Results 1 to 5 of 5

Thread: Abit NF7-S ver 2

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Abit NF7-S ver 2

    Having some trouble with my motherboard at the moment. Had it about a month and have all of a sudden lost all sound. Updated bios and drivers. Re installed software. Reset the board and still no change. Anyone had the same problem.

  2. #2
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,158
    Thanks
    732
    Thanked
    1,604 times in 1,043 posts
    analogue or digital ?
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    both analogue and digital.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    North East UK
    Posts
    180
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    check the levels in soundstorm, check volume. mute ( I assume youve done all this). How are you connecting your audio device into the pc?

    Is it 5.1 speakers? , headphones? etc.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    i have tried my 5.1 speakers which it was working with and some headphones. all the soundstorm software said that the music was coming out the vu meters were moving. The sound was working fine. i was playing dod and it just all of a sudden turned off. Couldn't get it back no matter what i tried.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •