Results 1 to 5 of 5

Thread: Abit AN8 32x and AMD 4600x2 problems (post 9.0)

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Unhappy Abit AN8 32x and AMD 4600x2 problems (post 9.0)

    Hi,a customer of mine recently purchased an Abit AN8 32x and a AMD 4600 x2 and when i start the computer i get no video signal and it displays 9.0 code on the motherboard.
    So i got a new identical motherboard but nothing changed, i then changed the RAM, Powersupply and graphicard, but no change. I dont get any beepcode or anything, it doesnt even beep when i start it withou RAM.

    So i then thought it was the CPU that was faulty, so i ordered a new AMD 4600 x2 but still same problem, so i then tested with an AMD 4200 X2. Still the same, black screen and the 9.0 code is displayed.

    Luckily i work as a system engineer/technician so i have access to alot of parts, but still this is starting to get expensive due to the returns. Any help is appriciated.

    Summary:
    Tried 2 ABIT AN8 32x, 2 AMD 4600 X2, 1 AMD 4200 X2, 2 GeForce 7900, 2 different pairs of ram 3200 and 4000 and 2 PSU, the last one was 750W. And all i get is a dark screen and the 9.0 Code, only time i can get a beep code is if i start it whitout CPU. doesnt beep without RAM.

    in dire need of help. all help appriciated.
    Last edited by Eirich; 10-09-2006 at 09:52 PM.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    it doesnt require DD2 memory or?

  3. #3
    ABIT UK ABIT Sean's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    713
    Thanks
    0
    Thanked
    17 times in 15 posts
    Is it a KN8 or AN8?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by ABIT Sean View Post
    Is it a KN8 or AN8?

    it is an AN8,i wrote KN8 by mistake
    Last edited by Eirich; 10-09-2006 at 09:54 PM.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    same here

    i found a similar thread describing a mounting hole that should not be use.


    Is there damage to CPU, ram and GFX card too or just motherboard beeing damaged as i had used the same moutning hole?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AN8 32X 9.0. error code
    By drummerboy in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 15
    Last Post: 06-10-2006, 04:24 AM
  2. AN8 32X Post CF - Please Help - New Build
    By wilksj01 in forum abit.care@HEXUS
    Replies: 32
    Last Post: 24-08-2006, 03:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •