Results 1 to 6 of 6

Thread: 6200 Driver Issues!

  1. #1
    Shunned from CS:S Trippledence's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Exeter Uni/Truro Cornwall
    Posts
    1,848
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post

    XFX 6200 Driver Issues!

    A mate of mine got a passively cooled XFX 6200 to tide him over untill he does a bigger system upgreade. However there seems to be an issue witht he drivers for the card, and the way windows sees it.

    Fistly, in Dev. Manager it comes up as a VGA devise rather than a display adaptor.

    Secondly as a tie in, when downloading the Nvida drivers from there website they wont isntall as they cant find the hardware! To get it to work the older drivers that came on the XFX CD have to be used, any atempet to upgrade, after unistalling the supplied drivers reults in the same No hardware found message?

    Any idears?
    Last edited by Trippledence; 18-06-2005 at 09:49 PM.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    1,041
    Thanks
    4
    Thanked
    8 times in 8 posts
    • oralpain's system
      • Motherboard:
      • DFI "Blood Iron" P35-T2RL
      • CPU:
      • Intel Pentium E2140 @ 400x8 (3.2GHz), 1.375v
      • Memory:
      • Crucial Ballistix DDR2 800 CL4 @ 500MHz (DDR 1000), 4-4-4-12-T2, 2.3v
      • Storage:
      • 2x Seagate ST3250410AS
      • Graphics card(s):
      • NVIDIA 8800GTS (G92) 512 @ 783MHz core, 1836MHz shader, 1053Mhz memory, stock cooling 70% fan speed
      • PSU:
      • Seasonic SS-500GB
      • Case:
      • Antec P182, with some small modifications
      • Monitor(s):
      • ASUS VW222U
      • Internet:
      • Time Warner "Road Runner" Cable - 16 megabit downstream, 1 megabit upstream
    Try flashing the card's BIOS to a more generic (nvidia) version (of the bios not the card).

  3. #3
    Senior Member ifyouknowme's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    cornwall
    Posts
    512
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    how do i do that

  4. #4
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    I think you need the beta drivers to get certain 6200s working nicely at the moment.

    http://download.guru3d.com/detonator/ - Have a look here.
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    1,041
    Thanks
    4
    Thanked
    8 times in 8 posts
    • oralpain's system
      • Motherboard:
      • DFI "Blood Iron" P35-T2RL
      • CPU:
      • Intel Pentium E2140 @ 400x8 (3.2GHz), 1.375v
      • Memory:
      • Crucial Ballistix DDR2 800 CL4 @ 500MHz (DDR 1000), 4-4-4-12-T2, 2.3v
      • Storage:
      • 2x Seagate ST3250410AS
      • Graphics card(s):
      • NVIDIA 8800GTS (G92) 512 @ 783MHz core, 1836MHz shader, 1053Mhz memory, stock cooling 70% fan speed
      • PSU:
      • Seasonic SS-500GB
      • Case:
      • Antec P182, with some small modifications
      • Monitor(s):
      • ASUS VW222U
      • Internet:
      • Time Warner "Road Runner" Cable - 16 megabit downstream, 1 megabit upstream
    Yeah, definatly try the beta drivers first, very little risk.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Guernsey, channel rocks
    Posts
    247
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    How about manually installing the drivers by unzipping the nvidia .exe and using device manager to update the driver, and use the wizard to point it to the .INF file in the unzipped location?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issues with jittering in Games and...
    By BlueMagician in forum Graphics Cards
    Replies: 12
    Last Post: 08-06-2005, 03:53 AM
  2. Sound Blaster Audigy 2 & ZS Beta Driver 2.05.0000 with OpenAL support
    By chiyau in forum PC Hardware and Components
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2005, 05:06 PM
  3. Newer Nforce 4 driver emerges
    By Steve in forum HEXUS News
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2005, 09:22 PM
  4. Shuttle ST61G4 - Stability Issues.
    By DJWillis in forum PC Hardware and Components
    Replies: 4
    Last Post: 23-01-2005, 07:56 PM
  5. nForce IDE Driver v4.12 Review (Released March 31st)
    By LayZeh in forum PC Hardware and Components
    Replies: 12
    Last Post: 05-04-2004, 09:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •