Page 7 of 7 FirstFirst ... 4567
Results 97 to 108 of 108

Thread: Forum upgrade completed

  1. #97
    Ғо ѕніzzLє му піzzLє chicken's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kent
    Posts
    1,576
    Thanks
    28
    Thanked
    52 times in 43 posts
    This is kind of off what you're doing but I just had an idea.

    You know where the tick is on the forum posts you have posted in before? Well something there that said someone had quoted you, but you hadn't posted since would be a nice feature. That way you could see if someone was posting for your attention.

    I wasn't sure really where to put this, but as you're doing modifications I thought it would be best here. Feel free to ignore me
    1.21 GIGAWATTS!!!!!

  2. #98
    Who the $%£# told you you could eat my cookies?! Oobie-'s Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,291
    Thanks
    96
    Thanked
    17 times in 16 posts
    GJ! I like the new look. It's got that "newness" to it
    And the "thinner" word is nice and true
    ¯\_(ツ)_/¯

  3. #99
    Banned OV3RCLOCK3R's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Manchester
    Posts
    1,316
    Thanks
    20
    Thanked
    16 times in 13 posts
    Quick reply seems to be working fine now

  4. #100
    Mind that bus, what bus? Splat!
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    1,440
    Thanks
    52
    Thanked
    21 times in 21 posts
    • Gr44's system
      • Motherboard:
      • Asus P5K Premium
      • CPU:
      • C2Q Q6600 G0 @ 3.68Ghz
      • Memory:
      • 4x1GB Crucial Ballistix PC8500+
      • Storage:
      • 2x 500GB Spinpoint
      • Graphics card(s):
      • 8800 Ultra
      • PSU:
      • Enermax 720w
      • Case:
      • Lian Li G70
      • Monitor(s):
      • 2x Dell 2408's
      • Internet:
      • Virgin 100MB
    Good job Matt!

  5. #101
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts
    Its gone really slow again, mainly browsing, but I noticed the slight pause when posting, started to get longer over the last few days.
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  6. #102
    MD
    MD is offline
    Ex-HEXUS.net Staff MD's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    6,366
    Thanks
    18
    Thanked
    137 times in 60 posts
    • MD's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-M PRO
      • CPU:
      • i5 - i3570k
      • Memory:
      • 32GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 2 x 256GB SSD's (Samsung and Crucial)
      • Graphics card(s):
      • NVidia 640
      • PSU:
      • Corsair 600W
      • Case:
      • Silverstone TJ08e MATX
      • Operating System:
      • Win 8
      • Monitor(s):
      • 24" Dell Flat Panel
      • Internet:
      • 60mb Virgin Media
    Its perfectly fine here as far as i can see? Im on VM.
    Please do not message me about Scan Free shipping, I no longer work for HEXUS.net

  7. #103
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts
    Might be Virgin playing up again, but I'm not seeing any slowdown on other sites.

    Edit: Sorry, looks like it is my connection
    Last edited by Clunk; 24-06-2007 at 07:54 PM.
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  8. #104
    awm
    awm is offline
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    US
    Posts
    920
    Thanks
    4
    Thanked
    7 times in 7 posts
    I'm having a really weird problem. Page 5 on this thread http://forums.hexus.net/showthread.php?t=31078&page=5 redirects to page 4. Its on FF 2 for Mac.

  9. #105
    MD
    MD is offline
    Ex-HEXUS.net Staff MD's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    6,366
    Thanks
    18
    Thanked
    137 times in 60 posts
    • MD's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-M PRO
      • CPU:
      • i5 - i3570k
      • Memory:
      • 32GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 2 x 256GB SSD's (Samsung and Crucial)
      • Graphics card(s):
      • NVidia 640
      • PSU:
      • Corsair 600W
      • Case:
      • Silverstone TJ08e MATX
      • Operating System:
      • Win 8
      • Monitor(s):
      • 24" Dell Flat Panel
      • Internet:
      • 60mb Virgin Media
    there are only 5 pages, it looks like a post was removed from somewhere and it hasn't updated the page count, if you reply it will put it on page 5 and will then work again.

    odd, not sure why its doing that.
    Please do not message me about Scan Free shipping, I no longer work for HEXUS.net

  10. #106
    awm
    awm is offline
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    US
    Posts
    920
    Thanks
    4
    Thanked
    7 times in 7 posts
    Interesting.

    Quote Originally Posted by MD View Post
    odd, not sure why its doing that.
    Programmers making false assumptions to save time? That's usually the explaination for weird bugs. Anyways its not really a big deal, just wanted to make sure there wasn't some problem keeping me from reading posts. Otherwise thanks for the work you've put in keeping the Forums up to date.

  11. #107
    honed at getting pwned
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lancashire, UK
    Posts
    449
    Thanks
    4
    Thanked
    4 times in 4 posts
    I've just noticed that the "My System" against my name wasn't displayed.
    I went into my profile to check and have found that all the fields are blank.

    I used to have a nicely filled out "My System" page before the upgrade and now all the details are gone.

    Any idea what's going on or when I could get it back?

    Apart from that it all looks good and the new site appears faster too!

  12. #108
    Purple Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,814
    Thanks
    22
    Thanked
    30 times in 23 posts
    • Tarffie's system
      • Motherboard:
      • Abit IP-35 Pro
      • CPU:
      • Q6600
      • Memory:
      • 2gb Crucial Ballistix Tracer DDR2 (PC2-8500C5)
      • Storage:
      • 250gb + 500gb
      • Graphics card(s):
      • 8800GT 512mb w/ Accelero S1
      • PSU:
      • Corsair HX620
      • Case:
      • Antec P182
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Monitor(s):
      • Dell 2408wfp & 2405fpw
      • Internet:
      • Virgin Media 50Mb/s

Page 7 of 7 FirstFirst ... 4567

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Free Forum software
    By oshta in forum Software
    Replies: 9
    Last Post: 05-02-2005, 03:33 PM
  2. Forum Upgrade...
    By Shorty in forum General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 30-11-2004, 11:04 PM
  3. Forum Upgrade Bugs
    By Shorty in forum HEXUS Suggestions
    Replies: 48
    Last Post: 13-01-2004, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •