Results 1 to 5 of 5

Thread: Faulty 620W Corsair HX Series !

  1. #1
    its all clear now
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,251
    Thanks
    60
    Thanked
    19 times in 17 posts
    • No.72's system
      • Motherboard:
      • commando
      • CPU:
      • e6300 3.50ghz artic 7
      • Memory:
      • 4gb corsair red tracers
      • Storage:
      • 320gb RAID0
      • Graphics card(s):
      • 4870XT
      • PSU:
      • 620 watt corsair
      • Case:
      • coolmaster 831 SE orange
      • Monitor(s):
      • 2407WFP AO4
      • Internet:
      • 10 meg virgin

    Faulty 620W Corsair HX Series !

    I recently bought a 620W Corsair HX Series psu from scan, and the long story short is that it doesn't work. I am 100% sure all of my components are compatible with the psu before buying.
    The story go's like this;
    I connected every thing to all of my components minus two fans.
    I then turned the power on and it worked (this is with all other external cabels
    not plugged in eg. monitor cable)
    I then removed the power lead and turned the power switch to off on the psu, I then pressed the pc switch to remove excess current from the pc.
    I then followed this by connecting the two fan power connectors.
    I then reconnected the back power lead to the psu and turned the switch on the psu on.
    I then try'ed to turn the pc on but nothing!

    I am sure all connectors were plugged in correctly (I checked several times)

    PS. when I have the psu switch turned to on there is a constant ticking!
    when I press the pc switch the ticking stops but pc does not start.
    I find this very bizarre, as at first every thing worked but then suddenly not.
    I have made sure all power connectors were connected properly.

  2. #2
    Moderator DavidM's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    8,774
    Thanks
    798
    Thanked
    252 times in 234 posts
    Please log the details on our Returns link on the support pages, and we can deal with this on our return.

  3. #3
    its all clear now
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,251
    Thanks
    60
    Thanked
    19 times in 17 posts
    • No.72's system
      • Motherboard:
      • commando
      • CPU:
      • e6300 3.50ghz artic 7
      • Memory:
      • 4gb corsair red tracers
      • Storage:
      • 320gb RAID0
      • Graphics card(s):
      • 4870XT
      • PSU:
      • 620 watt corsair
      • Case:
      • coolmaster 831 SE orange
      • Monitor(s):
      • 2407WFP AO4
      • Internet:
      • 10 meg virgin
    Ok cheers DavidM
    I was wondering if there have been any common cases of this psu being faulty.
    Anyone?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    3,050
    Thanks
    248
    Thanked
    33 times in 31 posts
    • amjedm's system
      • Motherboard:
      • Asus A8N-Sli Premium
      • CPU:
      • Athlon X2 4200 S939 + Scythe Ninja rev A
      • Memory:
      • 2GB Corsair DDR PC3200
      • Storage:
      • Samsung T 160GB Sata in Scythe Quiet Box
      • Graphics card(s):
      • Nvidia 6600 256MB + Cooling Mod
      • PSU:
      • Enermax Noisetaker 485 (fanless) - lower chamber P180 fan doing the PSU cooling
      • Case:
      • P180 (modded - easier cable routing, front and rear grills cut)
      • Operating System:
      • XP Pro
      • Monitor(s):
      • LG 22" WTQ?
      • Internet:
      • O2 8MB (Standard)
    I was going to post about Corsair are made by Seasonic (as you may know) and that Seasonic did have problems with the S12 (and also the NeoHE) but you managed to get it work the first time so I'm aswell.

    Sorry.

  5. #5
    its all clear now
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,251
    Thanks
    60
    Thanked
    19 times in 17 posts
    • No.72's system
      • Motherboard:
      • commando
      • CPU:
      • e6300 3.50ghz artic 7
      • Memory:
      • 4gb corsair red tracers
      • Storage:
      • 320gb RAID0
      • Graphics card(s):
      • 4870XT
      • PSU:
      • 620 watt corsair
      • Case:
      • coolmaster 831 SE orange
      • Monitor(s):
      • 2407WFP AO4
      • Internet:
      • 10 meg virgin
    I tryed to jump start it but I got nothing at all! It really is dead, R.I.P.
    It's very bizar yes but bizar things happen with computers I suppose.
    One for the X files

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Corsair vs512mb333 faulty
    By Digitizer in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 3
    Last Post: 27-11-2006, 03:23 PM
  2. Corsair PC3200 XL Series
    By DR in forum PC Hardware and Components
    Replies: 10
    Last Post: 27-05-2004, 04:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •