Results 1 to 5 of 5

Thread: voltage problem

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Oxford
    Posts
    837
    Thanks
    46
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • wazi's system
      • Motherboard:
      • P8H61-M PRO
      • CPU:
      • i3
      • Memory:
      • 8gb
      • Storage:
      • 6tb
      • Graphics card(s):
      • GEFORCE 650 GTX
      • PSU:
      • antec trupower
      • Case:
      • antec
      • Operating System:
      • win 10
      • Monitor(s):
      • LG
      • Internet:
      • 100 MB VIRGIN

    voltage problem

    this is a print from pc hardware 2004 is there something wrong here?
    Monitoring Chip : Winbond W83697HF
    CPU Core : 1.47 V
    +3.3V Voltage : 3.3 V
    +5V Voltage : 4.93 V
    +12V Voltage : 0.18 V
    Chassis Fan : 2700 rpm
    Processor Fan : 1323 rpm
    Processor Temperature : 47.5 °C
    Mainboard Temperature : 46 °C
    Hard Disk Temperature #1 : 49°C
    Hard Disk Temperature #2 : 38°C
    my psu came with pc its a 250w, i have a dvdrw.dvdrom.8500dv aiw.120gb.160gb.soundblaster live.

  2. #2
    egg
    egg is offline
    Registered+
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    43
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    The 12V line is way too low at 0.18V it shouldn't drop any lower than 11V. Are you having problems with your system?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Oxford
    Posts
    837
    Thanks
    46
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • wazi's system
      • Motherboard:
      • P8H61-M PRO
      • CPU:
      • i3
      • Memory:
      • 8gb
      • Storage:
      • 6tb
      • Graphics card(s):
      • GEFORCE 650 GTX
      • PSU:
      • antec trupower
      • Case:
      • antec
      • Operating System:
      • win 10
      • Monitor(s):
      • LG
      • Internet:
      • 100 MB VIRGIN
    yep , whne i am trting to run winamp etc it slows right down , if i am playing a dvd/xvid etc and i run another app the speech becomes slurred and stops for a few seconds , even my dvdrw(4x) is sometimes only burnin 2x

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Cheshire
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    What you have there is an underpowered psu and would advise that if you can borrow another just to try it and see if there is an improvement which I think there will be and if so buy yourself a decent make of psu after all it is the heart of a good computer

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Oxford
    Posts
    837
    Thanks
    46
    Thanked
    20 times in 18 posts
    • wazi's system
      • Motherboard:
      • P8H61-M PRO
      • CPU:
      • i3
      • Memory:
      • 8gb
      • Storage:
      • 6tb
      • Graphics card(s):
      • GEFORCE 650 GTX
      • PSU:
      • antec trupower
      • Case:
      • antec
      • Operating System:
      • win 10
      • Monitor(s):
      • LG
      • Internet:
      • 100 MB VIRGIN
    ok will do m8ty thnx

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVI problem, pc won't start! help needed.
    By snowwolf in forum Graphics Cards
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2010, 04:11 PM
  2. XFX 6800GT Problem
    By nvisage in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 45
    Last Post: 07-08-2006, 12:28 AM
  3. VCore Voltage Offset
    By Taz in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2005, 06:00 PM
  4. Antec NeoPower voltage problem
    By PanzerKnight in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2004, 09:05 PM
  5. Wierd Ati driver problem
    By Skii in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 20-01-2004, 06:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •