
      • FTTC
    Mine was weird when I first got it too. seems to work much better with a USB mouse and a USB keyboard at the same time. Think this is mainly down to motherboards though.

    download the latest software and give it a whirl see if it works.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ethernet connection problem (cable modem).
    By Dorza in forum Networking and Broadband
    Replies: 11
    Last Post: 14-09-2008, 03:35 PM
  2. Problem with Xbox 360 and Samsung TFT
    By JamesD in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 8
    Last Post: 15-11-2007, 01:49 PM
  3. CD/DVD drive problem
    By scratched in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 5
    Last Post: 22-03-2006, 04:12 PM
  4. X360 & Samsung SM 930bf Problem
    By JamesD in forum Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2006, 05:52 PM
  5. gf4 ti4200 screen standby problem.
    By Pete in forum Graphics Cards
    Replies: 3
    Last Post: 14-11-2004, 12:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •