Results 1 to 8 of 8

Thread: My overclocking results (XP2500 in SN41G2)

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    London
    Posts
    454
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts

    My overclocking results (XP2500 in SN41G2)

    Well I've gotta say I'm quite chuffed. Although I'm only running on 256mb of ram atm (had to get rid of a stick that was holding me back) I'm now running 100% stable at 11 x 195 = 2.15ghz. That's pretty damn sweet, especially considering I can't up the voltage for cpu/ram/anything as there is no facility for it.

    Running nice and cool too with a quiet panaflo fan. 42C idle and it doesn't go much above that when loaded.

    Very happy with that

    (Now all I need is another stick of ram that'll do those speeds)

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Withernsea
    Posts
    327
    Thanks
    2
    Thanked
    1 time in 1 post
    very nice shuttles are picky which memory like

  3. #3
    w33d smoka
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    newcastle (tha toon)
    Posts
    341
    Thanks
    15
    Thanked
    0 times in 0 posts
    yup congrats, ive just bought the same processor and mine is also running on the same speeds,,great lil things

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    uk
    Posts
    127
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    i am gonna buy one of these cpus
    thanks for letting us know the overclocking possibiltes

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    10,380
    Thanks
    601
    Thanked
    300 times in 209 posts
    I'm gonna take my 2500 out of my Shuttle and clock the nuts off it in my main rig I think

  6. #6
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    edinburgh
    Posts
    99
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I can't get my 2500 past 10 x 200mhz fsb on my SN45G! It's getting on my nerves! :/

    I tried upping the voltage but the temp goes way over 54C with the fan on max, looks like I'm gonna stick with stability this time and leave it at stock speed
    Acer Travelmate 8104WMLi
    P-M 2.0 Ghz
    2Gb DDR533 Corsair RAM
    100Gb 7200rpm Seagtae HD
    128Mb ATi x700 Mobility

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    London
    Posts
    454
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Are you using the shim? I don't use it and I've heard that you get a better contact without it. Also I'm using AS3 - I wouldn't reccomend the goop that came with it.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    edinburgh
    Posts
    99
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I used to goop that came with it, I'm too stingy to go out and buy AS3, I may as well tho.

    Haven't tried it without the shim on but I'll give it a go like. I can't see how it will affect performance at all coz it's only a bit of metal
    Acer Travelmate 8104WMLi
    P-M 2.0 Ghz
    2Gb DDR533 Corsair RAM
    100Gb 7200rpm Seagtae HD
    128Mb ATi x700 Mobility

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •