Results 1 to 4 of 4

Thread: IE prob

  1. #1
    Thundercats Ho! starbuck's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Portsmouth
    Posts
    1,327
    Thanks
    9
    Thanked
    29 times in 19 posts
    • starbuck's system
      • Motherboard:
      • P5K Deluxe Wi-Fi
      • CPU:
      • E6600
      • Memory:
      • 4gb
      • Storage:
      • 2x500gb Samsung spinpoint in raid 0, 320gb diamondmax SATA
      • Graphics card(s):
      • GT240
      • PSU:
      • Enermax Galaxy 850watt
      • Case:
      • Silverstone TJ05
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • Monitor(s):
      • 20" Dell(rebadged sony) trinitron CRT
      • Internet:
      • 20mb cable internet connection

    IE prob

    recently I've noticed that when I'm using ie(mostly on search engines) that the page freezes and crashes(comes up not responding at top) then eventually starts working again. this prob is annoying the hell out of me. Any ideas?
    I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

  2. #2
    Ah, Mrs. Peel! mike_w's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hertfordshire, England
    Posts
    3,326
    Thanks
    3
    Thanked
    9 times in 7 posts
    Use Firefox?
    "Well, there was your Uncle Tiberius who died wrapped in cabbage leaves but we assumed that was a freak accident."

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,457
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    ^^^ what he said

  4. #4
    Senior Amoeba iranu's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    On the dinner table. Blechh!
    Posts
    3,532
    Thanks
    111
    Thanked
    156 times in 106 posts
    • iranu's system
      • Motherboard:
      • Asus Maximus Gene VI
      • CPU:
      • 4670K @4.3Ghz
      • Memory:
      • 8Gb Samsung Green
      • Storage:
      • 1x 256Gb Samsung 830 SSD 2x640gb HGST raid 0
      • Graphics card(s):
      • MSI R9 390
      • PSU:
      • Corsair HX620W Modular
      • Case:
      • Cooler Master Silencio 352
      • Operating System:
      • Win 7 ultimate 64 bit
      • Monitor(s):
      • 23" DELL Ultrasharp U2312HM
      • Internet:
      • 16mb broadband
    Quote Originally Posted by mike_w
    Use Firefox?
    LOL - I think the question mark is not needed. He should be shown the way of Firefox and not tread the dark path that is the evil IE.

    Seriously, give it a go, you will never go back. FF can be run in tandem with IE and doesn't screw any IE settings. It will automatically load all your IE favourites too.

    download from http://www.mozilla.org/

    info here http://www.mozilla.org/products/firefox/central.html

    check here for a good thread http://forums.hexus.net/showthread.php?t=36974

    Edit: sorry I can't answer your original question.
    "Reality is what it is, not what you want it to be." Frank Zappa. ----------- "The invisible and the non-existent look very much alike." Huang Po.----------- "A drowsy line of wasted time bathes my open mind", - Ride.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Display prob
    By twistedturq in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 11
    Last Post: 16-08-2004, 11:08 AM
  2. my power prob
    By jsterling in forum PC Hardware and Components
    Replies: 10
    Last Post: 26-07-2004, 12:29 PM
  3. Weird windows prob
    By starbuck in forum Software
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2004, 12:12 PM
  4. asus 9600xt 128mb voltage prob??
    By cm_uk in forum Graphics Cards
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2004, 11:07 AM
  5. prob with CM Blackwidow + waterchill
    By Guyver in forum Chassis and Mods
    Replies: 6
    Last Post: 17-11-2003, 06:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •